kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 varmı böyle düşünen ? tekrardan sınava girmeyi düşünen ? ben büyük ihtimal öyle yapcam ve 1 hafta sonra başlıyorum kasmaya kendimi 1 saat kayıp ile 264 aldıysam seneye coşmam lazım yoksa ortada kalırım :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yeni bir umut insanı ayakta tutar, güçlü yapar coştur iyi güzelde şimdi size şunu sormak istiyorum seneyeki sistemi ne kadar biliyorsunuz ? İlk defa seneye denenecek ve ne zaman böyle sistem değişse hep ilk girenlerin canı çok yandı o nedenle elinizi kalbinize koyun ve bir daha düşünün tekrar deniyim derken bir seneyi daha boşa harcamak mı yoksa herhangi bir üniye girip orada kasılmak mı?[signature][hline]
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bende seneye giricem ama eylül sonu fln başlarım..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 lise 4 seneye cikmayacak mi bu sene? yani sadece tekrar girenlerin oldugu bi sinav olucak, daha cok sans gibi.[signature][hline]TOiO
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bişey dciem kermit bu seneki össyle 264 aldıysan seneye onu düzeltmen daha zor kanımca cunku ÖYS oldu bildiğin gibi okul dersleride çıkacak..Tabiki olay bireyde biter ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 4. senem olcak bide yandım ben :([signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tabiki seneye sinav cok daha zor olucak ama herkez ayni sinava girecek sonucta, fazla kasmamak lazim o konuda mesela ben sakinim sanki ,degilim aslinda.[signature][hline]Neyse o.
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Çok daha zor olacak demek çok ta doru olmaz, sonuçta yeni sistem olduğunu unutmamak lazım[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 2. senemde 323 cikarim mutluyum artik nereye girersem bir daha zorlamak istemiyorum[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
helena Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aslında istediğiniz bir yerlere-ilk tercihinz olmasa bile- girebiliyorsanız girmeniz daha iyi seneye öys riskli biraz..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Öne çıkan mesajlar