Aegean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Gayet normal bi biçimde oyuna giriyorum, new game diyorum loading yazıyor ve kalıyor öyle geçen gün bir saat bekledim ama yinede olmadı yardım lütfen :/[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Abi elimden bir şey gelse inan yardım edicem bende kılım böle olaylara yardım istiyorsun döt gibi kalıyorsun sinir bozucu bir olay..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bilgisayarındaki sürücüleri güncelle. oyunu sil tekrar kur. oyunun menüsüne girebiliyorsan ayarları değiştirmeyi dene. safe mode varsa oyuna kendi safe moduyla gir. Geçen gün diablo 2 yükledim. hardware desteğiyle oyuna bile giremedim. oysa software desteğiyle girdim. Ancak grafik kalitesi kötü tabii.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 hmm directx 9 uyumlu ekran kartı gerek diyo bende inno3d tornado geforce 2 mx440 var sürücüleri yüklü olmsaı lazım ama bi daha bakayım net sitesine oyunun menusune felan giriliyorda orda hangilerini düsürmem gerekirki performansla ilgili bir sey yok ayarlarda[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Öne çıkan mesajlar