Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://www.80630.com/ a üye misin?

Ernest

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
said:
Halfmumi, 11 Ağustos 2004 03:36 tarihinde demiş ki:
80630 birbirini tanıyan insanların meydana getirdiği bir cemiyettir. Gerçek hayatta ortak mekan ve zevkleri paylaşan fakat birbirini tanıma fırsatı bulamamış insanların tanışması, tartışması ve sosyalleşmesi amacını gütmektedir.

nası yani... birbirini tanıyan insanların tanıştırılması? kafa karışıklığı olmuş heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

bura benim mekanımm
hatta ben aylar once burda bi baslık acmıstım ama davet eden yoktu o zmn lar aha link
tık[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem

[Bu mesaj SoulCube tarafından 27 Ocak 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya tanışma şeyisi falan yonja meqan hesabı bişey ama baya iyidir kaliteli insanlar var orada benım tanıdık bi abi var ondan biliyom .
ama adam sarı kartlı davet edemıyo[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stormeagle, 27 Ocak 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
Bana yollicak biri varmi?yollarsa bin yıllık hayır duvamı alır.kız arkım oaraya takılo ve ayrıldık bari orda bidaha sansımı denim
mail:[email protected]
icq=157221376
[email protected]

O sarı kart neyse beni mbutun arklarda var ve gitmio.[signature][hline]S.Wraith
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stormeagle, 27 Ocak 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
said:
stormeagle, 27 Ocak 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
Bana yollicak biri varmi?yollarsa bin yıllık hayır duvamı alır.kız arkım oaraya takılo ve ayrıldık bari orda bidaha sansımı denim
mail:[email protected]
icq=157221376
[email protected]

arkım orda:(

Du bakalım yollarım davetiye sana.kendimden yollamıcam sarı kartım var da azcık ama bulurum bi sekilde yaparım[signature][hline]icqmsn
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...