Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir intihar daha...

HymnOfSnuk

Öne çıkan mesajlar

Nebula / Quann'da oynamış olanlar bilirler , bir Beceroglu Kadir vardı.

ÖSS'den düşük puan aldığı için silahla intihar etti.

zamanında guildinde yer almıştım , muhabbetimiz vardı baya ama ÖSS yüzünden bırakmıştı uo'yu , bugün de acı haber geldi.

diyecek birşey de bulamıyorum , sevenlerinin başı sağolsun.[signature][hline]peace!

edit : tam bu topici açtığım sırada okudum ki sabah 9 sıralarında intihar etmiş , ÖSS sonucunu öğrenmemişti doğal olarak ama yaşam dolu bir insandı , ÖSS'den başka bir sebep yok gibi ortada.

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 20 Temmuz 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu intiharların en büyük sebebi ailedir,çok baskı yapıyolar ve sınavı kazanamassan öldün bittin gibi bi imaj oluşuyo öss ye girenlerin kafasında + eş-dost akraba baskısı beklentilerin çok yüksek olması vs...
Benimde sınav sonucum beklediğimden kötü geldi (2. girişim),ama ben bile anne babamdan beklemediğim bi karşılık aldım,babam evi gelir gelmez(genelde işinden dolayı sinirlidir) ters bi laf edecek kesin dedim,sölediği ilk şey:kendini toparla moralini bozma illaki olur bişeyler dedi,yemekten sonra şöle bi baktık bölümlere beraber,sonra biras muhabbet ettik,yattık.
Olay budur yani öss ninde çok büyük suçu yok bu intiharlarda en büyük sorumluluk ailenin bence.[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dark_Soul, 20 Temmuz 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
Bence bu intiharların en büyük sebebi ailedir,çok baskı yapıyolar ve sınavı kazanamassan öldün bittin gibi bi imaj oluşuyo öss ye girenlerin kafasında + eş-dost akraba baskısı beklentilerin çok yüksek olması vs...
Benimde sınav sonucum beklediğimden kötü geldi (2. girişim),ama ben bile anne babamdan beklemediğim bi karşılık aldım,babam evi gelir gelmez(genelde işinden dolayı sinirlidir) ters bi laf edecek kesin dedim,sölediği ilk şey:kendini toparla moralini bozma illaki olur bişeyler dedi,yemekten sonra şöle bi baktık bölümlere beraber,sonra biras muhabbet ettik,yattık.
Olay budur yani öss ninde çok büyük suçu yok bu intiharlarda en büyük sorumluluk ailenin bence.

hah ya tam düşündüklerimi yazmışsın
ailenin suçu büyük ama ne olursa olsun bence intiharda kişinin de payı var. %20 %80 gibi
Sosyal ağlarda paylaş

üzüldüm...insak haksızda diyemiyor haklıda...umarım ailesi yakın zamanda eski durumlarına dönmeyi başarır[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

Üzüldüm, başınız sağolsun. Ama buna sistemin hatası demek iki yüzlülük olur. Zorlukla karşılaşınca çabalamayı öğrenmelisiniz. Ailesi üstüne geliyorsa ailesinin suçu olur, yine sistemin suçu olmaz.
Her zorlukta intihar mı edeceksiniz? Bu kadar kolay mı?
Abi ben kazanamadım DAANNN!! Ya iflas ettim, battım bittim ben DAN! Kız arkadaşım trafik kazasında ölmüş DAN! Sakatlandım futbol kariyerim bitti olm benim! DAN!! Gözüme bişi kaçtı DAN!

Bu mudur beyler,bu kadar kolay mıdır herşeyden kaçmak? Sistemin iyi olduğunu söylemiyorum ama daha iyisi gelene kadar en iyisi bu. Kaldı ki siz Türkiye'de yaşıyorsunuz. Burası sorunların, sistemdeki haksızlıkların dalga dalga geldiği bir yer. Benim kardeşim geçen sene kazanamadı ama bu sene giricek bir yere. Olur böyle şeyler. O camdan mı atladı,kafasına mı sıktı? Yoo oturdu evde hırsla çalıştı işte. İyi kötü giricek bir yere.

Pes etmeyin o kadar kolay. Ben üniversiteye ilk girişte gidim. İyi de puan yaptım. Hayatımda hiç yenilgi almamıştım, ta ki üniversiteye kadar. Bu sene 5.senem ve okul hala bitmiyor :( Sevigilim depremde öldü, kız arkadaşım trafik kazasında. Ee ben intihar mı ettim? Gavurca olacak ama "Been there, done that, got the scars" Ne hissettiğinizi anlıyorum. Ama pes etmeyin, savaşmaya devam. Oyunlarda kılıç sallayıp kahramanlık yapmak kolay. Önemli olan gerçek hayatta kahramanlık yapabilmek. Boş verin siz sistemi. Kabul etmeyin yenilgiyi.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 21 Temmuz 2005 12:56 tarihinde demiş ki:
Aile baskısı ayrı fakat sonuçta intihar kişinin kararıdır.
Hiç bir aile evladını parçasını intihara zorlayacak bişi yapmaz.

tmm ölede sonuçta ailenin tavırları o kişiyi intihar psikolojisine sürekleyen en büyük nedendir,eğer adamıında morali çok bozuksa össden dolayı, üstüne bide aile tarafından ezilirse,insanın kendine en yakın hissettiği kişiler tarafından bunları duyması intihar için yeterlidir bence...Sonuçta intihar eden 17-18 yaşında biri,belkide kişiliği daha tam oturmamış,karakteri,gururu bunları kaldıramayabilir.
Ya hiç anlamıyorum bu anne babaları çoğu en azından lise mezunu insanlar,bu saatten sonra çoçuğa bağırsan kızsan,aşağılasan nolcak yani ne geçecek eline anca kendilerini tatmin ediyolar,sonrada vay benim çoçuğum niye böle bişe yaptı biz ona hiç kötü davranmadık vs...[signature][hline]from exile...

[Bu mesaj Dark_Soul tarafından 21 Temmuz 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...