Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 human retri paladinim (maalesef böyle oldum WG'de iş görebilmek için) ve SoC/Vengeance ile en iyi gidecek silah hangisidir diye sizin de fikrinizi almak istedim.. daha yavaş, daha ağır silahların SoC için daha hayırlı olduğunu biliyorum ama okuduğuma göre 1 attack power 0.14 dps veriyormuş, buna göre 60 attack power her vuruşunda barbarous'ı doomsaw ile aynı dmg'ye ulaştırıyor hatta sanırım geçiyor. bir de +crit var ki vengeance'ın daha çok işe yaraması için olabildiğince crit bonusu toplamaya çalışıyorum. bir de üstüne üstlük human +5 sword skill bonusu var. doomsaw'daki wound proc'u critleyince güzel oluyor ama biraz düşük gibi geldi bana proc rate, aşağı yukarı ne kadardır bir bilginiz var mı? halihazırda elimde peacemaker da var ve bir ara doomsaw yerine kullanınca daha kazançlı gibi geldi, hatta dps olarak geçiyor normalde onu. doomsaw kullanmayı ancak havalı modellemesinden ötürü tercih ettim doğrusu ama çoğu kişi daha iyi diyor, hesabını kitabını vir de sizlere sorayım istedim.. :) aslında ice barbed spear alabilsem onu tercih edeceğim ama maç yok haftalardır. hal böyleyken şimdi barbarous blade için king gordok'u ziyaret etmeye değer mi diye akıl sorayım istedim, başka da bana göre bişi düşürmüyor sanırım kendisi gerçi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 soc/vengeance'a en iyi ne gider bilemicemde , 14 attack power = 1 dps :).Ve Barberous Blade alınmaya değer , diremaul(north) iyi bir grup ile 20dk da bitiyordu eski patchde , yeni patchde daha fazla mob eklenmiş belki süresi uzamıştır ama en hızlı bitebilecek instancelerdan birisi.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 barbarous blade çok güzelde stamina bonus var ice barbed daha iyi oyüzden :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 30 tane yiğit horde bulsam ice-barbed alacağım da nerdeee.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sam sen Blackhand Doomsaw kullanma boyun kısa silah yere değiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar