shippy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bildiğiniz boss taktikleri varsa paylaşabilirmisinz acaba. luciyi öldürcez die gittik olay video çekmeye döndü luciyle magmadarı bi karede görmek her yiğidin harcı deil valla. bildiğiniz taktikleri paylaşırsanz sevinirim.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aa biz de gittik yoksa aynı raidde miydik? :) video çekme diyince en son bi koşturduk da magmadara ordan sorim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Luci yi kesmenin tek yolu var. Decurse. DMG i curse ile veriyor çünkü. Diğer bir önemli hadisede Add lerin attığı Mind control ü anında dispel etmek. İlk önce add leri keseceğinizden Luciye atak vermeden önce kestiğiniz köpek sürüsü ( lol) nün orda tanklayın Luciyi. Add leride en dipde duvarın olduğu yerde kesin. Böylelikle Lucinin curse rangesine sadece MT healer ler girer add ler ölene kadar. Add ler öldükden sonra luciyi Add leri kestiğiniz yere çekip yine decurse yapmayı unutmadan zorlanmadan kesebilirsiniz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yani ben kendi adıma konuşim tam senin dedğin gibi yaptık AMA sabırsız bi kaç arkadaş çıkınca raidden az healer kaldı sonra wipe üstüne wipe... :) çok sağol malibu yarın tekrar denicez heralde umarım bu sefer olcak... konuyu biraz üstlendim gibi geldi birden sanki :-p[signature][hline] [Bu mesaj carignano tarafından 19 Temmuz 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 4 healer 36 kisi kesmistik ilk ve tek lucifronumuzu =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yani raiddeki diğer oyuncuları bilmiyorum ama ben healsiz kalmaktan diil dispel yemedim ondan yattım her seferinde dispel gelse zaten fazla aggro almamıştım çok problem olmadı lucy'de.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 en önemli şey dispel/remove curse zaten baska bi olayı yok lucifronun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yok bi şey daha var ilk defa gidip yediin wipelardan ders alman :) 1 musibet 1000 nasihatten iyidir şeysi :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 minionlari zibartana kadar mt gebermezse buyuk ihtimal sorunsuz kesilior lucifron[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Eğer ilk defa deniyorsanız Wipe yemeniz çok normal. Bizde ilk seferde wipe yiyip 2. seferde kesmiştik. Pratik ile alakalı bişey. sonuçta wow kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil alışmanız lazım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 nys artık yarın görücez umarım kesilmiş bi lucy kardeş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Teketek kalinca hicbi boss zor degil bence, tabi adam gibi bi raidle. Magmadar ondan hep cok kolay geldi bana nedense, tabi dorf priest ftw ^^ Garr'a kadar wipe yemedim simdiye kadarki denemelerimde, allahim 10x yarabbim. Garr da utanmaz zaten, 5 warlock falan gitmek gerekiyo eheh[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bi de bu tranqulity shot varmış tam emin diilim yanlış yamış olabilirim o nedir?neye yarar?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Güzel bi addon var o da isine yarayabilir, ne zaman tranq. shot gerektigini, ne zaman fear gelecegini falan söylüyo yell seklinde. Tranquillity shot Lucifron'dan düsüyo, Magmadar azdigi zaman yatistiriyorsun ama hunter heallenmezse yazik oluyo onu atan huntera : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o add on leader'da vardı ama adını hatırlıyosan indirim işe yarar elbet bi gün :) bi de sadece tek hunter roll atabiliyo her hafta gibi bi şey dendi raid sırasında o nedir meraktan sordum çok da önemli diil aslında...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Her seferinde sadece bir tane çıkıyor aldıktan sonra işte Arcane Crilance gibi sürekli kullanabiliyorsun. Onun için söylemişlerdir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çok teşekkür pek teşekkür umarım yarın dispel alıp wipe yemicez herkese iyi geceler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 http://conquest.teamgbu.com/strats/moltencore/why.php[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mage lerin ve priestlerin decursive addon unu kesinlikle indirmesi lazim. MT healer larinin belli bi rotasyon a gore MT i heal etmeleri lazim. Ayni anda 4 5 heal basip bosuna mana harcarlar ise boss daha %50 e dusmeden out of mana olacaktir tum healer lar. Birde herkezin yaninda bandage potion getirmesini saglayin gidip arkaya bandage bassinlar hunter mage warlock vs bosu bosuna mana kullandirmasinlar healer lara. Bunlai yaparsaniz rahat edersiniz. Birde guard larla Lucifron u hemen ayirmka guardlari en arkaya cekip hemen DPS e baslamaniz gerekiyor. Bu arada 4 priest cok az. Decursive icin 1 priest 1 mage ayarlarsaniz digerleri dmg ve heal ile ilgilenir rahat edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 şimdi anladımki en önemlisi taktik diilmiş 1.decurse işini becerebilen insanlar 2.lucyfrona giderken serverın göçmemesi gerekiyomuş blizzard acil bi çözüm bulamazsa bu oyun artık sux plz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 lucinin primary 2 tane attıgı area spell vardır 2000 dmg after 10 sec - magic 100% aiblity and mana cost increase - curse curse mage ve druidler tarafından halledilir... gerci amgeler pek beceremiyor bu sebeple mt grubunda druid olmasında fayda var.. ilk olarak priestlerden curse u kaldırmak daha mantıklı mana save acısından 2nci atagını dispel olayını biz paladinlere bırakıyoruz... gayet de basarılı dispel edebiliyolar... Mt paladini ilk warriordan sonra main healerdan sonra curse removerdan kaldırmalı bence 2000dmg lik magic i. Arkadaslarında dile getirdigi gibi 2 add olene kadar mt yi canlı tutarsanız kesersiniz. Keserken sol koridordan lava ve imp add almamaya dikkat edin... Ayrıca her sitede vs bilindik mc taktiklerini bulabilirsiniz.. Ama olan taktigi guilde uygulamak yerine.. Guildine uygun taktik yazmak daha zevkli eglenceli ve basarılı olabilir. ii sanslar[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 işte sizde lucifronda pala avantajı var haksızlık kardeşim :( ühüü bizdeki shamanlar sadece heala yarıo orda sizin pala masallah cleanse le costuruo milleti ver palayı cleanse mage ler nuke'üne priestlarda healına baksın off acele pala istioz horde a :P[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Shamanlar addle kapışırken tremor totem atmalı ve MC li elemanları purge lemeli. Yanlız purge rank 1 kullansınlar yoksa adamların MOTW AI veya PWF si kaynıo arada :P. Mageler zaten decursive kullanmalı. Magic olayı ise pek dispel beklemeyin malum priestlar heal atıo olcak. Geriye koşun shamanlar healler. Ayrıca bir mage sırf MT grubundaki healerların ve MT nin curse unu kaldırmalı. Ha ayrıca imp lerin olduğu mağaraya yaklaşmayın direk whipe yersiniz.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 taktik tmmda her grupta 1 mage 1 priest olsa kasmamıza gerek kalmıcak[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 allah bizede nasip eder umarım su mc yi..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar