Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deimos ( Karar verildi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sayfanın kaynak kodunu görüntülemiş. Bende MYKO indiriyorum. Oldukça yavaş geliyor. İnsan olmaktan şaşmam, hem haritaları hemde gösrel olarak daha şekilliler. Yanlız karar veremedim. Murtaza sen ne önerirsin? Mage düşünüyorum, ama asasinden vaz geçemiyorum, fakat warrior'lara da yutkunarak bakıyorum.... bişiler önerin, priest olmasında :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Web Site
Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bölünmeyin ,hepmiz aynı ırkda olalım.
Oylama yaptık orc çıktı herkez orc dedi .Bende human olmak istiyordum ama oylamadan orc çıktı napalım orc olıcam.Sizde orc olun hep beraber kasalım...[signature][hline]CrawLnig in my skiN
Mesaj tarihi:
1 kuvvet hariç hiç bir kuvvet beni orc yapamaz..
Bi kere acaip çirkinler ve haritaları tamamen dağ-taş... Bi tane yeşillik yok.[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
aga bu bolunmek degıl bende maplerıne skıllerı tav oluyorum bızde belırttık bastan human olalım dıye cogu kısı karusu sectı herkes kendısı bılır zorlama yok
Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
1 kuvvet hariç hiç bir kuvvet beni orc yapamaz..
Bi kere acaip çirkinler ve haritaları tamamen dağ-taş... Bi tane yeşillik yok.

O kuvvet yer çekimi kuvveti olması sakın :-p[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Web Site
Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Mesaj tarihi:
Cıx.. Değil...
Birisi var, sadece o gelmemi isterse ona duyduğum sevgimden dolayı gelirim...[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 10 Temmuz 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya napcaksınız insanı biz insan değilmiyiz zaten hep gördüğümüz şey insan, orc olalımda bi değişiklik olsun :-p[signature][hline]Id: Archy_Firestorm
Class: Rogue-Assassin
Level: 55

Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
Cıx.. Değil...
Birisi var, sadece o gelmemi isterse ona duyduğum sevgimden dolayı gelirim...

Ben mi :D:D[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
karus muyuz el morad mı cevabınızı verin ona göre beraber kuralım (cevap vermeyecekseniz ben el morad olup direk kendi ewl morad klanımı kurup paticikden en iyi oynayan ve el morad secen arkadasa devredicem klanı)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
2 ye ayrıldı karus olmak ısteyenler war el morad olmak ısteyenler war karus lar cogunlukta ama el morad olacaklar harıtadan dolayı armor tıplerınden dolayı cogunlugun yanında olmak ıstemıyorlar (kendı secımlerı kımse kımseyı zorlamıyo) o yuzden el morad a gelın haydııı haydııı dıye çagırmanın pek bı manası yok :D[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
  • Yeni Oluştur...