vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ediklerim[hline]Gönüllü DJ FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Sanırım Çok Geç Kaldık Uzun Süredir Yoktum. Link Kırık :( . Varsa Biri Bana yeni link atabilirmi?[hline]Script yazmak bişey değildir onu kendin yazmak bişeydir! Best Of Original!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Beyler peki nasıl connector üzerinden bi serverin yaptığı gibi mapi ve verdatayı verebiliriz bunu da söyleyin tam olsun...[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Linkleri düzelttim. Genel temizlik anında dikkatsizce davranıp silmişim. Özürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Download için birden çok farklı farklı methodlar kullanabilirsiniz. En basiti, fikir vermesi açısından: Yeni bir proje açın, Bu projeye: 1 Adet Label 1 Adet Command Button koyup aşşağıda verdiğim kodu Form1 içine copy paste edin. Private Declare Function URLDownloadToFile Lib "urlmon" Alias "URLDownloadToFileA" (ByVal pCaller As Long, ByVal szURL As String, ByVal szFileName As String, ByVal dwReserved As Long, ByVal lpfnCB As Long) As Long Private Const HedefURL As String = "http://www.ayensoft.com/connvb6.zip" Private Const LokalAlan As String = "C:consource.zip" Private Sub Command1_Click() DosyaIndir HedefURL, LokalAlan End Sub Private Function DosyaIndir(URL As String, LocalAlan As String) As Boolean Dim DegerKontrol As Long DegerKontrol = URLDownloadToFile(0, URL, LocalAlan, 0, 0) If DegerKontrol = 0 Then DosyaIndir = True Label1.Caption = "Dosya indirildi" End If End Function Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ya 3-4ve 6 da sorunlar çıktı sanırım bu yüzden yükleme yarısında disket istio 3-4ve6 yı tekrar bi kontrol edermisin pls...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 o dosyalrı tekrar cek ben 4 üncü seferde dogru cektim istemedi. ve ayrıca bu hiç vb ye benzemiyor. :)[hline]Merhabalar; Kurduğum UO Shardı için sponsor arıyorum. Umarım Bulurum. Serverımı Çok Seveceksiniz. Bitirdik Test e açılmasına da az kaldı :D imzaya bak bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Düzgün Bir Visual Basic 6.0 link i bilen varmı?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Kireeeellll[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: guardteam, 14 July 2003 14:17 tarihinde demiş ki: Düzgün Bir Visual Basic 6.0 link i bilen varmı?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? cd alcan[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 TheCoder çalışmayan kodunu yazarsan bakıyım ne yapmaya çalıştığına fakat konu amacından sapıyo ben veya başka bir arkadaşım o kodları yazdığı sürece Copy vs PASTE olayına giriyo. SendMessage da anlayamadığın olayı yazarsan, Ya da yol göstereyim en iyisi: Sphere i resynch yapabilmen için ilk önce ne yapman gerektiğini sor kendine kabaca. Nedir? Konsoldan "R" komutu girmen lazımdı galiba yanılmıyorsam değil mi? Bu durumda ulaşman gereken Sphere'de Konsol komutunu girdiğin Text Box. O TextBox un windows Handle ını bulman lazım. Findwindow API si ve ilgili Diğer APIler yardımcı olur. O Handle ı bulduktan sonra PostMessage veya SendMessage ile "R" komutunu ve ardından "RETURN" komutununu göndermelisin. Hmm Hadi son seferlik bir de kod örneği verelim incele. Özellikle kullanılan API leri ve parametlerine fokuslan. MSDN den ne işe yararlar oku. Altta kabaca yazdım, dikkatli irdeler araştırırsan tam olarak ne yaptımı anlarsın. Kolay gelsin. Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long Private Declare Function PostMessage Lib "user32" Alias "PostMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long Private Const WM_CHAR = &H102 Private Sub ResynchSphere() Dim hwnd As Long Dim bWnd As Long hwnd = FindWindow("SphereSvr", vbNullString) bWnd = FindWindowEx(hwnd, ByVal 0&, "Edit", vbNullString) '--------------------------------- 'Sphere e RESYN komutu yollayalım '---------------------------------- PostMessage bWnd, WM_CHAR, 82, ByVal 1 'R PostMessage bWnd, WM_CHAR, 13, ByVal 1 'RETURN End Sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 long integer kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ceday malesef Long Integer'la olmaz, kendi Custom Timer'ini yazmadigin surece. Simdi o konuyu su sekil yapabilirsin. Timerlar'in limiti belli dedigin gibi. Bunun icin bir Variable tanimla. ya bir Modulde PUBLIC tanimla ya da TIMER i kullanacagin Form da en ustte at ki degerini tutsun. TIMER ini bir dakikaya ayarla, nedir? A$$a yukari 60000 interval 1 dakikaya denk gelir. ( Ufak bir hatirlatma, cok ince detay isteyen - Scientific- Timing lerde standart Timer pek iyi olmaz, sapma olur cunku, fakat senin yazmakta oldugunu tahmin ettigim programda sorun cikarmaz). Neyse bir ornek verelim. Formun Declaration kismina : Private Const TIMER_LIMIT As Integer = 5 Private MinuteCounter as integer Ondan Sonra INTERVAL i dedigim gibi 60k olan bir Timer yap. Private Sub Timer1_Timer() MinuteCounter = MinuteCounter + 1 If MinuteCounter = TIMER_LIMIT Then 'Buraya ne yapilmasini istiyosan onun kodu MinuteCounter = 0 ' Sayaci Sifirla End If End Sub Walk Around bu sekilde TIMER integer limitini asabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 5 saat icin Haliyle : 5 x 60 = 300 dakika olacagindan, ustteki Constant degerini : Private Const TIMER_LIMIT As Integer = 300 yapmalisin. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Rica ederim konunun asil amaci bu zaten. Connector yazarken konulara girmek. Bu arada hafizam beni yaniltiyo mu ? imzanda anet uo gordum, anet'in Admin arkadasiyla eskide kalan bir zamanda cok hos sohbet etmistik maziye dair :) Kendisine bol bol selamlar iletirsen sevinirim :) keyfi yerindedir isallah. Simdi direk senin dedigin sekilde bir ornek vereyim acik olsun o zaman. Mesela ilk olarak su adresi check et browser dan. http://www30.brinkster.com/hamhum/version.txt Buraya senin onerdigin gibi bir text dosyasi upload ettim. Sonra yeni bir proje ac VB Compilerinda. Bu projeye "Projects >> Components" dan "Microsoft Internet Transfer Control 6.0" i ekle. Bu component ile o text dosyasina ulasicaz. Ayni islemi win API lerlede yapabilirsin ama o biraz tricky gelir simdi, ilerde kendin arastirir ogrenirsin zaten, bu isini gorur ama. Daha sonra projene ToolBardan INET kontrolonu cift tiklayarak ekle ( Components dan projene referans olarak dahil ettigin component ) , bir tanede Command Button ekle. Form1 e assadaki kodu paste et: Private Const verURL As String = "http://www30.brinkster.com/hamhum/version.txt" Private Sub Command1_Click() Dim MyVersion As String MyVersion = Inet1.OpenURL(verURL) MyVersion = Mid(MyVersion, 9, Len(MyVersion) - 8) If MyVersion = "1.2" Then Form1.Caption = MyVersion ' Do stuff Else 'Do stuff End If End Sub Hemen anlayacagin uzerine Inet kontrolu ile bir degiskene o text dosyasinin icerigini atadin. Daha sonrada versiondan once gelen kismi VB nin natural string functionlari ile ayikladin. daha sonrasi da oncesi gibi basit bir islemle, en basic if then else ile istedigin kodu calistirtabilirsin. Bu ilk sordugunun cevabi oluyo galiba. Bu kodun duzgun calismasi icin internete bagli olmalisin haliyle. Ikinci dedigine gelince , sifreleme algoritmalari cok cesitli, ama benim tavsiyem kendi algoritmani kendin yazman :) Arlooax The Elven Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 beyler code in linki yine kirilms bi link verebilirmisiniz pls :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Cok Teşekkür ederimde.Verdiğiniz linkler acilmiyor. [Bu mesaj Baggio tarafından 24 Nisan 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Farkettiyseniz oldukca eski bir topic, link verilen host kapanmistir muhtemelen, Arlooax'i da uzun zamandir gormedim zaten paticik'de.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Harddiskinin kiyisinda kosesinde kalan biri varsa ben host edebilirim ama, imzadan mailime sallayabilirsiniz hayrina.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ölüyü horrtlattınız bencede olan varsa yollasınlar su an lazım olanlar vardur benim gibi :P[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 up![signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Valla çok iyi olur hem vb adım atmış oluruz[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer Indinolla New Developer MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Developer_Bloody Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 This Domain Is Sale Diyor site kapanmış zaten konu 2003 konusu...[signature][hline]Die Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: TheCoder, 24 Nisan 2004 21:40 tarihinde demiş ki: isteyen varsa citti bir connector totarial hazirlayabilirim ağzımdan aldın. hatta c# ile hazırlamak lazım. hazır bu aralar baya moda olmuşken.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Yaf yazacaksanız anti-speed inj fln da olsun.[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar