Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://www.80630.com/ a üye misin?

Ernest

Öne çıkan mesajlar

eğer karin pub dakini diyorsan o zaman sorun yaşaömadık zaten normal hayattada bir biriyle en az 5 kere falan görüşmüş olanlar vardı çoğunluklu ama bu sefer akdenize çooook inna geldi... yani adam gibi kimseyi de tanımıyoruz hatta bir birine kıl giden tipler de vardı ehueh[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

geçengün davet ettiler ama 18 yaş istiyor min:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 11 Ağustos 2004 02:37 tarihinde demiş ki:
sözlükte gördün di mi?

tabi önceden biiyo olma ihtimalinde var
1-2 nefsini kontrol edemeyen arkadaş siteye dalmıştı.ismine takıldım rakam yazmışlar ne olabilir hmm.dedim olsa olsa 5 haneli olduğundan posta kodudur.80 ile başlıo eski posta kodu.
ben netten ararken sözlükten bak yazıodur dendi.öyle yaptım yazıodu hakkaten.ama önemli olan düşünce hehe.ben buldum :) :P[signature][hline]"The box, you opened it, we came..."
Sosyal ağlarda paylaş

yannız davet ettiğin adam maymunluk yaparsa o banlanınca sende banlanıyorsun seni davet edende banlanıyor sanırım böyle zincir bişi:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Infeqted, 15 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
arkadaslar ben uyeydim buraya.. ickiden bi yudum alir.. simdi ciktik gece chocolate ordan viceversa.. cafe cremeden bi firt ceker girdik iceri baktik full.. bodyguardin cebine koyduk 100.. yavas yavas iceri.. sonra keops gece iskembe boyle isliyo isler

ahah oldum gulmekten ahahah lol be[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim kuzenim üye. Cidden sadece tanıdıklarınızla konuşuyorsunuz.Millet fotonuza bakıp alay edio sadece ( ne kadar yakışıklı / güzel olursan ol ) . Ben kuzenle 1-2 gün nete beraber girdim bunları gözlemledim. Bi forumu var orada millet tartışıo işte deli gibi. Çok fazla özelliği olan bişi diil bence. biriyle tanışmak için orada harcıyacağın sürede dışarı çık daha çok insan tanırsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ilginç siteye ya bende buradan öğrendim açıkcası siteyi arkadaşlar hep "gel abi siteye vs..." diyordu ama bende buradan gördüm merak ettim felan valla ilginç enterasan teenage gençlerin çoğunlukta olduğu bir site.ayrıca bende mi bilmiyorum ama bir sorun var davetiye yollayamıyorum, yolluyorum fakat maile ulaşmıyor bileniniz var mı bu konu hakkında?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...