Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni tur yeni şans ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
varmı böyle düşünen ?
tekrardan sınava girmeyi düşünen ?
ben büyük ihtimal öyle yapcam ve 1 hafta sonra başlıyorum kasmaya kendimi
1 saat kayıp ile 264 aldıysam seneye coşmam lazım yoksa ortada kalırım :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Yeni bir umut insanı ayakta tutar, güçlü yapar coştur iyi güzelde şimdi size şunu sormak istiyorum seneyeki sistemi ne kadar biliyorsunuz ? İlk defa seneye denenecek ve ne zaman böyle sistem değişse hep ilk girenlerin canı çok yandı o nedenle elinizi kalbinize koyun ve bir daha düşünün tekrar deniyim derken bir seneyi daha boşa harcamak mı yoksa herhangi bir üniye girip orada kasılmak mı?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bişey dciem kermit bu seneki össyle 264 aldıysan seneye onu düzeltmen daha zor kanımca cunku ÖYS oldu bildiğin gibi okul dersleride çıkacak..Tabiki olay bireyde biter ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
Tabiki seneye sinav cok daha zor olucak ama herkez ayni sinava girecek sonucta, fazla kasmamak lazim o konuda mesela ben sakinim sanki ,degilim aslinda.[signature][hline]Neyse o.
Mesaj tarihi:
aslında istediğiniz bir yerlere-ilk tercihinz olmasa bile- girebiliyorsanız girmeniz daha iyi

seneye öys riskli biraz..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
  • Yeni Oluştur...