calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 iktisat bilimiyle ilgilenmeyi düşünüyor ve de bu konuda ilerlemek istiyorsanız belki zevkli olabilir ama onda bile yaratıcılığın bi sınırı var. makro ekonomiyle uğraşmazsanız, siz isterseniz mikro ekonominin einstein ı olun fark yapmaz. makro dengeler belirler olayı, (td)(tu) olaylarını. tabi bunlar kapitalist ekonomi için geçerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 benim gemim burasi birader, istedigim yere girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 calimero said: iktisat bilimiyle ilgilenmeyi düşünüyor ve de bu konuda ilerlemek istiyorsanız belki zevkli olabilir ama onda bile yaratıcılığın bi sınırı var. makro ekonomiyle uğraşmazsanız, siz isterseniz mikro ekonominin einstein ı olun fark yapmaz. makro dengeler belirler olayı, (td)(tu) olaylarını. tabi bunlar kapitalist ekonomi için geçerli... NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bence başka şeyden bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 edik: @ginaly nası ne abi gayet açık. daha spesifik sorarsan anlamadığın yeri açıklayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hangi işi yaparsan yap external risk denen bişey var, bu durumda makro dengeler tüm mesleklerde yaratıcılığı kısıtlıyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 o değil de iktisadın alanını makro-mikro ya mı sıkıştyırdın ben onu nalamadım? benm okuduğum iktisatta sosyolojik ve psikolojik etmenler de oldukça fazlaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bu konuyu kitleyip muhendis olmayanlari bolumden banleticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yahu ben riskten bahsetmiyorum ki. kısaca ilk mesajımdan itibaren özetleyeyim: iktisat kolay bölümdür ama bitirince; bankacılık (ki bankacılık ve finans mezunları daha avantajlıdır), müşavirlik, devlet memurluğu (ki her bölüm olabilir bunu) gibi meslek dallarına dağılır genelde ekonomi (nam-ı diğer iktisat) mezunları. Bu meslekler acaip zevksiz mesleklerdir (bana göre). ha mali müşavirliğin falan parası iyidir orası ayrı. Diyorsanız ki ben bilim adamı olucam yaratıcı adamım ben, onda da ancak makro ekonomide yaratıcılığınız bağımsız olarak iş yapar. mikro her yönüyle makroya bağlıdır. yani external risk olayı değil, yaratıcılığın sınırlanması olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aquila said: bu konuyu kilitleyip muühendis olmayanlariı bolumden banlatacağım. fixxed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 zevkli meslek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 erotik film aktorlugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 calimero iktisat okumadığın aşikar da üniversitede bile okumadığından şüpheleniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 marmara ing iktisat yazdım ben de dün. umarım iyi biyerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ginaly said: calimero iktisat okumadığın aşikar da üniversitede bile okumadığından şüpheleniyorum ben. kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 marmara dusunenler icin birazdan prawler gelicek, memnun kalmayabilirsiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dur abi bana eğlenceli mesleği söylesin hatta o mesleği yapabilmek içn okunması gereken okulu da söylesin.. valal yakarım 7 senemi direk seneye öss kasar girer okurum aydınlat beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dalga geçmek amaçlı sormuyorum. calimero komünist olan arkadaşımızdı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 prwaler ı salla o kanadalı oldu ondan hep ing iktrsat maramra iyi yapmışsın en azından kampüs büyük ehe türkçe bölümün kampüsü benim gibi derviş sabrına ve ilşme aç insanlara özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dur lan hatta adamı direk summonlayayım öhm.. EKONOMETRİ İKTİSATÇININ INCIĞINA CINCIĞINA BİLMESİ GEREKEN BİR KONU DEĞİLDİR YÜZEYSEL OLARAK BİLMESİ ANLATILANLARI ALGILAYAİBLMESİ İÇİN YETERLİDİR gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 @babacum sosyoloji gazetecilik fotoğrafçılık tiyatroculuk reklamcılık daha uzar gider bu tonla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 devrimcilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 neden saldırdığınızı anlayamadım da neyse tamam o zaman. ekonomi süper bi bölümdür çıkınca da süper zevkli meslekler edinirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sen hangi bölümü okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 zevk meselesini yalis dusunuyosun calimero, senin icin zevkli olmayabilir ama baskalari zevkle yapiyor islerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar