Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bı kere bulusmalrına saıt oldum ama yanlarına gıtmedım tanımadıgım kımseyı ıcın gercekten oyle hıc para sorunu yasamadılar gayet super eglendıler ınankı[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eğer karin pub dakini diyorsan o zaman sorun yaşaömadık zaten normal hayattada bir biriyle en az 5 kere falan görüşmüş olanlar vardı çoğunluklu ama bu sefer akdenize çooook inna geldi... yani adam gibi kimseyi de tanımıyoruz hatta bir birine kıl giden tipler de vardı ehueh[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 geçengün davet ettiler ama 18 yaş istiyor min:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Aket-Atum, 11 Ağustos 2004 02:37 tarihinde demiş ki: sözlükte gördün di mi? tabi önceden biiyo olma ihtimalinde var 1-2 nefsini kontrol edemeyen arkadaş siteye dalmıştı.ismine takıldım rakam yazmışlar ne olabilir hmm.dedim olsa olsa 5 haneli olduğundan posta kodudur.80 ile başlıo eski posta kodu. ben netten ararken sözlükten bak yazıodur dendi.öyle yaptım yazıodu hakkaten.ama önemli olan düşünce hehe.ben buldum :) :P[signature][hline]"The box, you opened it, we came..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 peki uyeler nasıl uye olmuş?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: NuKe, 11 Ağustos 2004 21:42 tarihinde demiş ki: peki uyeler nasıl uye olmuş? hah cevaplayın bakayım bu soruyu.[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! www.icerix.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 siteyi yapan arkadaşlarına yapmışdı onlarda arkına öle öle daılmıştır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 davet edimmi istiyen varmı :)[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 başlarda tasarımla ilgilenen insanların çoğunluğu oluşturduğu bi üye profili vardı. Ama sonradan hiç alakası kalmadı diyebilirim. Bir tane gereksiz girdiği anda bütün arkadaşlarını davet ettiği için virüs'ü önleyemiyorsunuz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Beni de alın plzzz.[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 benide bi davet edersen sevinirim chip..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ederim de arkadaştan davet yolladım gelmedi bana alal ne kadar sürede geliyo?[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 anında gelıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yannız davet ettiğin adam maymunluk yaparsa o banlanınca sende banlanıyorsun seni davet edende banlanıyor sanırım böyle zincir bişi:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eh ozamn bi kişi banlanırsa süyerlin 1/4 ü onla banlanır reheha[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 arkadaslar ben uyeydim buraya.. ickiden bi yudum alir.. simdi ciktik gece chocolate ordan viceversa.. cafe cremeden bi firt ceker girdik iceri baktik full.. bodyguardin cebine koyduk 100.. yavas yavas iceri.. sonra keops gece iskembe boyle isliyo isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 beni de dawet edin imkan olursa. merak ediorum nası bi site[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Aket-Atum, 11 Ağustos 2004 02:28 tarihinde demiş ki: of bide niye spam mail gibi yazdın? alışkanlık olmasın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thestock Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 beni dawet edecek biri var mi?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Infeqted, 15 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki: arkadaslar ben uyeydim buraya.. ickiden bi yudum alir.. simdi ciktik gece chocolate ordan viceversa.. cafe cremeden bi firt ceker girdik iceri baktik full.. bodyguardin cebine koyduk 100.. yavas yavas iceri.. sonra keops gece iskembe boyle isliyo isler ahah oldum gulmekten ahahah lol be[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bowfinger Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Valla benim kuzenim üye. Cidden sadece tanıdıklarınızla konuşuyorsunuz.Millet fotonuza bakıp alay edio sadece ( ne kadar yakışıklı / güzel olursan ol ) . Ben kuzenle 1-2 gün nete beraber girdim bunları gözlemledim. Bi forumu var orada millet tartışıo işte deli gibi. Çok fazla özelliği olan bişi diil bence. biriyle tanışmak için orada harcıyacağın sürede dışarı çık daha çok insan tanırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: -MrBomb-, 15 Ağustos 2004 22:41 tarihinde demiş ki: beni de dawet edin imkan olursa. merak ediorum nası bi site [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Çok ilginç siteye ya bende buradan öğrendim açıkcası siteyi arkadaşlar hep "gel abi siteye vs..." diyordu ama bende buradan gördüm merak ettim felan valla ilginç enterasan teenage gençlerin çoğunlukta olduğu bir site.ayrıca bende mi bilmiyorum ama bir sorun var davetiye yollayamıyorum, yolluyorum fakat maile ulaşmıyor bileniniz var mı bu konu hakkında?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bowfinger Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 benim bilidğim kadarıyla artık tavsiye ile bile üye alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben hala merak ediyorum siteyi ya nasıl edinebilirim bi acc.?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar