k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 305 puanla 96. ci olmuşum geçen sene bu puana yakin alan arkadaşlar kaçıncı olduklarini yazarsa puanların yukselcegini veya dusecegini anlarız bir de 2 tane birinci çıkmış bu ne demek ikiside full yaptı ozaman yani full çıkaran var puanlar artıcakmı ? [Bu mesaj k-Potti tarafından 20 Temmuz 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bana kalırsa puanlar yukselir. full yapan 2 tane var ama full a yakın cok insan var.o yuzden ben yukselir diye beklıyorum...[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 305? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Geçen sene aynı puanı alanların yüzdelik dilimlerini, senin yüzdelik diliminle karşılaştırırsan anlarsın puanlardaki ortalama değişim oranını. Arycaı 2 birinci olması falan öyle puan yükseltir gibi olaylara çok etki etmez, standart sapma önemlidir o konularda, o da bir istatistik hesabıdır eninde sonunda.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 turkiye capinda mi 96. ci?ne geziyorsun sen burada :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 96 bin :) [Bu mesaj k-Potti tarafından 20 Temmuz 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Full yapan yok. Iki birinci de 1'er yanlis yapmis.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ha dogru full yapan yoktu.kafa kalmadı ki :) yanlış bilgi için kusura bakmayın.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Puanlar büyük ihtimalle aynı kalacak gibi geliyor.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2. senemde 323 puan 16275. eh genede iyi degil =/[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 305 nasıl oluyrki ham puan en fazla 300 dğeil mi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 20 Temmuz 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 okul puani dahil puandir...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 0.8 ile çarpılmış aobpsinin eklenmiş hali galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 420 Yaptım Türkiyede 15 bininciyim veya 20 bin küsür işte o civarlar varmı meydan okuyan hüleayyyn[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Puanlar 100 de yüz yükselcek her iddasına girerim ama öle fazla olmuycak 1-4 puan arası bişiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Herkes düşecek diyor... moralimi bozmayın lan[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya bnmde moralim bozulcak egher cıkarsa 1-2 puanla istanbulu kaçırmak (I.öğretim) adama koyucak tabi. Yüzdelik dilimleri incele anlarsın. sabahtan beri inceliyorum .moral bozmayın genede kurtulduk, Allah kazanamayanlar sabır wersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: heso, 20 Temmuz 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Puanlar 100 de yüz yükselcek her iddasına girerim ama öle fazla olmuycak 1-4 puan arası bişiy Bütün bölümlerin yükselmesi mümkün değil.Her sene çıkar bu söylenti zaten.Düşen yerlerde olacak,yükselen yerlerde.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ee tabi Ramses hepsi yükselmiycek demeye çalıştıgım çoğu bölüm yükselcek. (eşit ağırlık kısmı die açiyim daha iyi olur)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 KArdeşim bu tamamen arz talep meselesi.Geçen seneki puanlara bak,10 puan düşen yerde var 5 puan yükselende...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tamam kardeş gerilimi yükseltmeyek senin dediğin olsun.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yok bilader yani mantıklı konuşun biraz.Kıçtan sallamakla olmuyo[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kıçımdan sallamadım zaten soon 4 senenin yüzdelik dilimine bakıp bi istatistik yaptım kendimce.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Puanlar bencede yükselicek, 2006 öss nin ne tipte olacağı bilinmediğinden herkes bi yere kafayı sokma derdinde girebileceği yerleri yazıcak. Bide geçen seneye göre daha fazla öğrenci sınava girmesi yükseleceğinin işareti. Daha fazla öğrenci = daha çok rekabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: onurf, 20 Temmuz 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Puanlar bencede yükselicek, 2006 öss nin ne tipte olacağı bilinmediğinden herkes bi yere kafayı sokma derdinde girebileceği yerleri yazıcak. Bide geçen seneye göre daha fazla öğrenci sınava girmesi yükseleceğinin işareti. Daha fazla öğrenci = daha çok rekabet abi daha az girmiyor muydu bu sene?[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar