Jade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=09e297, in Server OnTick bu hata yı goremedim kimse yazmamış herhalde cok acil lazım bu hata cok sık goruluyor ve 3 adım atıyorsun donuyosun ama yazı yazabiliyon dondugunda bu hatayı veriyor cozebilirmisiniz ? cok özür diliyorum forum kirliigi yarattım alt tarafa yazmıştım yetkili arkadaşlardan başlıgı silinmesini istiyorum... bi üst topicde bana yardım edebilrmisniz :... [Bu mesaj Jade tarafından 19 Temmuz 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 makine linux sanırım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hyr win deliricem ya nasıl cozebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 13:49:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=076f86eac, in Char OnTick (Timer Expired) (UID=019acb) Bendede bu var[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yaw bendeki oyunu oynatmıyor 3 adım atıyorsun donup kalıyon ama yazı filan komut yazabiliyorsun version=R402 Host=win [Bu mesaj Jade tarafından 19 Temmuz 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 map0.mul u kontrol et[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 map0.mul un update edilmiş veya edilmemiş bi sorun olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eet olabilir bi kontrolden gecir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ey allam su baş belasi hatami off o hatayi neden verebilir harita üzerinde wordgen bit (hatali spawn) olabilir yada fazlalik olabilir yada bir spawnda hata vardir.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Wolcano bu sorun sendede vardı düzeltmiştin Şimdi cimrilik yapma ve adama söle :P[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com [Bu mesaj Gordios tarafından 19 Temmuz 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Gordios, 19 Temmuz 2005 18:41 tarihinde demiş ki: Wolcano bu sorun sendede vardı düzeltmiştim Şimdi cimrilik yapma ve adama söle :P Alala düzelmişmiydin ben neden hatirlamiyorum Sen miydin düzelten acaba.Neyse Canim Bişi demiyom Sux....[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Wolcano özür dilerim düzeltmiştim deil düzeltmiştin Yanlış harf özür dilerim[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yoo belki ben hatirlamam ya Rica ederim Canim Ben susuyorum zaten bu konuda.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: wolcano, 19 Temmuz 2005 18:35 tarihinde demiş ki: ey allam su baş belasi hatami off o hatayi neden verebilir harita üzerinde wordgen bit (hatali spawn) olabilir yada fazlalik olabilir yada bir spawnda hata vardir. Sorun burda acikladim bir de böle dene.Dahada olmasa Save dosyasini temizle.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arkadaşlar saolun sorun map0.mul dosyasından kaynaklarnıyormuş teşekkrüler herkeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Demiştim :) Ee Benim SOruna Cvp Yokmu ::)[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar