cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaslar dünyanin En guzel dili Turkce Ve biz Onu kullanmayip ingilizce seeyyLere yeLteniOruz.. Bence bu bir saygisizlik Bana sana Kendine bu millete anana banana vatanina atamiza.. bilimum herkese saygisizlik.. Düsünüorum boktan yere akim baslatiorz Simdi bari iSe yarar birsey icin akimm basLataLimm Simdi sizlerdennnnn Bu oLay icin sLogan İstiorum bu Topic Hep burada kaLmasini Diliorum Ve cok fazLa oLumLu Yonde Cevap Gelicegine İnaniyorum Bu kadar Duyarsiz Kalamayiz... Bayrak Tepkisi Neyse bu da onun bir Kopyasidir... Lutfen Slogan İcin FikirLerinizi belirtin Simdiden Tesekkur Eder gozLerinizden Opuorumm saglicakla....[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 nickini türkçe yap öyle gel pls.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 *!Bye Bye Türkçe rulazz*[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bravo .. Önce dil kurallarına uyarak yazmayi öğren mesela Türkçeyi savunuyorsan..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hell no[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 madcat +524542[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaslar tek sozumm Her kotunun bir iyisi vardir.. KotuLugun neresinden donerseniz kardir.. Nickim İngilizce iste artik Türkçe oLucaktir onemLi oLann.. budur.. Bunu basarmaktir sarki sozlerini Nick Olarak girenlere diyicegim birsey yok akim baslatabilirz Ve yaararLi bisey olucagindan Herkesin Hem fikir Olduguna inaniyorum EgER dEstek veriici Mesajlar aticaksiniz bizlere fikir Vericekseniz Lütfen Cevap yazaLim baska turLu Olay cigirindan cikmasin sizlerden ricam bu ''duyarlilik'' AnLayis Saygi.....[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 o yazının sonuna bolca koyduğun noktaları cümlenin sonuna koysaydında yazdığını okuyabilseydik be kardeş. :([signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bence Cok guzel birsey oLucak Msn de nickimizin Yanina kucuk birseyler ekLedigmiz de kimseye zarari oLmucaktir... Yani Bunlari benim soylemem biLe bos sizlerde o heyecani gormek istiorum o Destegi... Beni aNladiginiza eminim Laf salatasi yapmiyorum Ne düsünüyorsam o iyi kalin[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Napster duruyomu ya?[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bi kere o nick değil rumuz...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Oncelikle sen dogru durust Turkce konus...[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 mandoo lol.. :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaslarim Benim rumuz oLarak nick yazmam da nickimin ingilizce oLmasinda diyelimki Edebiyati Noktalama İsaretLerini kotu kUllanmamda. Ve bilimum hatamiii Görmeyip SUraya allah rizasi İcin guzeL seyler yazsaniz.. İyi oLmazmi.. Sanki Kendimi Kotu birsey yapiormus gibi hissettirdiniz cok saoLunn.. =([signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Madcat, 21 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki: nickini türkçe yap öyle gel pls. :tup:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi nicke niye takıldınız tamam nick genelde herkesin ingilizce Japonlarda japoncamı nick yapıyor ? Genelde herkes ingilizce kullanıyorda. bu arkadaşın pek bi haberi yok Dilbilgisinden ayrıca L ler büyük kimin fake i acep :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ben senin yazdiklarindan 1 kelime zor anliyorum[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 İlk önce şu berbat türkçeni düzel daha sonra bir akım başlat,YaZdIkLaRıNı oKuYasıM GeLmiyOr.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 benim ? :=)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 adam açacağına pişman olmuştur :lol:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hayir yahu. kimin oldugu apacik.[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: blackchaos, 21 Temmuz 2005 01:32 tarihinde demiş ki: abi nicke niye takıldınız tamam nick genelde herkesin ingilizce Japonlarda japoncamı nick yapıyor ? Genelde herkes ingilizce kullanıyorda. bu arkadaşın pek bi haberi yok Dilbilgisinden ayrıca L ler büyük kimin fake i acep :) yoksa...[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yoksa yoksa o bir M :p[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: uncla, 21 Temmuz 2005 01:31 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 21 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki: nickini türkçe yap öyle gel pls. :tup: Çok hakli söyleyebilicek bir sozum yok Uzgunum paticik üye oLrken alicagim rumuzlarin kayitli oLmasindan dolayi eskiden kullandigim ingilizce bir nickle üye oLdum bence bununn ve benzeri seylerin onemi yok Siz önünüze bakin yeterkii Bu ben baslatmayim baskasi baslatsinn Yeterki Tek istegim hic olmazsa faydali oLabilmek...[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: blackchaos, 21 Temmuz 2005 01:37 tarihinde demiş ki: M A[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar