typxan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 vofel aerıka ogrencılerın cok yedıgı bır yıyecek oldugunu duydum ama tatı nasıl nedır bılen var mı?[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 waffle dan mı bahsediyorsun, ben mi cahilim?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 waffle. Böööyle bişiy işte.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! yeni mailim ! [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ikinizin de dediği şey waffer ise, hani 9 kat mı ne öyle bişi var ya bu aralar bol bol da reklamı var hatta, işte o türdeki şeylere waffer deniliyo.[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bızde bılıyoz oyle yazıldıgını desem yer mısın?:) ne adını ne tadını bılıyoz ama bu işe girecezde getırsek tutarmı?[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 komik bişi, büyük adada arkadaşım 5 milyon verdi takriben altı ay boyunca adamı "vafıl vafıl vafıl vafıl" diye çağırdık sanıyosam Bebek te meşhur[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ahanda bir +1 koyuyorum. said: Silthanas, 28 June 2003 01:26 tarihinde demiş ki: lezzetli..ustelik yazin.. ada'da yemeni oneririm..icinde cilek parcaciklariyla..$okellalarla =) deli bir tad..yaninda da buz gibi limon...[hline]Külliyen Yalan... [hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 böööööööle toparlacık bişi[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 waffle vafel krep 3 arkadaş gidip sırayla hepimiz ayrı ayrı, waffle, vafel ve krep istemiştik. adam afallamıştı haha çok komikti çok güzel bişeydir, akşam 12'de nargile sefasından sonra moda'da yenilesi süper lezzetli hamursu yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 her zamanki öğle yemeğimiz için istiklale çıktık ki arklar tutturmuş waffle da waffle ya o ne öyle gavur işi bilmemne .. bi de madoda yicez demezler mi kapıdan girdik kasada fiyat sordular hatırladığım adamın 5 milyondan başlıyo demesi ve bizim o anda kendimizi dükkandan dışarı atışımızdı gelmez bize kardeşim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 krep gibin bişiy ama makinaları felan özel bu waffle ın daha çıtır oluyo üstüne bilimum meyve parçacıkları çikolata sosları felan güzel bişey aslında ama parasıda güzel tabi :) bide bazı yerlerde waffle diye krep satıyolar o da ilginc bi durum tabi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 vaybe dünya değişiyor arkadaşlar[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Dondurma kornetinin malzeme olarak aynısı kıvam olarak farklısı. İyidir güzeldir. Ben tuzlusunu daha çok severim.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 *!karnı guruldar* *!mutfaga döner* *!güzel kokular gelmektedir* :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben de bi kere moda'da yemiştim. krokan-karamelli. böyle muhtreşem bi tat zor bulunur. ama 6.5milyon gibi bişi vermiştim. gerçi verdiğim para değecek kadar güzeldi ama yazının başında söylediğim gibi "bi kere" yedim yane ehe ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 oturun evinizde krep(akıtma falan derler) yapın,saçmalamayın vafel mafel,çok aşırı pahalı bi şey,ve krepin aynısı bence.10 kat pahalı[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hiç te krepin aynısı değil bi kerem o çıtır tad onu guzel yapan sey bence :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Kınalıadadakiler çok guzel iskelenin karsı sırsında biraz yuru hemen gorursun[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 2 Yumurta, 1 su bardağı süt ve kıvamlanmaya yetecek kadar (3-4 kaşık fln) un. Bunu ince yaparsanız krep çıkar, kalın yaparsanız waffle. Tabi içeriğide önemli :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 şey.. waffle için un miktarını 2-3 kaşık daha arttırmak gerek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben amerikada çok yemiştim..bayya manyak bişi..üzerine ne istesen koyuyosun..böyle basıosun kremaları fln..muhteşem oluyo..yanında milk shake.. hatt bir anımı anlatayım..newyorker cafedeydim..garsona "veyfıl"(Okunuşu ile yazdım) dedim..adam bön bön suratıma baktı..30 kere söyledikten sonra adam: "haaa vofıl" dedi..ben orda koptum..adam kesin piçlik yaptı çünkü listede başka "w" ile başlayan bişi yoktu..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 mmmm canım çekti.. *!karnı guruldar*[hline]Sam, 29 June 2003 00:10 tarihinde döktürmüş :): mesela benim elime geçerse o silah türkiye'deki cabrio araba sayısını arttırmaya çalışacağım, maksada göre aynı aletle bambaşka şeyler yapılabilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 şunu 2-3 milyona nerde yiceğimizi söleyin de gidelim tadalım bi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bu arada waffle dendimi İstanbulda gidilecek yer Bebektir. Bebekte Divan'ı fln Sarıyer'e doğru geçiyosunuz dükkanlar bitip sahil şeridi başladığı yerde iki tane waffle'cı var. Yolun deniz tarafındaki alemin kralıdır :) Sanırım Clearly Canadian'ın kocaman reklamı vardı girişinde.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar