Dagger Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Arkadaşlar elimizde çok iyi bir makina ve bağlantı var. Tek sorun linux olması. Şu sıralar zaman bulamadığım için ben yapamıorum. 0 dan bir server kurabilecek deneyimli, sorumluluk sahibi ve linux bilgisi olan scripterlere ihtiyacım var. Not: Dalga geçen olursa gazabıma uğrıcaktır!!![hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 :-)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ne gülüon lem?[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morte Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 O güler arada takma kafana :)[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Makina varsa güzel de, RunUO açmıyorsan yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. Yine de bence sen bana bir ulaş ICQ'dan, ilgileneceğinden hemen hemen eminim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Oo Dagger kardes sonunda ortaya cikti nerelerdesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morte Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ne alaka simdi bu threadle?[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bilginiz ol$un diye yazdım Daggerx $erver projem olma$a $eve $eve $eninle çalı$ırdım :) RavenLoft'un Notu:Diemaster,Bold Font'u yalnız ve yalnızca cümlende önemle vurgulamak istediğin kelimelerde kullanmalısın.Böylece yazıların daha okunaklı ve daha anlamlı olacaktır... (Bu not her bold font'lu mesajının altıda yer alacaktır.) [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 30 June 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar