Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sprit ve strenghitini boostlamak lazım taurenlerin.Ya gnome nedir allah aşkına Nerde geçmiş gnome bir kahraman otursun onlar alet edevat yapsın ayak altında dolaşmasın.Tamam cuce ııdır saglamdır ama gnome ne ya allahım barı hıghelf fln koysalardı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Cuce, 19 Temmuz 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Ha shadowmelt wisp form hede hödö lü NE imba acıkcası gercekten geberince hayaletinin hizli olmasi buyuk katki sagliyor NE oyuncularina, horde'a bariz bir ustunluk saglioruz... nerf wisp form! :P shadowmeld'in de rogue/druid disindakilere pek bir ise yaradigina sahit olmadim bugune kadar... arada bir belki kullaniyordur insanlar heh[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Reslendikten sonra yemek+Shadowmeld yaparsan kimse göremiyor seni zaten bulana kadar HP en fulleniyor. Veya Shadowmeld ile düşmanın gelmesini bekleyip aniden charge vurmak :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mali roga fazla kaptirinca kendini sm olup chrage cakmaya calishiyor.Warriorsun warrior ne ole sm falan. Warrior ahanda ben burdayim gelin lan diyen warriordur.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 7 yardıma girme combat başlamadan!!! diyende warriordır tabı oda başka[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Delidumrul, 20 Temmuz 2005 02:16 tarihinde demiş ki: mali roga fazla kaptirinca kendini sm olup chrage cakmaya calishiyor.Warriorsun warrior ne ole sm falan. Warrior ahanda ben burdayim gelin lan diyen warriordur. Pek itemim yok ondan rogue gibi oynuyorum şimdi. Hele üstümüzü başımızı düzeltelim bende öyle diyecem :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Malibu, 20 Temmuz 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Pek itemim yok ondan rogue gibi oynuyorum şimdi. Hele üstümüzü başımızı düzeltelim bende öyle diyecem :) Beceremiyorum demiyo da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Cuce, 20 Temmuz 2005 02:34 tarihinde demiş ki: 7 yardıma girme combat başlamadan!!! diyende warriordır tabı oda başka e 5 yarda giricne grage pot ile kafaya ww+ms yemek varken. gircek olan buyursun ;)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ama cok komik oluyor. adam charge attirmicam die giriyor dibime bende ms+ww ile acilish yapiyorum.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesajları okumadım ama, en iyisi horde warriordur. Hordedaki tek plate giyen classtır vede windfury totem ile iyice azar. Ayrıca shamanlara bloodlust gelicekmiş..[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Cuce, 19 Temmuz 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Escape artist instant yapsalar bir ise yarayacakta kafana 2-3 kisi vururken pek isine yaramiyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 e yaramasın abı 2-3 kişi diosun =).Ona bakarsan bizde war stompu atamıyoruz 7-8 kişinin arasında hehe[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Orcun stuna karsı olan race abilitysi ve yanında shamanın windfurysi ile bence bir numara. Dwarfle karizmada kafakafayalar warrior icin ama yukarda saydıgım ozellikler bir adım öne cıkarıyor. [Bu mesaj Excane tarafından 20 Temmuz 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: zlorwf, 20 Temmuz 2005 05:50 tarihinde demiş ki: Mesajları okumadım ama, en iyisi horde warriordur. Hordedaki tek plate giyen classtır vede windfury totem ile iyice azar. Ayrıca shamanlara bloodlust gelicekmiş.. problem armor degil silah onada sagolasin o windfury totemciler paladin gibi kafalama atlarlar. ha ob falan dusherse mc den ona rolluyacak bir shaman yok ama hunter arkadashlarimiz var[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 konuyu soyle bir toparlamak gerekir ise...?.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 şimdi bakılırsa warrior için en iyi ırk allyde humandır avantajı detection ve sword , mace silahlarına +5 skill almaktırki bu 1 lvl fark ettirir. ama bunun yanında gnomunda escape artist özelliği ezer ama bunun yanında hiç bi avantajı yoktur . oyun geneline bakacak olursak en iyi warrior classı orctur blood rage +5 axe skill ( arcanite reaper için ) ve resist stun güçlü özellikler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar