Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingiltere de bi otobüs daha batladı ingilter ayakta _ son dakika

2pac

Öne çıkan mesajlar

said:
Nebuch, 21 Temmuz 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
bu daha başlangıç...

(baltalarınızı gomduğunuz yerden çıkarın, her eli silh tutana ihtiyacımız olacak...)

abi ne diyon?

noluyoz? kim kime saldırıyo? biz niye savaşıyoruz?[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 21 Temmuz 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
said:
Nebuch, 21 Temmuz 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
bu daha başlangıç...

(baltalarınızı gomduğunuz yerden çıkarın, her eli silh tutana ihtiyacımız olacak...)

abi ne diyon?

noluyoz? kim kime saldırıyo? biz niye savaşıyoruz?

sadece şaşırmayın diyorum bu bize de bulaşacak diyorum...
otbus turk mahallesin de patlatılmış bu arada....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]

[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ntv açılmadı gitti... Okuduğum habere göre ise sadece fünyeler patlamış ve ölü, yaralı yokmuş. En azından bu iyi haber.
Bu arada Hurriyetim.com'daki haberin son cümlesi: "Londra metrosunda yaşanan bu olayın ardından Londra Borsası, ilk tepkisini düşüş yönünde verdi. FTSE 100 endeksi, ilk etapta 25 puan geriledi."
Buna sadece "Koyun can derdinde kasap et derdinde" denir...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nartanesi, 21 Temmuz 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Ntv açılmadı gitti... Okuduğum habere göre ise sadece fünyeler patlamış ve ölü, yaralı yokmuş. En azından bu iyi haber.
Bu arada Hurriyetim.com'daki haberin son cümlesi: "Londra metrosunda yaşanan bu olayın ardından Londra Borsası, ilk tepkisini düşüş yönünde verdi. FTSE 100 endeksi, ilk etapta 25 puan geriledi."
Buna sadece "Koyun can derdinde kasap et derdinde" denir...

muahahhahahahahahahaha[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nartanesi, 21 Temmuz 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Buna sadece "Koyun can derdinde kasap et derdinde" denir...

abi öyle demeyin

sonuçta adamalrı namacı ingiltereye zarar vermek

ölü-yaralı kadar olmasa bile bu da baya etkili bir zarar verme yöntemi[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...