DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 güncellenmiş baya hoş olmuş. girişteki şarkının ne olduğunu bilen biri söleyebilrmi acaba? www.tekelbirasi.com[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 Temmuz 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 Temmuz 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yanlış yazmışsın adresi www.tekelbirasi.com[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yeni rakı'nın şişesi dizaynı çok hoş.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tekel birasının muhteşem dönüşünüde öğrenmiş olduk. Almam herhalde bu muhteşem tutorialden sonra[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ama tadını ben sevmedım yenı rakının bı garıp geldı bu arada rakı olarak efe nin yesil i vardı ya$ uzumden yapılmıs ıste sınırlı sayıda yapılmıs cok hostu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ahah. Hayırın üzerine gelince sise kuculuyo evetin uzerinde gelince buyuyo koptum :D edit//imla [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player [Bu mesaj toggie tarafından 13 Temmuz 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 linki düzelttim ben,sitenin herpsi çok komik geldi bana,o dondüş tutorialı inanılmaz.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çok güzel yapmışlar ya siteyi.çok hoşuma gitti valla[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sadece 18den büyük olanlar girebilir diyor sizce doğrumu :P[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Site bayağı kaliteli olmuş..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 site hakkaten de profesyonelce hazırlanmış. tekel birası tshirtlerine tutuldum ben asıl, çok kral ya :P ama yeni rakı şişesi olmamış bence, rakı karakter yok görünüşünde. *ahahaha sitede karakteri bölümünde adam kapağı gözüyle açıyo bittim ya XD **aa mindless self indulgence çaldı bi anda inanamadım, tekel kaptırmış kendini feci.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 13 Temmuz 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj montezaus tarafından 13 Temmuz 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dönüşü muhteşem olmuş Tekel Birasının!! (Piyasaya yani)[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tekel birasını hiç beğenmiyorum o yüzdende almıyorum yeni rakının şişesi gayet hoş tarz yapmışlar tadıda bna eski şişesindekindn farklı gelmedi sadece daha tatlı gibi sanki ondanda pek emin deilim.Siteyi güzel yapmışlarda birada iş olmadıktan snra sitesine ne hacet[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 biarsını beğenirsin beğnemessin ama çok ilginç bi site yapmış adamlar.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ahahaah Tekel Birasının Muhteşem Dönüşü süper bir an tekel birasını masanın üstüne dik koyun, üstüne oturun diyecek sandım =)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bunlar cidden cok iyi is yapiyorlar ne diyim hakkini vermek lazim...[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yeni raki raconu bozdu. icilmez bundan sonra. efe, light uretiyo ickileri, bozar adami. burgaz'i tavsiye ederim, bi icen bi daha baska bi seye elini surmuyo. ha bi de helal olsun, adamlar efesin piyasasini dusurup tekel birasi satmayi basardilar, lezzetini iyi ayarlamislar. eskiden kotuydu baya, ucuz diye alinirdi, simdi tadi da baya iyi.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 14 Temmuz 2005 09:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Site çok eğlenceli olmuş gerçekten.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 içmem etmem ama güzel site yapmışlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fasıl diye bi rakı çıkartıyormuş koç, dikkat etmek lazım sağlam bir şeyler yapacaklar sanırım. adamlar bizzat gececilerin masasına oturup rakının felsefesi, karakteri hakkında konuşmuşlar günlerce :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 parasızlıktan az mı içtik yürü be TEKEL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Abi evet hayır yapıyorum buyuyo kuculuyor koptum daha basında olayın :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Site gerçekten çok başarılı olmuş Trafo'yu tebrik ederim. Bu arada Tekel Birası harikadır ısrarla denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yeni fakrettim,koptum 18 yüşüden küçüğüm derseniz girişte googleda "küçük yaşta alkol alma nedenim ne?" türü bi şiyin arama sayfası çıkıoyr.güldüm baya.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar