TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 DUn akşam arkadas tek basına gırıp kutuyu aldı ve sonuc :D:D:D:D[signature][hline] utanmadan ve korkmadan upladı bıde hahaha :D:D tebrikler ne diyelim :D ========>NvM [Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 20 Temmuz 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ula sizde hell breaker öylemi :O güzel diilmiş :P[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aresde ilk ve tek ee napalım KE yok bu en iis işte:D[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 cok iyi ya heLaL olsunda nasıL tek aLdı anlamadım :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 olay orda zaten ya alla alla :D:D:D[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 oda güzeL..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tek basına alması ımkansız dusunun du adamın defansını maksımım 500 5 tane stone golem ve 5 troll warıor ustune cullansa 720 lık potla kurtulması ımkansız ve bunları lvl 62 buyusu olmadan kesmesıde ımkansız ve base hp sı 1083 bu kadar kolay olsaydı neden herkes bıtıremıyor ?? inandırıcı deil kardes [Bu mesaj zestoretic tarafından 20 Temmuz 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yok zaten kim bitirebilir tek basına geyik yapıyo o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben ne bılıyım oyle dıyınc bırden :D[signature][hline]6x b1-2-3 eL morad*archer 6x x1-2 karus*mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kim bitridi bitirmedi bilmiorum arkadslar ama 2 dk önce arkadsin elinde bana trade ledi ve gördüm..!Tamamen orjinal resimdeki gibi ve kesinlike editlenmis photoshp felan deil.İnanmasi güc ama arkadslar o resim gercek..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 alla alla tanısıyomuyduk :D o item benim elimde pazardamı gordun yoksa a1 deyım suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 :) bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 o elindeki +6 olarak mı geldi yoksa kendi mi bastı 6 ya kendi bastıysa kormadan nasıl batı serverde tek olan iteme ben şahsen korkardım :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ertana kızmıstım bı konus hakkında (tribula) nolursa olsun dedım +0 dan bastım dırek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 satıldı arkadaşlar hell breaker alan adam czde çosacak gıbı gelıyo. 45 gb gıbı bı rakama gıttı (ıtemlarda dahıl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 alan kisi kim sormasi ayip?... o degil sanirim bu club sinifina giriyor bi de.. genelde club def. kullanan da pek olmaz. cosacak tabi kesin.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 off 45 gb ne demek nya hayatımda gormedım oyle bı rakam :D o kadar para yı napacan versene bıraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 nutshell e verdım . cooltangede gosterecektım ama +0 daha cıkmıs bı sandıktan hazır pıayası varken kaymagını yıyım dedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya ben çok özendim şimdi.Şimdi ben template giriyorum.Girer girmez yatıyorum.Bu millet nasıl en sona kalıyor merak ediyorum?Hım acaba bilmediğim bişeymi var bu template konusunda şimdiden tşk.ler[signature][hline]El-Morad Server:Ares Clan:Patriot Level:6X/fire mage NP:4XXX Nick:Thalia_El_Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 efecım hayırlı olsun allah herkese bole tıcaret aklı versın ve bole sans versın baska bişi dıemıom allah dvmını getırsın bana dua et senı kızdırmasaydım nah yapardın:D:D[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ehehe esas ertem gostermese alamazdım ama sana kızmasamda up ısıne gırmıcektım neyse artık 62 olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: gozupek, 20 Temmuz 2005 17:10 tarihinde demiş ki: Hım acaba bilmediğim bişeymi var bu template konusunda şimdiden tşk.ler evet var; "temple" cunku kendisi. 70'ine merdiven dayamis dedelerden olusan 3 party (24 kisi aliyordu di mi?) organize bi sekilde ancak bitirebilir bu event'i..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tek başına bu işi yapması imkansızın ötesinde bi olay ilginç.[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: EviLCrieS, 20 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: tek başına bu işi yapması imkansızın ötesinde bi olay ilginç. yahu tek basina yapmadi tabi ki..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Tribula_IV_, 20 Temmuz 2005 13:57 tarihinde demiş ki: DUn akşam arkadas tek basına gırıp kutuyu aldı ve sonuc :D:D:D:D lol[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar