Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sign- L.exe - Y.exe

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
bilgime bikac gndr bisiler oldu. net e girince c nin altina sign die bi installer iniyo,direk windows un altina L we Y die insataller kuruyo,onlar da r - t-y gibi dos batch file ler kuruo.sonra ms dos penceresi acilio we firefox ya da ie direk bi html sayfasina gidio windows un altindaki..symantec in reklami war koruyun pc nizi die,bi de win xp upgrade etsene beni diye reklami war.ama bu reklamlar ciktikan sonra baglanti resmen felc oluyo..data alis hizim 2kb/sn ye kadar dusuo.. safe mode de butun bu dedigim dosyalari sildim ama geri gelio.basina bu dalgadan gelmis olan war mi,yoksa hangi programi kullanam,ne temizliyebilir bunu? mic anti spyware wrdi bende ama yakalamio bile
Sosyal ağlarda paylaş

1)format at
2)yeniden kurdugun windowsa nete baglanmadan önce zonealarm kur, yanında da iyi bir virus programı bulunabilir.Formattan önce de antivirusun update dosyasını indir ki nete baglanmadan update virus tanımlamalarını güncelleyebilesin.
3)nete baglanınca ilk yapacagın iş windowsun tüm yamalarını yuklemek olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de sey sorcam,bilgisayarima bayadir format atmiyodum,hatta bu yeni bilg i aldigimdan beri sadece bi kere kurulum yaptim o kadar...Ark in aldigi orjinal Xp ile kurmustum,tabi cd si ve lisansi onda.Korsan Xp yuklesem o aktivasyon isleri falan oluyo mu,nasi hallettecez o isler ve korsan xp de microsoft.com dan rhatlikla upgradeleri yapabilio myuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

kopya cd aktivasyon istemez. ama windows update yapamazsın.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...