the-beast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 selam arkadaşlar amerikadan getirttim galxies de gelicekti gelmedi elimde patladı kutusunu açtım ama hiç oynamadım oynayamadım yani almak isteyen ler mesaj atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Fiyatta belirtirsen almak isteyenler için teşvik edici olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oyunu oynamiycakmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 oyunu oynamicam gayetde ucuza bırakıcam 30 ytl mesela iyi mi bilemiyorum oyun amerikaqn geldi tekrar belirtiyorum galaxies gelmedi o yüzden oynayamicam zaten istemiyorum artık evde durucağına birisi alsın o oynasın [Bu mesaj the-beast tarafından 11 Temmuz 2005 08:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben talibim ama nerde oturdugunu yazarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 istanbuldayım isteğin kargoyla yollarim istediğin yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tmm suan tatildeyim sakla gelince konusruz 1 hafta icinde gelcem[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ok arkadaşım duruyo evde gelince konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 arkadaşım halen duruyo vazmı geçtin alıcanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben geldim sana om attim onu bekliyorum :D msn at ozel mesaj olarak [Bu mesaj BullDoG tarafından 21 Temmuz 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar