Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingiltere de bi otobüs daha batladı ingilter ayakta _ son dakika

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Thx son dakika haberi için[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Nedense böyle olaylar dinci terörden çok ülkelerin kendilerinin gerçekleştirdiği savaş bahaneleriymiş gibi geliyor bana.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!

[Bu mesaj cenin tarafından 21 Temmuz 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
böyle bok yoluna gitme olasılığıyla yaşamak koyuyor insana .çok üzücü bir durum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
dün türk kızı oldü ya ilk saldırılarda onun cenaze töreni vardı ya öle bi üzüldümki yemin ederim bunları yapanlar müslüman olamaz[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
Mesaj tarihi:
yine mi be!!!ben bu sefer roma'yı yada milano'yu vurcaklar sanıyodum[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
yok abi ne müslümanlıgı ya
bilmeyen okumayan biri olsam kuranı müslüman olmam.
alakası müslümanlıkla bi kere insanlıkla alakası yok.[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
Mesaj tarihi:
said:
Nebuch, 21 Temmuz 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
bu daha başlangıç...

(baltalarınızı gomduğunuz yerden çıkarın, her eli silh tutana ihtiyacımız olacak...)

abi ne diyon?

noluyoz? kim kime saldırıyo? biz niye savaşıyoruz?[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 21 Temmuz 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
said:
Nebuch, 21 Temmuz 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
bu daha başlangıç...

(baltalarınızı gomduğunuz yerden çıkarın, her eli silh tutana ihtiyacımız olacak...)

abi ne diyon?

noluyoz? kim kime saldırıyo? biz niye savaşıyoruz?

sadece şaşırmayın diyorum bu bize de bulaşacak diyorum...
otbus turk mahallesin de patlatılmış bu arada....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]

[/b]çizim galerim[/b]
Mesaj tarihi:
Ntv açılmadı gitti... Okuduğum habere göre ise sadece fünyeler patlamış ve ölü, yaralı yokmuş. En azından bu iyi haber.
Bu arada Hurriyetim.com'daki haberin son cümlesi: "Londra metrosunda yaşanan bu olayın ardından Londra Borsası, ilk tepkisini düşüş yönünde verdi. FTSE 100 endeksi, ilk etapta 25 puan geriledi."
Buna sadece "Koyun can derdinde kasap et derdinde" denir...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
said:
Nartanesi, 21 Temmuz 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Ntv açılmadı gitti... Okuduğum habere göre ise sadece fünyeler patlamış ve ölü, yaralı yokmuş. En azından bu iyi haber.
Bu arada Hurriyetim.com'daki haberin son cümlesi: "Londra metrosunda yaşanan bu olayın ardından Londra Borsası, ilk tepkisini düşüş yönünde verdi. FTSE 100 endeksi, ilk etapta 25 puan geriledi."
Buna sadece "Koyun can derdinde kasap et derdinde" denir...

muahahhahahahahahahaha[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
Mesaj tarihi:
said:
Nartanesi, 21 Temmuz 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Buna sadece "Koyun can derdinde kasap et derdinde" denir...

abi öyle demeyin

sonuçta adamalrı namacı ingiltereye zarar vermek

ölü-yaralı kadar olmasa bile bu da baya etkili bir zarar verme yöntemi[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
haberi okumadım ama müslümanlık adına yapıyoruz diye u tpi şeyleri
dünyada insanları müslümanlıktan sğutuyolar yazık[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Yeni Oluştur...