Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu kitap, Harvard Universitesi'nde matematik ve fizik dersi veren ve bilim editoru olan Michael Guillen tarafından yazılmıstır. İnsanlik için kalici yararlar saglayan 5 denklemi ve bu denklemleri bulan bilim adamlarının hayatlarını bizlere getiriyor.Aynı zamanda 17.yydan gunumuze bilimin insanla olan ilişkisinin tarihini sergiliyor.

Nedir bu 5 denklem?
1) Isaac Newton ve Evrensel Kutle Çekimi yasası
2)Daniel Bernoulli ve Hidrodinamik Basinç Yasasi
3)Michael Faraday ve Elektromanyetik İndükleme Yasasi
4) Rudolf Clasius ve Termodinamiğin İkinci Yasasi
5)Albert Einstein ve Özel Görelilik Teorisi

Evet ben okudum ve begendigim için paylaşmak istedim, sansınız varsa 1 adet edinin ve kitapliğinizda saklayın[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
Dünyayi Değiştiren Beş Denklem, tübitak'ın populer bilim kitapları serisinden[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
bir de Termodinamiğin 1. ve 2. kanunları var ama bunları bir kişi çıkıp ta bulmadı.

Calssius ifadesi var başka şeyler de var. Sonuçta hepsi aynı kapıya çıktığı için genel bir kanun oluşturuyorlar.

[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 19 Temmuz 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Jaan tarafından 19 Temmuz 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu kitabı bende aldım ama daha okumaya fırsatım olmadı ..
En kısa zamanda okuyacam[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
topic ilk açıldıgında okudum ve hemen gittim aldım bugün gece başlarım :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3
Plutøn 2°°5
I Love =o=
Hadescik = Plutøn
Böyle Olacaksa Hiç Olmasın

Mesaj tarihi:
Bide Tübitak yayınlarından Kaos var onu alıp okuyun bana da anlatın sonra hehe :D biraz karışık zorlanıyorum okumakta[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
okulda hepsini gösterdilerdi bize :( işşkence gelmişti açıkçası. gerçi yüzde kaçıdır bizim öğrendiğimiz onu da bilemiyorum :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
evet geçerli değil ama dünyayı değiştirdiği ve fizik buluşlarının bir çoğunun temelini attığı kesin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
  • Yeni Oluştur...