Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] xp ve fps sorunum

whissinn

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar wnd xp eng kullanıyorum ekran kartım gf2 64mx ram 256 board p4 işlemci celeron 1.7 sadece harddiskim kötü oda 9.72 gb çok kasıyor yakında 80 gb alcam bu haftalarda neyse simdi söyle bir sorunum var yardımcı olacaklar icn csyi yükledim XP de yürüyorum FPS inanilmaz düşük yani kötü ötesi buda beni deli ediyor acaba sorun Xp demi bendemi bide 3D de oynıorum OPENGL i açmıyor yardım ederseniz sevinirim :-)
Sosyal ağlarda paylaş

abi windows xp türkçe degil :)))) ing bide oyuna girdigimda fps_max 100 yazdıgım halde fsp max 60 olior 60 59 60 59 olior yani 100 u gosterıror fakat 60 yazıor onu nasıl tam aayarlıyacam? bide zegna eyer üşenmessen abi bunların ingilizcesini yamaya bide 64k rate ayarlarını yazarmısın suanda cs v1.5 i indirioyru o ekran kartından biraz bug varmıs driverinde onu upgrage ettim şuanda çok kasmıyor o dediklerinde bi ing olarak cevirsen :b
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 25 June 2003 23:30 tarihinde demiş ki:
en fazla 60 olmasının sebebi anakarttı sanırım tam hatırlamıyorum. registry'den mi ne bişeyler yapılması lazımdı. nforce2 chipsetli mi sistemin?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.

bende yok oyle bisey?[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...