Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deimos ( Karar verildi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam +8 itemlar düşüyor da tutup da size shard +8 vermiyor.
Mesela kıytırık dagger olarak ne var? Dirk +8 diyelim... Yani belli bi süreliğine idare etmesi için, oyuna zevk getirmesi için düşünülmüş. Wormlardan HP bonuslu upgradable item da düşüyor. Du bakalım görcez :)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
+8 item dşmüyor bişiden sadece ilk oyuna başladığın zaman mesela wood staff +8 düşüyor şansına
herkeze çıkmıyor o staffla paper değilsen bi süre idare ediyorsun sonra başka bi staff alıyorsun mecburen.öle +8 mirage fln düşmüyor[signature][hline]Krwlng in my skiN
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 09 Temmuz 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
yok öyle iyi item düşmüyo +8 olarak en fazla stiletto falan düşer

Adamın tekine +8 flamberge düşse..Lvl 40 ı onla yapar dicektim ben de yani...
Mesaj tarihi:
said:
Jarlax3, 09 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
ke de mykoda tum dropları bılıyorum human acıcak arkadaslar pm atsın paylasayım karuslara yok ac kalın :P

iyi ben size söyliim dropları,

Moradon: orta kapıdan çıkar çıkmaz, sağ tarafınızda 3. değil 4. earth worm Iron belt düşürüyor.

Werewolf ların orada 2 tane Bulcan yan yana durur, soldakini öldürün. Elf belt veriyor o da.
piana'daki kestiğiniz 8. gavolt'dan da Lycaon staff düşüyor.

Tamaaaaam droplarımız hazır...
Hadi kolay gele.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
sonuna kadar el morad murtaza büyük bi hayranınım o yüzdeb snei ortadan ikiyr yararken gözlerim dolacak bu arada aksiyona girdiğimizde kimseyi tanımam bugüne bugün 51 lvl le czde adam kestim:D asassin
Mesaj tarihi:
said:
holigun, 09 Temmuz 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
sonuna kadar el morad murtaza büyük bi hayranınım o yüzdeb snei ortadan ikiyr yararken gözlerim dolacak bu arada aksiyona girdiğimizde kimseyi tanımam bugüne bugün 51 lvl le czde adam kestim:D asassin

Ehehe

Beklerim :)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
drop olayını biras açıklyım bildiim kdryla size

hiç durmadan 40 dakka lycan verya loup grou fln kesince +8 two handed veya +8 96 str isteyen bi silah çıkıyo sword flame damageli dieri lightning

wormlardan earth worm dan fşn +8 stileto çıkıyor 54 dmg veriyo

su ana kdr +8 bow den gelmedi ama oda 43 dmg fln veriyo bunar sizi en fazla 1v1 40 a kdr goturyo ve oyundan kopmamanızı sağlıyo

su an odindeki fiyatları ise

stileto 1.5 2m
bow 1m
woods staff 3.5 4m
two handed 1m

baslangıc için yardımcı olmusumdur isallah ki bi çogumus biliyodur bunları ztn[signature][hline].....................STFU..................
Mesaj tarihi:
beyler şuan listede 8 kişi var deimosa geçicek ve orc olucaklardan.

Lord Gargamel
Buzkirpisi
thorin
rockncoke
murtaza
SmoLaFeind
Sphere
muhtemelen mrproblemde gelir. daha bir sürü kişi varda bunlar kesin olanlar. bu arada clan ismi konusunda son fikirler nedir?
Disneyland açıp mickeymouse fln koyabiliriz nickleri.
yada rezervoir dogs açıp mr.green mr.white fln koyabiliriz.
başka fikirler varsa alalım. daha clan lideri fln seçicez.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Mesaj tarihi:
Jap-ko'yu neden bıraktığımı anlatayım kısaca...

Jap-ko'ya ilk girdiğim gündü. Level 10 olmuştum. Büyük bir heyecanla kunabarl'a gidip skillerimi açtırdım.
Tekrar koşa koşa bandicootlara gittim. Yeni büyülerimle 1 tanesini öldürdüm. +1 Viper verdi.
"Aman Allah" diyip bir tane daha öldürdüm. O da Rare +8 Salamander verdi.
"Bunlar Salamander veriyorsa shilan shard verir heralde" diyerek bir gazla shilanlara gittim. Gittiğim gibi yattım.
Sonra Bulcan'lara gittim. Kestikçe CUS verdi..
"Ne yapıcam bu kadar CUS'u" dedim, gittim Anvil'e...
Yatırdım Viper'i, verdim CUS'u +2 oldu.
Yine yatırdım Viper'i, verdim CUS'u +3 oldu.
+4,+5,+6,+7 derken yine verdim CUS'u +8 oldu...

Level 10 mage'yim ve elimde kullanamadığım +8 Viper..

"Yerim lam ben böyle oyunu" dedim ve oyunu o anda bıraktım...

My-Ko'da da aynısı olacaksa ben hiç başlamim...[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 10 Temmuz 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
+7e nus basmaya çalışınca olmaz git busla gel dedi bana.
Sence ben neden oyunu o anda bıraktım??? :-)[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
işte patır patır dökülmeye başladı human tarafı. hezimet yakındır sizin için. her ne kadar sizi sevsemde oyunun kanunu geregi karus vs el morad hadisesi yüzünden press ok den başka bişey göremicezsiniz eghranda.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi

[Bu mesaj HasMez tarafından 10 Temmuz 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...