Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fuk the ppl who workin in malaysia telekom[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz [Bu mesaj Reflective tarafından 20 Temmuz 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Murtaza ve ben 81.213 sinifindayiz ikimizde giremiyoruz benim tahminim daha onceden basimiza gelen ip siniflari ile ilgili bir kisitlama yada routing sorunu .. asmak lazim bi sekilde oyunlar icin kullanilan gaming proxy programlarini deniyecegim birazdan umarim tutar :/[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oh be notice ekranini geldi serveri sectim connecting sorunu var ama onu asariz azimla ilerleme var :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ve girdim loadingdeyim wohoooooo[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hala giremiyorum[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Reflective, 20 Temmuz 2005 13:00 tarihinde demiş ki: hala giremiyorum sorun gece kalkmisti simdi yeniden basladi ben ve murtaza da giremiyor :S[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yaw ben size dedim dimi malezya iLe hatlar yawaş we yeteri kadar hat yok.. :/ Sabırsızlıkla kendi knighimizi beklıorum :P Wait Me TurKO =)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yok sorun tamami ile Turkiye'nin altyapisinda su anda .. 2 saat once somagizlilik etmistim korktugum basima geldi OSS geyigi yuzunden net altyapisi iptal ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ne war girersiniz su ÖSS ye anlamam adam pk yapıo engellemeye ne hakkkınız war :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 deiomosta 32 ye kadar kastım bıraktım lvl 10 oldum dc verdi bi gün giremedim lvl 22 oldum dc y,ne giremedim 32 oldum dc dedim böle işin:Dsize kolay gelsin öle yada böle usko hala ayakta duruyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 http://rapidshare.de/files/3207931/dqeda.JPG.html bende bı yukarda kı resım cıkıyo cıkmassa lıste gelmıyo ıp de 81.215[signature][hline]6x b1-2-3 eL morad*archer 6x x1-2 karus*mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hala giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bos werin ya mykoymus göya ii server olcakti super di. bu hiç calismiyo gene otekisi calisiyo insanlar kotu:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 begenmezsen girmezsin .. ogreten adama ihtiyaci olan sorar...[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 girebildinmi Tyra[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yok denedim Ref ama henüz basarisiz ... bak bu sorun tamami ile internettn kaynaklaniyor .. bunu cözdüm ... o yüzden sabir edip beklicez[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 biraz önce sildim ama yoq yoq.bi ara formata bile karar verdim ama.benden değildir dedim. bende biraz uo kasıyım ozaman taqılıyım bi server buldum saphire bi server archer açtım archer mage yapıcam :P[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar