Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pkk yine saldırdı

Wispy

Öne çıkan mesajlar

şehitlerimize allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum öncelikle.

yalnız böyle giderse, bi aya abd, ırak falan kalmaz, o dağı başlarına yıkarız, herifler iyice azdı iyice, nedir ya.
yataklık ediyor adamlar resmen.
suriye-iran bile operasyonlara başlamış, hatta iran sırf bu ay 4 tane mi ne operasyon yapmış, sözde müttefiğimiz adamlar, büyükelçileri çıkmış yoo yakalama emri falan vermedik, öyle geçinip gidiyolar diyor.

abdye harbi feci kıl olmaya başladım son zamanlarda, rusya ownz diyorum, geçen rte ile görüşmüşler kaç saat, türkiye siyasi partnerimiz falan açıklama yapmışlar, en azından eylem insanı adamlar, hem ekonomik, hem de politik olarak güç katarlar. abd kadar sorunlu müttefik yok yahu nedir böyle.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika dedi ki
- Irak'a operasyon eskisi kadar kolay olmuyor

Evet eskisi kadar kolay olmuyor artık bahane üretmek lazım nükleer silah var vs.. diye dimi ?

Kürtlere verdiğiniz sözler yüzünden oluyor bunlar USA !!

bu olanlar beni inanılmaz amerika karşıtı yaptı bu kadar aptal bir ego görmedim ben![signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

iki patlama, çatışma falan daha olursa söz möz kalmaz abi ortalıkta zaten, göz göre göre eski günlerin geri tekrar yaşamamıza kimse izin vermez bi daha.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com

[Bu mesaj montezaus tarafından 20 Temmuz 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence idam cezası yeniden konmalı..ama teröristler asla ve asla operasyonlarla öldürülmemeli..organları lazım bize organları alınmalı ve ihtiyacı olan vatandaşlarımıza verilmeli...ne biliym kemiklerinden zar yağlarından sabun yapılabilir...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

şerefsiz vatan hainleri turk olupta oraya kayan çok insan var itler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

son dönem gelişmeleri pek hoş değil.son yıllarda yakalanan huzur ortamı yeniden bozulmaya başladı.

gerçi dün yapılan açıklamalara göre abd pkknın liderleri için yakalama emri(!) vermiş...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 20 Temmuz 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
Anlatıyım güzelim forgiver zaten sinirler üstümde biraz daha tartışıp sana patlıyım dimi :)

Tunceli de asfalt ne arar dediğin yerde bu iş için asfalt dökülüyor.

Kullanılan mayınlar uzaktan kumanda ile patlatılıyor.Ve asfaltın içine tüp koyuyolarki parça tesirli olsun diye.

Sen şu memlekette çalışan kaç tane kürt tanıyorsun? Karayollarında elbet yüzlerce pkk lı var...

Güsel Arkadaşım Pkklıyla Kürtleri karışdırma Ben Kürt deliim ama Bizim millteimiz böyle bütün Kürtleri Pkklı zannediyor[signature][hline]
Ayrıca bana sorsanız hepsini kurşuna dizmek lazım

Msn 8-)

[Bu mesaj DaraKoma tarafından 20 Temmuz 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 20 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
son dönem gelişmeleri pek hoş değil.son yıllarda yakalanan huzur ortamı yeniden bozulmaya başladı.

gerçi dün yapılan açıklamalara göre abd pkknın liderleri için yakalama emri(!) vermiş...

Malesef iş göründüğü gibi değil

http://www.ntvmsnbc.com/news/333667.asp[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

abd pekekeyi her zaman desteklemiştir ve desteklemeye de devam etmesi muhtemeldir,kandil dağı temizlenecekse bunu da sadece türk ordusu yapacaktır,amerika kim oluyor da karışıyor?
izin alıcakmışız da bilmem ne de ,oha yani adamlar bize resmen sınırlarından dalsınlar c4 ler amerikan yapımı silahlar soksunlar sonra da sen benim ülkeme giremezsin desinler,zamanında suriyeyi de gördük,ne dediler nasıl geri adım attılar.[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

varya ekranda ölen bir asker haberi görmek çok koyuyor...bir akrabam ölse o kadar üzülmem...asker ölümleri çok ağlatıyor beni...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

tezkere çıksaydı şu anda güneydoğu anadoluda yaptığımız her harekette amerikanın ilişkilerini düşünmek zorunda kalırdık...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

eğitim şart..
güçle değil erğitimle biter bunun sonu
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum
ve şu türkiye'nin politikasını değiştirmesini[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 21 Temmuz 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
said:
Slat, 21 Temmuz 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
Zamanında teskereyi çıkarsaydık bunların hiçbiri olmazdı..

Irakta ölecek Amerikalıların yerinde Anadolu insanı olacaktı o zaman, daha mı iyi sizce?

Kuzey Irak'a istediğimiz gibi müdahale edebilecektik ve böyle terrör saldırıları olmayacaktı, masum insanlarımız ölmeyecekti, savaşamadan mayınla ölen şehitlerimiz olmayacaktı.. En önemlisi pkknın kökünü kazıyacaktık..

Durun daha çok saldırı olacak.. 35 tane canlı bomba türkiyeye giriş yaptı diyolardı.. Bunlar malesef daha başlangıç[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 21 Temmuz 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
tezkere çıksaydı şu anda güneydoğu anadoluda yaptığımız her harekette amerikanın ilişkilerini düşünmek zorunda kalırdık...

Ne alaka?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...