Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

achilles icin boyle diyolar --> "O"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hic yoktna o zamanlar simdiki bazi ayilar gibi esek, inek, kopek falan ...miyorlardi.
(yoksa onlaridami)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
Nebuch, 20 Temmuz 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
lan adam savaşcı lan yunanistan ın en buyuk savaşçısı lan. nası gay olsun lan kafanı kullan lan....

adamın kanında var...adı üstünde yunan...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
çamur at izi kalsın.büyük iskenderede şey diyolardı zamanında[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 21 Temmuz 2005 13:15 tarihinde demiş ki:
adamın kanında var...adı üstünde yunan...

Oha artık ya.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
said:
turambarturin, 21 Temmuz 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
abi benim bildiğim fakeler ben fake değilim diye cvp atarlardı. Bazen de kufurlu olurdu.
bu niye susuyo acaba?

Şimdi ki fakeler akıllandı ondan TW ler hazır olda bekliyor[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.
Mesaj tarihi:
Tamam da o zamanlarda eşcinsellik çok modaydı niye şaşırıyorsunuz ki sadece üreme için insanlar normal ilşki kurarlarmış demek lazım gidip görmedim tabii :D
  • Yeni Oluştur...