Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 10 dakkada bir bu geliyro ne yapsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ram ini test etmeyi dene http://www.memtest86.com/ sıklıkla bu hatayı veriyorsa ram den olabilir 2. ihtimal ise hdd hardiskinin markası ne onunda sitesinden diagnostic testini indire bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 format c rulz[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sırf merakımdan bunun ekran görüntüsünü nası aldın? :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kam3r demiş. memtest yap. eğer SATA kullanıyorsan, son versiyonlarının yükle SATA driverinin. ve hiç PCI kart takılımı, onları çıkarıp bir dene?.. kolay gelsin.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 baktım ram'ler sağlam fakat ne zaman quake3,quake2 vb.. .açsam oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ekran kartının driverini güncelleştir derim o zaman.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 YOk ne son versiyonu yükledim, zaten arası bazı uygulamalarda yapıyordu... Bu neden olur ki ya ? format falanda attım yok yok yok help help !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 BIOS Update diyesim geliyor o zaman =)[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ne yaptında gelmeye başladı?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yeni TV kartı aldım o zamandan beri böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hemen el atayım ama çözüm yok onu sölyeyeyim. iddia ediyorum bu sorunu en çok çekeniniz benimdir aranızda. geçen sene aldıgım bilgisayarda hard discim dolduktan sonra bütün kasan 3d oyunlarda 2-3 dakka sonra bu hatayı veriyodu. delirdim. çare bulamadım.. sonra doom 3 kurdum. bilirsiniz çok kasan bi oyun. dur ulan dedim kendi kendime ve vantilatörümü aldım. sonra kasanın üst ve yan kapaklarını açıp vantilatörün de boyunu kısaltarak direk bilgisayara üflemesini sağladım. o günden sonra bi daha hiç o uyarıyı almadım. burdan çıkaralıacak sonuç ekran kartı ısınıyor. ama şöyle bişey var. 1 ay önce bu sorunları yapan bilgisayarıma ek 256 üstüne birde 512 ram taktım ve artık o sorunu hiç yapmamaya başladı. hiç ypamıyu hiçbi oyunda ama doom 3 hariç. her açışımda bu iğrenç, pis, izbe mavi ekran çıkıyo üstlelik eskisinden daha beter. üstelik vantilatör koysam BİLE!?? işte bunu anlamış değilim eskiden (vantilatörsüz) painkiller oynayamadıgım bilgisayar ram taktıktan sonra painkillerı sorunsuz çalıştırıyo ama doom 3'ü vantilatörle bile eskisinden beter bu sorunla kapatıo. ama yinede vantilatörü açınca kapanması daha uzun sürüyo mesela vantilatörsüz 4 dakkada gidiyosa vantilatörle 15 dakka falan dayanıyo. işte arkadaşlar. yazımdan zerre sonuç çıkmadı biliyorum ama ben size bu İĞRENÇ, PİS, ÇAMURLU VE İZBE mavi ekran hakkında yaşadıgım maceraları anlattım. artık ne sonuç çıkarırsınız bilmiyorum.. P.S:ama yinede vantilatörü dene derim sana. gerçekten işe yarıyo. ;)[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ok denemeye çalışırım sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ss ini nası aldın onu merak ettim[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Maleboge, 20 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Yeni TV kartı aldım o zamandan beri böyle.. belki tv kartının driver'ı bir sorun çıkarıyodur mesela benim mp3 playerın driverı da böyle bir sorun çıkarıyor[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar