2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/news/default.asp ntv haber de izleyin[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Thx son dakika haberi için[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu daha başlangıç... (baltalarınızı gomduğunuz yerden çıkarın, her eli silh tutana ihtiyacımız olacak...)[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yine mi ya :/[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 malesef hemde 3 yerde olmuş ya analamıyorum ben yaa[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hahha artık insanlar bunu normal karşılamaya başladılar baksana mesajlar ne kadar az...:)[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 haydaa yine mi be yine mi ![signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ölü ya da yaralı yok diyolar[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hoobaaaa? olm gene müslümanların üstüne yüklencekler. adamlar iice azıttılar.[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Nedense böyle olaylar dinci terörden çok ülkelerin kendilerinin gerçekleştirdiği savaş bahaneleriymiş gibi geliyor bana.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 21 Temmuz 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 böyle bok yoluna gitme olasılığıyla yaşamak koyuyor insana .çok üzücü bir durum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 deişik bi yaklaşım olabilir aslında?[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cenin e katılıyorum....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 dün türk kızı oldü ya ilk saldırılarda onun cenaze töreni vardı ya öle bi üzüldümki yemin ederim bunları yapanlar müslüman olamaz[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yine mi be!!!ben bu sefer roma'yı yada milano'yu vurcaklar sanıyodum[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ölü-yaralı olmaması iyi milisler yapmıştır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yok abi ne müslümanlıgı ya bilmeyen okumayan biri olsam kuranı müslüman olmam. alakası müslümanlıkla bi kere insanlıkla alakası yok.[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Nebuch, 21 Temmuz 2005 15:44 tarihinde demiş ki: bu daha başlangıç... (baltalarınızı gomduğunuz yerden çıkarın, her eli silh tutana ihtiyacımız olacak...) abi ne diyon? noluyoz? kim kime saldırıyo? biz niye savaşıyoruz?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Aket-Atum, 21 Temmuz 2005 15:53 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 21 Temmuz 2005 15:44 tarihinde demiş ki: bu daha başlangıç... (baltalarınızı gomduğunuz yerden çıkarın, her eli silh tutana ihtiyacımız olacak...) abi ne diyon? noluyoz? kim kime saldırıyo? biz niye savaşıyoruz? sadece şaşırmayın diyorum bu bize de bulaşacak diyorum... otbus turk mahallesin de patlatılmış bu arada....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ntv açılmadı gitti... Okuduğum habere göre ise sadece fünyeler patlamış ve ölü, yaralı yokmuş. En azından bu iyi haber. Bu arada Hurriyetim.com'daki haberin son cümlesi: "Londra metrosunda yaşanan bu olayın ardından Londra Borsası, ilk tepkisini düşüş yönünde verdi. FTSE 100 endeksi, ilk etapta 25 puan geriledi." Buna sadece "Koyun can derdinde kasap et derdinde" denir...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 büyük şeyler olcak gibi hissediyorum allah hayırlı ettsin[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 heryeri kapatmıslar fılan sokaga cıkmayın uyarısı gelmıs cnn turk de canlı yayında var suanda[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Nartanesi, 21 Temmuz 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Ntv açılmadı gitti... Okuduğum habere göre ise sadece fünyeler patlamış ve ölü, yaralı yokmuş. En azından bu iyi haber. Bu arada Hurriyetim.com'daki haberin son cümlesi: "Londra metrosunda yaşanan bu olayın ardından Londra Borsası, ilk tepkisini düşüş yönünde verdi. FTSE 100 endeksi, ilk etapta 25 puan geriledi." Buna sadece "Koyun can derdinde kasap et derdinde" denir... muahahhahahahahahahaha[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Nartanesi, 21 Temmuz 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Ntv açılmadı gitti... Okuduğum habere göre ise sadece fünyeler patlamış ve ölü, yaralı yokmuş. En azından bu iyi haber. Bu arada Hurriyetim.com'daki haberin son cümlesi: "Londra metrosunda yaşanan bu olayın ardından Londra Borsası, ilk tepkisini düşüş yönünde verdi. FTSE 100 endeksi, ilk etapta 25 puan geriledi." Buna sadece "Koyun can derdinde kasap et derdinde" denir... abi öyle demeyin sonuçta adamalrı namacı ingiltereye zarar vermek ölü-yaralı kadar olmasa bile bu da baya etkili bir zarar verme yöntemi[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 haberi okumadım ama müslümanlık adına yapıyoruz diye u tpi şeyleri dünyada insanları müslümanlıktan sğutuyolar yazık[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar