BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Pek bisi anlatmak istemiyorum ( çünkü pek bi bilgim yok arkadas yeni gösterdi :P) girip bakarsiniz ama inanilmaz gözüküyor...SUN[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Grafikler güzelmiş.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet grafikler hos :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Nasıl acc alıp download ediyoruz oynu?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bi zahmet, orda mavi sun yazıo bi tıklayıverde araştır.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 onu çözmeye çalisiyorum bende hehe :p[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 grafikler çok hoş[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yok orda bi download imkani veya kayit imkani. daha bu screenlerden ibaret herhalde oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 abi hep aynı muhabbet enfes graifkler oww wowww iyide abi duzgun bi mmorpg icin grafişkten cok oynanabilite onemli ben acık acık dyorum bole oynamam abi ne ki bu 15 kisi olunca ekranda durmucak mı buu oyun[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yalnız adamların yaptıkları oyunlara bakarmısınız, SU HU WI AP PA MU :D Yarıldım. Heralde bu web zen çalışanları 3 harfli sözcükleri bilmiyorlar :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bedavamı?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abi öldüm grafiklere! *!ağzının suyu akar* oynanabilitesi güzelse ben bu oyun için yemem içmem bilg. upg ederim *!oynu araştırma başlar*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oynun bi video clip'i varmış... dl ediyorum sizde edin :P Edik: Oyunun release date'i 3Q/2005 sanırım 3. çeyrek demek istiyor, 6 ila 9. ay arasıdır herhalde? oyun daha çıkmamış orası kesin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 13 Temmuz 2005 08:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 indirdim video'yu da.. yok sevmedim, ss'leri daha güzel :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: BonePART, 12 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki: abi hep aynı muhabbet enfes graifkler oww wowww iyide abi duzgun bi mmorpg icin grafişkten cok oynanabilite onemli ben acık acık dyorum bole oynamam abi ne ki bu 15 kisi olunca ekranda durmucak mı buu oyun Katılıyorum.. Formul basit aslında 1.Aragaz devresi.. (Aman ne süper screenshotlar) 2."farklılık" devresi (Baba bu oyundaki hiç bir şey diğerlerine benzemiyo Çok farklı olacakmış /(nedense hepsinde insan dı elf ti vs ırkları olur, büyü yapabilirsin, crafting olayı vardır vs vs)) 3.Oyun satış öncesi gazı (Dergilerle anlaşılır Yüksek puan verilir oyuna) Oyuncu alır oynar, oyun grafikler dışında bi şeye benzememktedir.. Sıkılır satar. Verdiği paraya lanet eder..[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fena gozukmuyor ben bi deniyim yazarim bisiler ;)[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya çikmamis daha eheheh :D bende knadirildim baya aradim login yerini filan release date e bi baktim o_o[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 eh grafıklerı boktan oynanabılırlıgı azmış bır mmorpg yapsınlar ayda 50 doalr bıle verırım teey teeey enrde UO nun ılk kalıtesı 90 larda cıkan bır oyun oynanabılırlık acısından 2005 te cıkan oyunalrı nasıl sollıyabılır bole eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu webzen başımıza bela zaten. Mu oynamıştım iki yıl kadar. Boşa geçen iki yıl....[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben MU ya bir ay dayandm :P tek düze hep ama simdi yeni skillller yeni iem ve yeni mapla tekrar geliyor :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oyunu nerden indiricez gerçekten account aldim yanliz oyunu download edemiyorum bulabilirseniz adres werin bende araştirmaya devam edem[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: BeIlow, 13 Temmuz 2005 11:47 tarihinde demiş ki: ya çikmamis daha eheheh :D bende knadirildim baya aradim login yerini filan release date e bi baktim o_o bellow seni öldürücem oum azımızın suyu akti walla ben sing up u buldum sabahtan berı download i ariyorum allah belani vermesin.[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadaslar bu oyunun tam çıkış tarihi nedir[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 2005 3. çeyrek 6 ile 9 ay arasında az kaldı :) banker özür ehehe :P ama benim işim bu :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 o ne grafik ya gidip yaprak koparmak geldi içimden ama DaOc forever ![signature][hline]*who dares to cross this line ? * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar