Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Visual Basic 2005 Beta Katılma Fırsatı

Gilean

Öne çıkan mesajlar

said:
Prawler, 22 Haziran 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
Bugün geldi, DHL getirdi sağolsun.
Şimdi maksat sırf microsofta gıcıklık mı yoksa oturup hepiniz VS 2005 mi kasacanız?

Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Zaten VB6 var bende ama 2005 Beta da bulunsun.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
adamlara para batıyo anlaşılan. 2 tane istedim 2'side aynı gün geldi. kargocu (ne denir bu şahıslara?) günde 2 kere geldi, 2.'sinde yine aynısından getirdim dedi :) kaç tane daha istesem yollarlar acaba? istedikten yaklaşık 1 hafta sonra geldi..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Önceden SP2 yide aynı şeklde yolluyorlardı. Hem sağlıklı hem de kolay oluyordu. Ben aldım. O da çok hoşuma gitmişti. Şimdi bunuda sipariş ettim, bakalım ne olacak...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
fastreload, 23 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
bütün adresleriniz bca e verilcek biliyosunuz dimi

o ne baba yenir mi içilir mi?yoksa bill gates kapımıza gelip lisanslı yazılım kullanıp kullanmadığımızı anlamak için içeri dalıp pc yi mi kurcalıcak?[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...