Prawler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bugün geldi, DHL getirdi sağolsun. Şimdi maksat sırf microsofta gıcıklık mı yoksa oturup hepiniz VS 2005 mi kasacanız?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sen cevabini biliyosun bence :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bana da geldi. aslansın microsoft[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Prawler, 22 Haziran 2005 16:18 tarihinde demiş ki: Bugün geldi, DHL getirdi sağolsun. Şimdi maksat sırf microsofta gıcıklık mı yoksa oturup hepiniz VS 2005 mi kasacanız? Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Zaten VB6 var bende ama 2005 Beta da bulunsun.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bekliyorum hala.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 içiden çıkan wefly247 a bakın po baya güel hazırlanmış bi tuto valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bana dün gelmiş malum rockist teydim bugun aradım getiriolar :P haydin bakalım[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bütün adresleriniz bca e verilcek biliyosunuz dimi[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 az önce kapı çaldı geldi benimkide. hiç beklemiyordum delivery date olarak 29 u görünüyordu. şaşırdım sevindirik oldum :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 geldi banada öley :lol:[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 banada geldi :-) edit:yıllardır dvd romu kullanmamıştım , bozulmuş okumuyo =/[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! [Bu mesaj rockncoke tarafından 06 Temmuz 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 adamlara para batıyo anlaşılan. 2 tane istedim 2'side aynı gün geldi. kargocu (ne denir bu şahıslara?) günde 2 kere geldi, 2.'sinde yine aynısından getirdim dedi :) kaç tane daha istesem yollarlar acaba? istedikten yaklaşık 1 hafta sonra geldi..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Var mı başka bedava şeyler? Sömürmek istiyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Önceden SP2 yide aynı şeklde yolluyorlardı. Hem sağlıklı hem de kolay oluyordu. Ben aldım. O da çok hoşuma gitmişti. Şimdi bunuda sipariş ettim, bakalım ne olacak...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: fastreload, 23 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: bütün adresleriniz bca e verilcek biliyosunuz dimi o ne baba yenir mi içilir mi?yoksa bill gates kapımıza gelip lisanslı yazılım kullanıp kullanmadığımızı anlamak için içeri dalıp pc yi mi kurcalıcak?[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 shipping paralı mı oldu artık ? 10 euro ya da 13 dolar diyor ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Zopik, 20 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki: shipping paralı mı oldu artık ? 10 euro ya da 13 dolar diyor ? Hiç para vermiyorsun 0$ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 *sauron ve guc yuzuklerini hatirlar* :)[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Maksat elimizde bulunsun, siparis ettim 1 hafta gibi bir surede Visual Studio 2005 Beta 3 ulasti elime, haa bu demek degil ki hadi haril haril Visual Studio ile bogusucam.. Open Source Forever..[signature][hline]Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar