Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Malzemeler:ZalamBeynirVitam...hmm bu nerden çıktı lan ama arka planda ekmek var biz onu kullanıcazİce Tea weed...yok lan green hah evet ondan...Bi' de turşu...ama...lan o da ne turşu yok ortada...bakalım...hmm dolapta yok...Burda da yok...Balkonda olabilir mi? Tüh ne güzel kıtır kıtır yiyeceedik neyse artık... Efenim şimdi ilk önce peynirimizi ve salamımızı ays tiinin üstüne... hmm yok yav böyle değildi sanki... Yok yav yok böyleydi... hmm...bu da olmadı... Hmm...evet buldum bi' kaç deneme sonunda zalamın ve beynirin ekmeen arasına girmesi gerektiini keşfettim süper... ama salamı ekmee girmeden önce biraz pişirdim niye ben de bilmiyorum içimden geldi yağ felan koymadım öyle hunharca attım tavaya...aha bakın... Sonra içi dolu ekmeemizi milattan kalma tost makinasının içine koyup kıstırıveriyoruz ve ısıtıyoruz çünkü ekmek ebleh olmuş... Sonra aşşadaki talimatları izleyerek ays tiimizi açıyoruz... tarararam aha bitti afiyet olsun yiyin yiğitlerim veya odaya süs olarak da kullanabilirsiniz... Valla evde malzeme olsa çok daha güzel şeeler yapacaadım amma velakin koşullar el vermedi...[signature][hline][Bob Marley]Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.[Bu mesaj Cd- tarafından 14 Temmuz 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Cd- tarafından 14 Temmuz 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ekmekten materyal gozukmuyor...[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 monitor nerde?[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hmm ulan monitör yok harbi anam...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla monitör gitmiş of şimdi karnım acıktı ama rejimdeyim:d[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D [Bu mesaj Dingaer tarafından 15 Temmuz 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 afiyet olmuş dıyelım :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 guzel olmuş guzel.ellerine saglık[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 afiyet olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Zaol sayende iştahım açıldı..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 O çöp kutusuun aynısından bende de vardı. Annem kötü kokmaya başladı diye attı.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya benimde karnım acıktı ama şimdi kalkıp üşeniyom bişeyler hazırlamaya..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sonradan çıkan haberlere göre yaptığı zandüvüçü beğenmemiş ve monitörü yemiş arkadaş.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar