Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. ele alınabilecek donanımlar nelerdir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ekran kartı, dvd rom, cd-rom ve monitorumu 2. el aldim hicbiri sorun çıkartmadı yanlız uranyumdan falan değil tanıdığım ettiğim adamlardan[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Mesaj tarihi:
ram 2. el alınmaması tavsiye edilir çünkü tam olarak bir testi yoktur, düzgün çalıştığını kanıtlayan testler yapılmadan satılır vede çoğu zaman windowsxp de çökmelerin sebebidir

tabiki tanıdıktan çalışıyor garantisi ile alınabilir[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Mesaj tarihi:
eh doğru demişsin
hiçbiri alınmaz o mantıkla bakılınca
ama alınıyor sonuç olarak ben 128sd ram almiştim 25 millona hala çalişiyor
ekran karti satmiştim sonra gf2 mx 440 40 millona
2. ele alınabilecek donanımlar senin alıcağın yere güveninle doğru orantılı oluyormuş demekki
hepsi alınabilir çaliştiğina emin olundukça
Mesaj tarihi:
said:
UrZa, 29 June 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
işlemci alınmaz.(overclocklamışlardır)
ekran kartı alınmaz.(genelde kondansatoru patlar)
anakart alınmaz.(overclocta işlemciden sonra en fazla zorlanır)
ses kartı alınmaz.(kondansatörleri patlaktır)

ne alınır peki?[hline]Masturbation is self improvement.

hepsi alınır bunların, çünkü cpu nun anakartın ve ekran kartının çökmediğini anlamanın çok rahat 3 yolu vardır[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Mesaj tarihi:
heheh zaten 2. el şuanki işlemci ve boardum hatta işlemcimi hiçbiryerde bulamayınca 0250 xpmw bir tanıdıktan aldım ki o 2350mhz lerde dolaşıyordu [mhz model numarası değil bu 1467@2350] dir ben zaman bulsam 2650 lere çıkıcam ama kasamdaki sistem müsait değil stok yapıyorum[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
  • Yeni Oluştur...