Aegean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Gayet normal bi biçimde oyuna giriyorum, new game diyorum loading yazıyor ve kalıyor öyle geçen gün bir saat bekledim ama yinede olmadı yardım lütfen :/[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Abi elimden bir şey gelse inan yardım edicem bende kılım böle olaylara yardım istiyorsun döt gibi kalıyorsun sinir bozucu bir olay..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bilgisayarındaki sürücüleri güncelle. oyunu sil tekrar kur. oyunun menüsüne girebiliyorsan ayarları değiştirmeyi dene. safe mode varsa oyuna kendi safe moduyla gir. Geçen gün diablo 2 yükledim. hardware desteğiyle oyuna bile giremedim. oysa software desteğiyle girdim. Ancak grafik kalitesi kötü tabii.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 hmm directx 9 uyumlu ekran kartı gerek diyo bende inno3d tornado geforce 2 mx440 var sürücüleri yüklü olmsaı lazım ama bi daha bakayım net sitesine oyunun menusune felan giriliyorda orda hangilerini düsürmem gerekirki performansla ilgili bir sey yok ayarlarda[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar