RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Blackchaos açıklanma vakti yaklaştıkça nirvanaya mı eriyosun abi,sakinleştin birden?Meditasyon falan mı yapıyon yoksa :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bence Tikky'i en iyi şekilde mesh açıklamış. her pahalı kıyafet giyende tikky olmuo. 100 de 99 doru şekilde açıklamışsın helal mesh[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Saolun beni sizler yarattınız.. *!bi tarafı kalkar* :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: RamsesII, 20 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki: Blackchaos açıklanma vakti yaklaştıkça nirvanaya mı eriyosun abi,sakinleştin birden?Meditasyon falan mı yapıyon yoksa :D bi bilsem nerde olduğumu ahhh ahhh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hangi yüzdelik dilimde olduğunu mu :-P[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 *!meşe odunuyla kovalar*[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: fedaykin, 20 Temmuz 2005 10:22 tarihinde demiş ki: Marka giymekle tiki olmak arasında doğrudan bir bağ yok sadece marka giyenlerin bir alt kümesi tikiler. Birde tiki bile olamayan onların özentileri varki aman aman onlar ayrı bir akıllara zarar. onlarada apaçi deniyor işte :) apaçi tayfası daha bi beter, saçlar uzay model uçuk kaçık bişi dar dar giysiler bide apaçiler dikkat edin kenyalı çocuklar gibi çok çok zayıf olurlar bu adamları ben sevmiyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kim seviyor ki onları? Kendilerinden başka? Yani "apaçilere karşı özel bi ilgi duyuyorum" diyen birini görmedim valla :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eh o lafı çevirsen bu anlam çıkabilir tabi tabi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 rahat olan ve hoşuma gideni giyerim... tikky sux[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hmm ted mezunuyum , bazi genellemeler yalnis. kaliteli giyinmek tikkylik diildir bi kere.. ted dediginiz yerde bissuru alternatif takilan insanlarda vardi yani :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tikky <> zegna[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tikileri ne yapmışınız yahu, feci abartı olmuş. tamam ortamları starbucks falandır. adam istanbulu bilmeza, taksi denen şey medeniyetin bi parçası haline gelmeseydi çok büyük ihtimalle 1km çapta gezinirlerdi de ayrıca. marka kısmını geçtim, zaten pek tutarlılığı yok o olayın. giyinmeyi bilmeyen ya da ne bilim her giydiğinde marka 2kmden seçilebilir ebatlarda olanlar var ki onlara tiki denmez, odun, hıyar, belki anadolu kılabır, en fazla da özenti denir ama tiki denmez. tiki dediğimiz adamlar da sizin bizim gibi adamlardır neticede. tiki mekan starbucks falansa, taksim insanının mekanları da, illa kapalı bi yer, bar mar gibi yerler olmasa da bellidir, benzerdir. ama fark, onların zevkleriyle bizimkilerin arasındaki nitelik farkıdır, starbucks hayatımda gördüğüm en boş ortam olsa bile, tiki insan da postacılardan anlamaz. candelada oturup citiese, redrooma geçmek nasıl benim için boşsa, anlamsızsa, onun için de bizim yaptıklarımız aynıdır. tiki hakaret değildir neticede, ya da basit insan -temel anlamıyla- değildir, ya da ucuz insan. olay yaşama biçimi, yoksa adam gibi tikilerin dışında nasıl döncem ben sanaaa diye konuşanlar, ortam olsun diye sigara içenler, sevgilisiyle arasında olanları ortaya döküp, bunların tartışılıp, üstüne yorum yapılmasını isteyen tipler varsa, aynı tipler buralarda da var nitelik olarak. bu insan da döncem ben sana demez, gotik hatun ayaklarına yatar, bunalım takılır falan filan. benim nasıl dönücem ben sana diyen adama dalasım geliyosa, tiki adamın da bunalım takılıp toplumda yer edinmeye kasan arkadaşa dalası geliyor, hatta benim nasıl her ikisine de dalasım geliyorsa, tiki arkadaşın da bu ikisine dalası geliyor. sonuç olarak onlarda türdeşimizdir, kardeşimizdir, insanımızdır, arkadaşımızdır, öpüşün barışın arkadaşlar.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Mix, 20 Temmuz 2005 03:31 tarihinde demiş ki: pek çok şey yazardım ama diyecegim herşeyi ekşi sözlükte bi yazar arkadaşımız çok güzel bi şekilde özetlemiş. "pahalı giyinen, ucuz insanlar" Ek$i Sözlüğü bu yüzden seviyorum işte...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Mix, 20 Temmuz 2005 03:31 tarihinde demiş ki: pek çok şey yazardım ama diyecegim herşeyi ekşi sözlükte bi yazar arkadaşımız çok güzel bi şekilde özetlemiş. "pahalı giyinen, ucuz insanlar" gerçekten süper laf[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 peki bi sey sorucam, pahali giyinen kisinin gercekten ucuz bi insan oldugunu nasi anliyosunuz? konusmasindan mi?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Herkese her her kese toleransım var...ama tikkylere yok...allah benden uzak tutsun..zavallı insanlar(Tikky parasını gösterişe harcayan ,herşeyi para üzerine kuran, bol tüketici ,liberal ekonominin en kalın halkaları olan ve genellikle baba parası yiyen insanlardır.Telefonundan tutun giyimine kadar en pahalı olan en güzeldir onlar için..Ama temelde Frude haklı ...hepsinin derdi sevişmek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: riglous, 20 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki: peki bi sey sorucam, pahali giyinen kisinin gercekten ucuz bi insan oldugunu nasi anliyosunuz? konusmasindan mi? o sözde pahalı giyinen insanların ucuz insanlar olduğu değil, tikilerin pahalı giyindiklerini aynı zamanda ucuz insan oldukları söyleniyor.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... [Bu mesaj ucanadam tarafından 20 Temmuz 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bukadar konuşmadan sonra bazı insanlar yanlış anlıyor bazı şeyleri bir keresinde yolda yürürken th marka t-shritimi gören çocuk tikkye bak demişti böyle yanlış anlamalar çıkarmalar yorumlara sebebiyet vermeyelim dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sorun o degil. sorun normal bi insani tikiden nasil ayirdiginiz. ortada bi tiki lafidir dolasiyo senelerdir ama su isin aslini goremedik nedense. yani starbucks bu insanlarin mekani diyosunuz. peki starbucks'ta oturanlarin kaliteli giyinip ici bos insanlar oldugunu nerden biliyosunuz ki? daha doorusu o insanlarin iclerinin bos oldugunu nerden biliyosunuz?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 orda oturan boş insan değil zaten işin aslı. tiki dediğin adamın zevk anlayışı onu starbucksa götürür, ama sen bunalım takılanı, ya da punk takılanı nasıl ayırıyorsan, onlardan da özenti, boş tikiyi ayırmak lazım.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya valla bence sadece giyim kusamla goz onunde olmak isteyen insanlar.cunku mecburlar;baska bi alanda kendilerine guvenleri yok. ayrıca nedir bu populer kultur, deli oluyorm yok efenim götikler,tikiler hoslarına mı gidio bisuru insan birbirlerine benzio.lisede koyun gibi aynı uniformayı giymekten yakınan bu insanlar neden şimdi birbirlerinini aynısı olmaktan rahatsız olmuolar!!ayıp ayıp insan biraz kendi olmalı:P[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 punk takilanin giyim tarzi vardir. dinledigi muzik vardir. peki diyelim buna. bunalim takilan siyah giyinir, metal dinler vs. vs. hadi buna da tamam dedik diyelim. peki tikinin kaynagi nedir? giyim tarzi diyemezsin, cunku oyle olmadigini soylediniz. clubber'lar mi tiki oluyo? eminim clubber olup da tiki olmayanlar da vardir diyeceksiniz. ici bos olanlar dediniz, hangi insanin icinin bos oldugunu onunla beraber yasamadan nasil anlarsiniz ki? eh beraber yasarsaniz da (ya da takilma mi diyelim buna) siz de onun gibi tiki olmus olmuyo musunuz? yok hayir sizin iciniz dolu tabi... baya bi ironik oldu... baba parasi yiyen demissiniz onceki sayfalarda. sonra birileri demis, her babasi zengin olan tiki degildir diye... bu is oyle bi duruma geldi ki kim hoslanmadigi bi durum varsa buna tiki der oldu. birisi fakirdir, parasi olana karsi hinc duyuyodur, parasi olana tiki demeye basladi vs. vs.. uzar gider bunlar. tabi sonra parasi olup da kendini tiki kategorisine sokmak istemeyenler, her parasi olan tiki degildir demeye basladi. sonuc olarak toplu halde nefret edilecek, her tur toplumsal normlara karsi, etik dusmani bi insan turu yaratildi. sakin olun biraz ya. hali vakti yerinde olan, mutlu olan insan yakinda tiki olarak anilacak. mutlu olmak, halinden memnun olmak suc sayilacak yakinda...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: riglous, 20 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki: peki bi sey sorucam, pahali giyinen kisinin gercekten ucuz bi insan oldugunu nasi anliyosunuz? konusmasindan mi? konuşma, davranışlar vs.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kaynak meydan larus: tiky: "oha felan " olabilen, lisanı berbat, herşeyden anlayan (clup, party, ortam...), zekayada güzellik kadar önem verdiği sanılan, acık burcuva, tüteketim manyağı insan topluluğudur...genel olarak istanbul izmir bursa ve antalya çevresinde konuşlanmışlardır...erkeklerine tiki can denir...kızlarının genelde östrojen oranı fazladır...saç boyası (her iki cinstede) belirgindir...oğlanlar traşlı göğüsün altına kadar açık renkli gömleklerle kızlarda straplez kesim buluz altı mini etekleri ve yerine göre götik ama genelde bayağı makyajları ( maskeler) ile dikkat çekerler...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar