Mix Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 reklamin icerigi guzel ama sonunda "siz o tarafta kalacaksaniz saygi duyariz :)" diyor sonra My Cep i Mi acep diye soyleyince koptum ben. hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 oha "mi acep" mi diyo orda? Hiç dikkat etmemiştim len ben mycep'i karizma sölemeye çalışıyo sanıyodum :) Eğer dediğin gibiyse güzel düşünülmüş.Ayrıca "bizimkisi mantık izdivacı" dedikten sonra kızın bi "evet" deyişi var abi yerim ben öyle eveti.Kızı görmeden hastası oldum yaa![hline]bir hırsız yaratmak için bir sahip yaratın,bir suçlu yaratmak istiyorsanız yasalar koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 guluyorum valla her izledigimde soleyis aksanına ordaki smilie fln[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 telsim'in rakiplere laf sokmayan tek bir reklamını görebilsem piyango bileti alacağım.. fena olmamış ama gene de..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar