Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 mame oynarken deli ediyor beni. üstüste birkaç kere zıplamam gerekiyor. "yok shift'e bir kaç kere bastınız, ben de seni rahatsız edecek bir pencere açıcam, adamın ölsün orda önemli değil, bu pencere de lüzümsuz bir pencere zaten" mesajı geliyor. Bu stiki salağını nasıl kapatıcam yardım lütfen.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ya ben o menüye girmye korkuyorum.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 muahahah. düzeldi saol.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth
Peka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 kontrolleri başka tuşa ayarlıyabilirsin yada :) ben mame'de genelde yönleri yön oklarıyla dier tuşlarıda qwe asd ile kullaniom
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 nasıl ayarlıycaz[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Öne çıkan mesajlar