dogandgh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 arkadaşlar uodan 1 yıl kadar uzak kaldım birçok yeni şey olmuş bitmiş benim size bir çok sorum oljak :) pol sphere run uo tam olrak nedir? second age ile bu server tiplerinin hepsine girebilimiyim? (run uo serverlarını denedim oyuna girmio hata verio) run uo server nasıl kurcam? programı indirdim şöylebi hata verio --uygula düzgün olarak başlayamadı-- gibi bişi... bi de axis programı run uo serverda da kullanılabilio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sen gir bi servera kas charı boşver bunları... :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 age of shadows sürümü lazım run uo da oynayabilmen için.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 19 Temmuz 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Run uo oynaman için senin dediğin sürümü tekrar kuıracaksın Orada Kurduktan Sonra Run uo ve Exit Çıkacak Run uoya bastığında Kurabileceksin[signature][hline]http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 pol sphere run uo tam olrak nedir? bunların hepsi uo emulatorleri.. biz zamanında second age'i full patch yaparak runuoya girebiliyorduk.. Runuo kurulumundan bahsettigin şey emulator ise ek olarak framework'ude indirip kurman gerek.. O yuklu olmadıgı icin hata veriyor olabilir.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 19 Temmuz 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadasim Ultimayi unuttum diyorsun server kurmak istiyorsun birak sen en iyisi Bir shard bul kendine kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar