Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Merhaba, bilgime bikac gndr bisiler oldu. net e girince c nin altina sign die bi installer iniyo,direk windows un altina L we Y die insataller kuruyo,onlar da r - t-y gibi dos batch file ler kuruo.sonra ms dos penceresi acilio we firefox ya da ie direk bi html sayfasina gidio windows un altindaki..symantec in reklami war koruyun pc nizi die,bi de win xp upgrade etsene beni diye reklami war.ama bu reklamlar ciktikan sonra baglanti resmen felc oluyo..data alis hizim 2kb/sn ye kadar dusuo.. safe mode de butun bu dedigim dosyalari sildim ama geri gelio.basina bu dalgadan gelmis olan war mi,yoksa hangi programi kullanam,ne temizliyebilir bunu? mic anti spyware wrdi bende ama yakalamio bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 nasi kurtulcam bu illetten yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 1)format at 2)yeniden kurdugun windowsa nete baglanmadan önce zonealarm kur, yanında da iyi bir virus programı bulunabilir.Formattan önce de antivirusun update dosyasını indir ki nete baglanmadan update virus tanımlamalarını güncelleyebilesin. 3)nete baglanınca ilk yapacagın iş windowsun tüm yamalarını yuklemek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bi de sey sorcam,bilgisayarima bayadir format atmiyodum,hatta bu yeni bilg i aldigimdan beri sadece bi kere kurulum yaptim o kadar...Ark in aldigi orjinal Xp ile kurmustum,tabi cd si ve lisansi onda.Korsan Xp yuklesem o aktivasyon isleri falan oluyo mu,nasi hallettecez o isler ve korsan xp de microsoft.com dan rhatlikla upgradeleri yapabilio myuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kopya cd aktivasyon istemez. ama windows update yapamazsın.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 neyse sorunu ZoneAlarm halltti,sagolsun kendisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 zonealarm için aktivasyon kodunu bulmayı da ihmal etme tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar