Waex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: -Wissy, 20 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Hocam zekayla alakasi var diye demedim. Anlamiyorsunuz. Orada kinaye var.. Siz otlar kazandi derseniz, ben de salaklar kaybetti derim. Kazanan ottur ile otlar kazandı arasında fark var... Bi boka yaramicak hayatını derse endekslemiş iki kelimeyi bi araya getiremeyen adam üniversiteye gidiyo.Ne fayda beklersi bu adamdan ?
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 öss ne kadar sağlıklı ya da gerekli tartışılır ama ot kazandı inek kazandı zeki kazandı çok saçma && kompleksli geldi bana. bende süper bişi kazanmadım ama olsun benden yüksek alanlara çamur atma gereği duymuyorum.[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Sizin bu tartışma param var ama kroyum gibi birşeye döndü ha ya kardeşim sınav zorda sadece sana herkese zor adam kasılmış kaç sene çalışmış bırakta emeğinin karşılığını alsın sende ünide kazarsın orada sivirilirsin...[signature][hline]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kazananları tebrik ediyorum Kazanamayanlarda üzülmesin eğer sağlam öss temeli aldılarsa bu sene öys kasarlar olur biter. Herşeyin sonu değil gerçekten. Bende o kadar iyi bi puan almadım ama istediğim yere gidebiliyorum. Spor Akademisi rulz :) 100 Mtre atletizm sınavı rlz. Herkese kolay gelsin.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: St_Dreamer, 20 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: Alezi yetenek sınavıyla nereye gitmek istiyorsun? Bilkent VCD. 272 yaptım, eğer tercihler yatarsa, VCD'ye kapaklanacağım. Dershaneye gidip bütün sene çalışan insanlara sesleniyorum, gitmeyin dershaneye, bütün sene çalışın isterseniz.Hiçbir manası yok kanımca dershanenin, boşuna para.[signature][hline]g3nk.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 294.099 sayısal ham puan toplam 373.864 sayısal
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 vcd ne yaw?Bu arada ben dershanenin çok faydasını gördüm özellikle sözel ve türkçede[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 319 küsür ea[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben sayısalda görücem işallah , bütün iş sırf matematiğe bakıyo.[signature][hline]peace!
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: laverda, 20 Temmuz 2005 15:16 tarihinde demiş ki: 255 say aldım bu puanla benden kornete kapak olmaz 262 Söz.... +1[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Alexi_Septimus, 20 Temmuz 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Dershaneye gidip bütün sene çalışan insanlara sesleniyorum, gitmeyin dershaneye, bütün sene çalışın isterseniz.Hiçbir manası yok kanımca dershanenin, boşuna para. +1 çok haklı. bence ailelerin de hatası var. Lise 1 de ÖSS yi kazanamayacağımı anlayınca bıraktım liseyi, açık liseye devam ettim. Normal lise ile bitireceğim aynı zamanda bitti lise, boşu boşuna devlet okulunu meşgul etmedim. ÖSS Amacım barajı geçmek ve açıköğretime başlamaktı, çok şükür barajı geçtim :D Liselerde hep aynıdır, ben okurkende farketmezdi. Kendim dahil, okumakla pek alakası olmayan bir yığın insan sürekli okulda sınıfları doldurur, sabah nasıl geldiysek öğlende o şekilde çıkardık. Aileler ilgili değilki, gönder açık liseye, lisenin amacı zaten öss değilmi? öss yi kazanamayacaksa neden boşuna lise ye gidiyor.[signature][hline]Deli333
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Alexi_Septimus, 20 Temmuz 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Dershaneye gidip bütün sene çalışan insanlara sesleniyorum, gitmeyin dershaneye, bütün sene çalışın isterseniz.Hiçbir manası yok kanımca dershanenin, boşuna para. Ben senin düşündüğün gibi düşünmüyorum çünkü sen bir şeyi istedikten sonra o dershanedeki bilgiler sana ilaç gibi gelir ve bildiğin şeyi kafana kazırsın tabi istersen... istemezsen tabiki boşa para....[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? [Bu mesaj Shikamaru tarafından 20 Temmuz 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kesinlikle alexiye katılmıyorum .. Dersane yaptığı sınavlarla testlerle vb uygulamalarla bireylerin pratiklik kazanmasına sebep oluyor.. Ayrıca konu anlatımları ince ve en kısa yoldan cözüm için yapılıyor ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 alexi ben sana katılıyorum sonuna kadar.[signature][hline]Deli333
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben de alexiye katılmıyorum. Benim dersanemin (Reklam Olsun: Uğur Dersanesi-Isparta) bana mutiş katkısı oldu. Gerek ders gerekse rehberlik konusunda. Evet bende rehberlik kavramına inanmazdım. Bizim hoca yaptı çok feci.[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bu arada okuldaki 24 kişilik sınıftan 4 kişi ilk yuze girdi sayısaldan duydum şoke oldum. Hatta hala şoktayım...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Alexi'yi dinlerseniz sonununuz O'nun gibi olur. Ona gore. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 iyide dersanenin yararı insandan insana değişir ben pazarları ekip cumartesileri gidiyordum cumartesi 2 ders kahvaltı yapıp 3 ders uyuyup son derste kaçıyordum ne yararı var bunun? öteki tarafta bütün gün test çözen adama çok yararı var. o kadar test dağıtıyorlar 1 tanesini çözmedim boşuna para[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
helena Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yüxdelik dilimin iyiymiş. puan kaç?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 girmesi kolay , cikmasi zor. kolay gelsin hepinize :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Öne çıkan mesajlar