Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tikkyi yazmaya gerek yokki görünce anlıyorsun zaten:) 50metreden travestileri saptayıp deve boynu şeklinde yanından geçmek gibi bişi.[signature][hline]kedi
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Nebuch, 20 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki: tikkiler kendi deyimleriyle soyluyorum, "toplumun en ust sınıfı" bu ifadeyi bir kanalın ana haber bulteninde giyimleri birbinin aynısı iki kız soylemişti ve ben de gulerken kufretmenin o mukemmel hazzını yakalamıştım... toplumun pardon ama en mal sınıfından olabilir o kızlar...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 "pahalı giyinen, ucuz insanlar" Budur... Ne insanlar gördüm üzerinde giysi yok,ne giysiler gördüm içinde insan yok .... *eğilir*[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Nebuch, 20 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki: tikkiler kendi deyimleriyle soyluyorum, "toplumun en ust sınıfı" bu ifadeyi bir knalın ana haber bulteninde giyimleri birbinin aynısı iki kız soylemişti ve ben de gulerken kufretmenin o mukemmel hazzını yakalamıştım... Şu bahsettiğin hazzı yaşamaya hasretim! :D Valla bak.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Gothic_Angel, 20 Temmuz 2005 19:01 tarihinde demiş ki: "pahalı giyinen, ucuz insanlar" Budur... Ne insanlar gördüm üzerinde giysi yok,ne giysiler gördüm içinde insan yok .... *eğilir* +1 Ahahaha nassın meeen gibi konusan banal insanlar topluluğu
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ufuk üniversitesinden bizim kafeye gelen tipler vardı. Üzerindekiler ne kadar rezilde olsa illaki markaydı hepsi. her gün başka araba x5, bmw 1 serisi , başka gün opel, en kötü arabaları audi olurdu. İçlerinden bir tanesi aşırı kroca giyinirdi, beyaz kazak, siyah pantalon, pacotti filan.[signature][hline]Deli333
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Hamatula, 20 Temmuz 2005 19:15 tarihinde demiş ki: yazık ya evet ama sanirim farkli taraflara aciyoruz... Beni rahatsiz eden tarafi, bir onceki sayfada da acikca gorulecegi gibi insanlarin uzerine tabela konmasi. bu herkesi rahatsiz eder. ozellikle tiki konusunda kimse insanin icine bakarak buna karar vermiyoki. caddeye gidip ne kadar sikidim sikidim giyinmis insan varsa hepsine tiki gozuyle bakiliyo. bence asil acinasi durum bu. Bone, tamam bi model yaratilmis tikilere gore bunu anladim. tek madde de degil, tum yazdiklarini dusundum. bunlarin arasinda bulunanlarin cogu kisilerin dis gorunuslerini belirtiyo. birebir kulturle alakali sorunlar zaten oyle giyinmese bile insana kultursuz dedirtecek sebepler. yani kisilerin giydikleriyle baglantili bi durum degil, acikca kultursuz insanlar bunlar. kultursuzun kalite giyinenine tiki, cabulcu gibi giyinenine kiro deniyosa... bos verin ya... kime ne? acikcasi sizin onlara tiki demenizi onlar umursamiyo. sizin onlara laf sokmaniz onlarin umrunda bile degil. peki niye hala bu olayi uzatma derdindesiniz? onlarin umursamadigi bi seyi defalarca tekrarlamanin nedenini ne olabilir acaba? merak ettigim size batan bi noktasi mi var bu konunun? kisi kultursuzse bu onun sorunu sizin ya da benim degil... size dokunan kismi ne?[signature][hline]Tulahr
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Spastik_Serce, 20 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki: ufuk üniversitesinden bizim kafeye gelen tipler vardı. Üzerindekiler ne kadar rezilde olsa illaki markaydı hepsi. her gün başka araba x5, bmw 1 serisi , başka gün opel, en kötü arabaları audi olurdu. İçlerinden bir tanesi aşırı kroca giyinirdi, beyaz kazak, siyah pantalon, pacotti filan. aman Allaha yakın bana uzak olsunlar.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gothic gorunmek icin poposuna semsiye sokan kizlarda ayni sey degilmi? yada alternatif gorunmek icin? neden tikkylik batiyor goze? kaliteli giyinmek tarzdir. Kendine yakismayan birseyi illa marka diye almak tikkylik.. En buyuk sorun kaliteli giyinen her insanin tikky damgasi yemesi :) tikky kizlar guzel ve bakimli kizlar. Nedir bu kadar rahatsiz eden? paralarimi batiyor gozunuze anlamadimki. bastan assagiya marka giyinen , kollarinda 3k dolarlik louis vouitton cantalari olan arkadaslarim oldu , hepsi cok kaliteli ve seviyeli insanlar. tikky dedigini insanlar SONRADAN GORMELER bana gore. :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bunun parayla arabayla alakasi yok arkadaslar benim de cevremde benden cok daha zengin olanlar var aralarinda benden daha seviyeli ornek aldiklarim bile var.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 katiliorm zegna kaliteli giyinmek isteyen gider paraya kiyip kndine yakisan guzel bi prada alip giyer bu tikkilik diidir ama eer biri kndine yakismasa bile illa marka die aliyosa ve bnuda millete hep annatiosa bn su markadan baska bi sey giymem gibilerinden iste bu tikkiliktir bunnar gnelde sooradan gormedr bncede[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tikky'ler converse giymez. converse biraz daha alternatif kesime hitap eden ayakkabıdır. Tikky Kızları Gucci erkekleri paciotti giyer[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 paciotti geçti lan onlar kıro oluyolar artık. converse, alberto guardini tarzı şeyler giyiyolar.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog [Bu mesaj Chiptech tarafından 20 Temmuz 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bana şahsen tikky olsun olmasın üniforma gibi hepsinin aynı şeyi giymesi batıyor
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kalite giyinen ama tikky gibi davranmayan insanlar taniyorum ben sahsen tikky=zuppe oluyo bence 1)genelde artiz oluyolar 2)cadde niasantasi cevresinde yogunlar arada bir kac tanesi suruden ayriliyo bunlarida gozunun ustunde kasin var diyip kuyttuda dovuyolar :D(bunu gercekten gordum besiktasta dovduler)[signature][hline][ quote ]blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: [ quote ]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın [ /quote ] Allah Karayollarının Belasını versin !!! [ /quote ]
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Muhallebi, 20 Temmuz 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Bence tek amaç --> piyasa gençlik. Bu arada converselerımden utandım Aynı şeyi paylaşıyoruz.. Evet bakıyoruz.. Neden birşey mahvedilir. Ya bu ayakkabı Converse'dir yapanıda canım cicim markayı mahvettiler. Bu güzelim ayakkabılıyı çiçekli böcüklü edip sağa sola ucuza kaktırıp türkiyenin %80'i kullandıgı dolayısıyla +1 bende bir an converselerimden utandım. Markaları bırak.Dün arabesk dinleyin bugün cradle of filth dinliyor neden diyin ? olay şöyle ; bir kızla tanıştım şansa bak yukarıda bahsettiğim kişi tanıştıgım kıza asılıo.Ve kız dediki : " o oğlan sırf bana yalakalık olsun diye cradle dinliyor . çünkü bende dinliyorum " Bizlerin bir eksiği..Kendimiz olmayı bilmiyoruz ( herkez değil tabi ) ÖZENTİLİĞE SON[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 valla ben converse lerimden pek utanacağımı sanmıyorum yırtık pırtık oldu zaten bugün de yorgan ipliğiyle diktim daha da güzel oldu :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tikky markayı hayatlarının her bi noktasında ilah yapan kişidir ama 'oha falan oldum yani' 'döncem ben sana' tarzı konuşan tipler düşünemeyen,üretken olamayan ve konuşmalarına bu tarz cümleleri ekleyerek arkadaş çevresinde ilgi uyandırmaya çalışan tiplerdir bence(bunu yaparken ne kadar rezil ve salak göründüklerinin farkına varamasalarda...).[signature][hline]where's my mind??
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tikky takılan tipleri sewmem ama onlar converse giyiyo die converse giymekten de vazgecmem...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 valla giymekten değil de yeni converse almaktan vazgeçtim ben,biraz bekliycem geçsin modaları...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Zegna, 20 Temmuz 2005 21:51 tarihinde demiş ki: gothic gorunmek icin poposuna semsiye sokan kizlarda ayni sey degilmi? yada alternatif gorunmek icin? neden tikkylik batiyor goze? kaliteli giyinmek tarzdir. Kendine yakismayan birseyi illa marka diye almak tikkylik.. En buyuk sorun kaliteli giyinen her insanin tikky damgasi yemesi :) tikky kizlar guzel ve bakimli kizlar. Nedir bu kadar rahatsiz eden? paralarimi batiyor gozunuze anlamadimki. bastan assagiya marka giyinen , kollarinda 3k dolarlik louis vouitton cantalari olan arkadaslarim oldu , hepsi cok kaliteli ve seviyeli insanlar. tikky dedigini insanlar SONRADAN GORMELER bana gore. :) düşüncelerimi çok iyi yansıtmış zegna bab[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 zegna zaten o tarz insanlara bisey diyen yok ama baba parasini alip gidip bos bos hergun akmerkezde ayni yerde oturan , isleri gucleri abi dun sunu aldim , baba peder bana por$e alcak , manitayla yiyi$tim , hadi ortama akalim muhabbeti olan bazi seylerden zevk almadigi halde gosteris icin yapan , bir bok konusulmayan tiplerdir yoksa parasi olan giyinir markasini her marka giyen tikky diye bisiy yok[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 benim mezun olduğum okul(özel kalamış lisesi, yalan oldu bu aralar) kaynıyordu tikilerle. şahsen hazzetmem kendilerinden. ama ayrımak lazım iyi giyinen insanla tikiyi evet. zaten davranış biçimi olarak, görüş olarak vs tikilik çıkıyor ortaya.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 converse giyen tikkky olmaz onlar puma olucak hele hele puma da yaşanan bu patlamanın yegane sebebiler converse leş ayakkabısı, tarz olayı puma para da bende şekilimde imajı verir[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar