narin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yolladim..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: narin, 14 Ocak 2005 22:38 tarihinde demiş ki: yolladim.. tekrardan sağol.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azimcan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arkadaslar bende bi davetiye alabilirmiyim. İsterseniz karsılıgında gmail davetiyesi verebilirim. gerci pek degeri kalmadı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Halfmumi, 11 Ağustos 2004 03:36 tarihinde demiş ki: 80630 birbirini tanıyan insanların meydana getirdiği bir cemiyettir. Gerçek hayatta ortak mekan ve zevkleri paylaşan fakat birbirini tanıma fırsatı bulamamış insanların tanışması, tartışması ve sosyalleşmesi amacını gütmektedir. nası yani... birbirini tanıyan insanların tanıştırılması? kafa karışıklığı olmuş heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bana yollican narin hala :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bana yollicak biri varmi?yollarsa bin yıllık hayır duvamı alır.kız arkım oaraya takılo ve ayrıldık bari orda bidaha sansımı denim mail:[email protected] icq=157221376 [email protected][signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ne sitesi bu ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Allahını seven bana da yollasın ya[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 banane la once ben dedim :p[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bura benim mekanımm hatta ben aylar once burda bi baslık acmıstım ama davet eden yoktu o zmn lar aha link tık[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem [Bu mesaj SoulCube tarafından 27 Ocak 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yafs söyleyin ne sitesi bu nedir ne degildir..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 parayla degil sırayla[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya tanışma şeyisi falan yonja meqan hesabı bişey ama baya iyidir kaliteli insanlar var orada benım tanıdık bi abi var ondan biliyom . ama adam sarı kartlı davet edemıyo[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: stormeagle, 27 Ocak 2005 15:42 tarihinde demiş ki: Bana yollicak biri varmi?yollarsa bin yıllık hayır duvamı alır.kız arkım oaraya takılo ve ayrıldık bari orda bidaha sansımı denim mail:[email protected] icq=157221376 [email protected] O sarı kart neyse beni mbutun arklarda var ve gitmio.[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ne biliyim hakem cok titiz galiba heheh paso sarı kart cıkarıyo :D collina lasım collina[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Abi yok vazcaydım girmem ben böle sitelere :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 girilmez buraya ya[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: stormeagle, 27 Ocak 2005 15:42 tarihinde demiş ki: Bana yollicak biri varmi?yollarsa bin yıllık hayır duvamı alır.kız arkım oaraya takılo ve ayrıldık bari orda bidaha sansımı denim mail:[email protected] icq=157221376 [email protected] arkım orda:([signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ahaha adam duygu sömürüsü yapmaya başlamış. Acıyın şuna verin bi davet :P[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 lütfen invite arıyorum.bilgilerim yukarda var...[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arkdaşlar bana özel mesaj atmayın sarı kart gördüm yollıamıorum ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Kizsaniz yollarim ben davet.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kız degilim ama cok güzel arkım üstelik bosta linki bu http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6202[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: stormeagle, 27 Ocak 2005 16:55 tarihinde demiş ki: said: stormeagle, 27 Ocak 2005 15:42 tarihinde demiş ki: Bana yollicak biri varmi?yollarsa bin yıllık hayır duvamı alır.kız arkım oaraya takılo ve ayrıldık bari orda bidaha sansımı denim mail:[email protected] icq=157221376 [email protected] arkım orda:( Du bakalım yollarım davetiye sana.kendimden yollamıcam sarı kartım var da azcık ama bulurum bi sekilde yaparım[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lol adam ark. ını werdi dawetiye karşılığı. bayaa ilginçmiş hakkaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar