KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Sayfanın kaynak kodunu görüntülemiş. Bende MYKO indiriyorum. Oldukça yavaş geliyor. İnsan olmaktan şaşmam, hem haritaları hemde gösrel olarak daha şekilliler. Yanlız karar veremedim. Murtaza sen ne önerirsin? Mage düşünüyorum, ama asasinden vaz geçemiyorum, fakat warrior'lara da yutkunarak bakıyorum.... bişiler önerin, priest olmasında :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bak aşşağıda bi konu var ona bak onda daha hızlı bir siteden indirebilirsin[signature][hline]CrawLnig in my skiN
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 biz kafeden 2 warior 1 sin 1 buff/heal priest takılcaz human tarafı bızıde ekleyın lısteye eksık char olmasın :)
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Arkadaşlar bölünmeyin ,hepmiz aynı ırkda olalım. Oylama yaptık orc çıktı herkez orc dedi .Bende human olmak istiyordum ama oylamadan orc çıktı napalım orc olıcam.Sizde orc olun hep beraber kasalım...[signature][hline]CrawLnig in my skiN
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 1 kuvvet hariç hiç bir kuvvet beni orc yapamaz.. Bi kere acaip çirkinler ve haritaları tamamen dağ-taş... Bi tane yeşillik yok.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 humanlarınkide yem yeşil öyle çimen yeşili değil harbi yeşil bakınca insanın kusası geliyo :lol:[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Evet ilk başda banda öle gelmişti, çizgifilm gibi bişi :)[signature][hline]CrawLnig in my skiN
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bende karus mage du$unuyorumda hala gelıp gelmemekte kararsızım :hmm:[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aga bu bolunmek degıl bende maplerıne skıllerı tav oluyorum bızde belırttık bastan human olalım dıye cogu kısı karusu sectı herkes kendısı bılır zorlama yok
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 15:58 tarihinde demiş ki: 1 kuvvet hariç hiç bir kuvvet beni orc yapamaz.. Bi kere acaip çirkinler ve haritaları tamamen dağ-taş... Bi tane yeşillik yok. O kuvvet yer çekimi kuvveti olması sakın :-p[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Cıx.. Değil... Birisi var, sadece o gelmemi isterse ona duyduğum sevgimden dolayı gelirim...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 10 Temmuz 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya napcaksınız insanı biz insan değilmiyiz zaten hep gördüğümüz şey insan, orc olalımda bi değişiklik olsun :-p[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Cıx.. Değil... Birisi var, sadece o gelmemi isterse ona duyduğum sevgimden dolayı gelirim... Ben mi :D:D[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 insanlıgımı kaybetmedim sdffsdsdf :D
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben karar verdim insan olcam, gerçi yarın yiner orc olıym ben orc diycem ama neyse
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 öehh[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 zuhahahaha benim yanımada atmışlardı merchanttayken :)[signature][hline]CrawLing in my skiN
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 karus muyuz el morad mı cevabınızı verin ona göre beraber kuralım (cevap vermeyecekseniz ben el morad olup direk kendi ewl morad klanımı kurup paticikden en iyi oynayan ve el morad secen arkadasa devredicem klanı)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu server girmek için indirceğimiz linki bulamıyorum bi yardım lütfen
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 2 ye ayrıldı karus olmak ısteyenler war el morad olmak ısteyenler war karus lar cogunlukta ama el morad olacaklar harıtadan dolayı armor tıplerınden dolayı cogunlugun yanında olmak ıstemıyorlar (kendı secımlerı kımse kımseyı zorlamıyo) o yuzden el morad a gelın haydııı haydııı dıye çagırmanın pek bı manası yok :D[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hadi ya linki verinde başlayayım indirmeye
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Evet yarın Allah kısmet ederse win98 e döneceğim ve myko yu çekeceğim..Karus oluruz ya fark etmez uyarım..Priest olmayı düşünüyorum..İnşallah yarın döneceğim myko olayına..
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Cıx.. Değil... Birisi var, sadece o gelmemi isterse ona duyduğum sevgimden dolayı gelirim... Tmm fatih. Gelmeni istiyorum :P[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende Orc Olarak Gircem Bakalim Nas1l b1sey :D humandan s1k1ld1m.yen1 server yen1 k1s1ler vs.[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server: Diez Level:6x Clan:LasomrA
Öne çıkan mesajlar