dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu kitap, Harvard Universitesi'nde matematik ve fizik dersi veren ve bilim editoru olan Michael Guillen tarafından yazılmıstır. İnsanlik için kalici yararlar saglayan 5 denklemi ve bu denklemleri bulan bilim adamlarının hayatlarını bizlere getiriyor.Aynı zamanda 17.yydan gunumuze bilimin insanla olan ilişkisinin tarihini sergiliyor. Nedir bu 5 denklem? 1) Isaac Newton ve Evrensel Kutle Çekimi yasası 2)Daniel Bernoulli ve Hidrodinamik Basinç Yasasi 3)Michael Faraday ve Elektromanyetik İndükleme Yasasi 4) Rudolf Clasius ve Termodinamiğin İkinci Yasasi 5)Albert Einstein ve Özel Görelilik Teorisi Evet ben okudum ve begendigim için paylaşmak istedim, sansınız varsa 1 adet edinin ve kitapliğinizda saklayın[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kitabın ismi ne? 5 denklem mi?[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Dünyayi Değiştiren Beş Denklem, tübitak'ın populer bilim kitapları serisinden[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 okumuştum ben bole bisi hatırlıyorum. bende dun john maynard smith in - evrim kuramını aldım[signature][hline]Nightwish Power go2hell
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hmmzzzz hos bır kıtaba benzıyo alıp okumak lazım..[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kesinlikle tavsiye ediyorum =)[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm]
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bir de Termodinamiğin 1. ve 2. kanunları var ama bunları bir kişi çıkıp ta bulmadı. Calssius ifadesi var başka şeyler de var. Sonuçta hepsi aynı kapıya çıktığı için genel bir kanun oluşturuyorlar. [signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> [Bu mesaj Jaan tarafından 19 Temmuz 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Jaan tarafından 19 Temmuz 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu kitabı bende aldım ama daha okumaya fırsatım olmadı .. En kısa zamanda okuyacam[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 topic ilk açıldıgında okudum ve hemen gittim aldım bugün gece başlarım :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bide Tübitak yayınlarından Kaos var onu alıp okuyun bana da anlatın sonra hehe :D biraz karışık zorlanıyorum okumakta[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dory sana john maynard smith in - evrim kuramını tavsiye ediyim bende[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu hafta içinde edinirim ve tartısırız hepbirlikte[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm]
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 okulda hepsini gösterdilerdi bize :( işşkence gelmişti açıkçası. gerçi yüzde kaçıdır bizim öğrendiğimiz onu da bilemiyorum :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Isaac Newton ve Evrensel Kutle Çekimi yasası bunun sadece Dunya'da gecerli oldugu, dunya disinda gecerliligini yitirdigi kanitlandi.[signature][hline]Tulahr
sir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 evet geçerli değil ama dünyayı değiştirdiği ve fizik buluşlarının bir çoğunun temelini attığı kesin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 pi sayısı diyim o zmn bi açıklansa cok sey deıscek:D
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mutlak düzensizlikte düzen buldun, peki ne değişecek?[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Öne çıkan mesajlar