b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 şimdi biz bugün saat 14:00'da bi oyun oynıycazo yüzden cvplar hmen gelmeli bana senaryo fln hazır ama bi kaç yaratık eksiğimiz var oyuncuların amacı 5 tane iblisi öldürmek bunnar çok güçlü ama öldürmeleri için bi kılıca fln ihtiyaçları var neyse şimdi ben bu iblislere asker arıyorum yani iblisleri koruyacak askerlere ihtiyacım var sizden demon veya devil ya da normal bi yaratığın normal kuvvette olanıından yaratık ismi istiyorum ne biçim cümle bu yaa :P
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 cins mi istiyosun, yoksa karizmatik devil a yakisacak bi isim mi? cins istiyosan. lemure CR:1, imp CR:2 kullan yok cok gucsuz bunlar dersen osyluth vardi galiba bisn. evet baktim osyluth parantez icinde baatezu. bunun da CR:6 ama ben sana balik vermeyip balik tutmayi ogreteyim. monster's manual da yaziyor bunlar hep. sende yoksa veya ulasamayacagin biyerdeyse ozelliklerini de yazabilirim sana.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 30 June 2003 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Gargoyle olurmu ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 MM var zaten ben de tam senin dediklerini seçtim yoo MM var ben de yine de sordum iyi seçmiş miyim diye saolun
Öne çıkan mesajlar