Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iktisat

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

iktisat bilimiyle ilgilenmeyi düşünüyor ve de bu konuda ilerlemek istiyorsanız belki zevkli olabilir ama onda bile yaratıcılığın bi sınırı var. makro ekonomiyle uğraşmazsanız, siz isterseniz mikro ekonominin einstein ı olun fark yapmaz. makro dengeler belirler olayı, (td)(tu) olaylarını. tabi bunlar kapitalist ekonomi için geçerli...
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

iktisat bilimiyle ilgilenmeyi düşünüyor ve de bu konuda ilerlemek istiyorsanız belki zevkli olabilir ama onda bile yaratıcılığın bi sınırı var. makro ekonomiyle uğraşmazsanız, siz isterseniz mikro ekonominin einstein ı olun fark yapmaz. makro dengeler belirler olayı, (td)(tu) olaylarını. tabi bunlar kapitalist ekonomi için geçerli...

NE?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben riskten bahsetmiyorum ki.

kısaca ilk mesajımdan itibaren özetleyeyim:

iktisat kolay bölümdür ama bitirince; bankacılık (ki bankacılık ve finans mezunları daha avantajlıdır), müşavirlik, devlet memurluğu (ki her bölüm olabilir bunu) gibi meslek dallarına dağılır genelde ekonomi (nam-ı diğer iktisat) mezunları.

Bu meslekler acaip zevksiz mesleklerdir (bana göre). ha mali müşavirliğin falan parası iyidir orası ayrı.

Diyorsanız ki ben bilim adamı olucam yaratıcı adamım ben, onda da ancak makro ekonomide yaratıcılığınız bağımsız olarak iş yapar. mikro her yönüyle makroya bağlıdır. yani external risk olayı değil, yaratıcılığın sınırlanması olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...