Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saçlı arkadaşlar! Saç bakımı vs.. Yardım!

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

vichy nin şampuanları çok iyi, yağlıya yakın saçlar için aminexil li olanları, kırılan, dökülen, kabaranlar için seramidli olanları var. 20 ytl olması lazım. baya sağlam şampuanlar.

Kurutma olayına harbiden dikkat edin, akşam yıkayın. 1 havluyla suyunu alın çıkarken, ondan sonra dıger havluyla iyice kurulayın, yazın kafanıza sarmanıza pek gerek yok, kışın düzgün bir şekilde sarıp yatın. en güzel şekilde böyle oluyor.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 20 Temmuz 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
dove şampuan , dove saçkremi ...

saçı pamuk gibi yapıyor :) bu arada saçı düzeltmek için berbere gittim daha önce

+1
ara makası bu arada şekilli uzatmak istiyenler için bir yerden sonra ızdırap oluyor çünkü aynı muhitteki saçların bazıları uzun bazıları kısa oluyor tarağı sokuyor kafanın arasında kırt kırt kırt sesler gelıyo bayağı sac da dokuluyo bazıları kısalıyo bazılar kısalmıyo ozellıkte ondekı sacları ara makası vurdurtmayın...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 20 Temmuz 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
Benim saçların da uçları birbirine yapışıyor.
Deli oluyorum.

Off sorma aynından bende de var.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

kendimden örnekliyeyim:

her sabah banyo, şampuan + saç kremi (panthen + dove)
hiç kurutmadan direk çıkıyorsunuz.

Yıkadıktan sonra durularken tarıyorsunuz.

beni çok rahatsız ettiğinden ben sadece banyo yaparken tokayı çıkarıyorum o da gün boyunca 10dk falan, kez bir kabarım söz konusu değil.

Ama saçlarım tuzlusuyla vahşi ve dalgalanma meyili gösterirler, hergün yıkanmazsalar naz yaparlar. (bu sıcaklarda nasıl 3 günde bir banyo yaparak yaşayabiliyorsunuz anlayamadımya neyse)[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

benim saclar cok uzun degil ama kıvırcıkımsı olduklarından cok uzun gozukuyor ehauhua ayrica sakallarda kıvırcık laaan:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...