whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ya arkadaşlar wnd xp eng kullanıyorum ekran kartım gf2 64mx ram 256 board p4 işlemci celeron 1.7 sadece harddiskim kötü oda 9.72 gb çok kasıyor yakında 80 gb alcam bu haftalarda neyse simdi söyle bir sorunum var yardımcı olacaklar icn csyi yükledim XP de yürüyorum FPS inanilmaz düşük yani kötü ötesi buda beni deli ediyor acaba sorun Xp demi bendemi bide 3D de oynıorum OPENGL i açmıyor yardım ederseniz sevinirim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ya antimodes in dedigi siteden indirdim 18 MB dosya fakat yüklenmiyor offf baska bir yerden indirebilirmiyim acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 fps kac? sorun buyuk ıhtımalle harddıskten harddıskı degıstırınce sorun kalmayacak...[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 33 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 abi windows xp türkçe degil :)))) ing bide oyuna girdigimda fps_max 100 yazdıgım halde fsp max 60 olior 60 59 60 59 olior yani 100 u gosterıror fakat 60 yazıor onu nasıl tam aayarlıyacam? bide zegna eyer üşenmessen abi bunların ingilizcesini yamaya bide 64k rate ayarlarını yazarmısın suanda cs v1.5 i indirioyru o ekran kartından biraz bug varmıs driverinde onu upgrage ettim şuanda çok kasmıyor o dediklerinde bi ing olarak cevirsen :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hmm türkce yazıyor pardon pardon da orda yumusamta modunu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 zeg sadece eşyonsuz u bide ilk dedigin keskinlig bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ilk dedigin keskinligide buldum tek arabellek bide son olan o olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bende söyle iki seçenek var button , gelişmiş cpu öğretim kümeleri desteginde devre dışı bırak bide altında uygunluk saglayan opengl yapı eylemini etkin kıl diye 2 tane var senn dedıgın o bitane sec diyerleri bos olcak onu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 en fazla 60 olmasının sebebi anakarttı sanırım tam hatırlamıyorum. registry'den mi ne bişeyler yapılması lazımdı. nforce2 chipsetli mi sistemin?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Dextra, 25 June 2003 23:30 tarihinde demiş ki: en fazla 60 olmasının sebebi anakarttı sanırım tam hatırlamıyorum. registry'den mi ne bişeyler yapılması lazımdı. nforce2 chipsetli mi sistemin?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. bende yok oyle bisey?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yok be orda kafayı yemiştim anakartla mir :) ger suçu ona atıodum da. display props'de refresh rate olarak en fazla 60Hz var seçeneklerde. optimal diye bi seçenek de yok...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bırak XP'yi, 1 yıldır asabımı bozuyordu. Dun kafam attı mis gibi 98SE yukledim. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar