Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Daha önce kartı göreniniz oldu mu bilmiyorum ama ben GeForce FX i görünce tamamen oha dedim,ağzım açık kaldım. Yani resimden falan kocaman gözüküyor :) Bu böyleyse bundan sonra gelenler ne olacak acaba? Bakın,okuyun,inceleyin[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar.
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Sanırım burada herkesin Geforce FXten haberi var :) bayaa geyiği döndü zamanında mesela bu topic[hline]Ghost of The Navigator
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bi iki arkım soylei iyi değilmiş o kadar radeon 9700u anca gecmis hatta bazı testlerde radeon 9700 gecmis fxi dediler. Ayrıca devasalığının nedeni cok ısınmasından dolayı daha iyi bi fana ihtiyac duymasıymıs gurultulu olması da cabası imis[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh...
xagon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ugruna 1000 thread acilmalik alet bence.. :)[hline]XaGoN - www.xagon.net
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 resmen canavar değil. daha canavarlığı gayrıresmi ciddi olalım arkadaşlar, daha kart çıkmadan nasıl resmi olcak bu?
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 o ne araba mı :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Öne çıkan mesajlar