kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu adamların Hotel California dışında başka böle lezzetli,tadımlık parçaları var mı ? yoksa can sağlığı ancak Hotel California bile yetmiyor değil tavsiye ederim.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oohooo ne diyosun ya efsane onlar :) take it easy sweet home alabama (!) take it to the limit desperado dust in the wind (!)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kaç kişi okumuş cevap yazan yok,korkmayın cevap atanları yemiyoruz.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 beni adam yerine koymuyorsun yani :([signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 koymaz mıyım ? :) hatta hemen dl ediyorum dediklerini.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: kingpin, 20 Temmuz 2005 01:36 tarihinde demiş ki: kaç kişi okumuş cevap yazan yok,korkmayın cevap atanları yemiyoruz. Okuyoruz ama bilmediğimiz için cevap veremiyoruz. "Bilmiyorum" diye de post atmak hoş olmaz ama dimi (: Eagles kadar efsana olamaz ama Incubus - Drive dinleyebilirsin. Hoş parçadır. Eagles ie de bi alakası yoktur ama o geldi aklıma ne yapim =)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 naptın sen incubus -drive dedin yedin bitirdin beni tamam güzel parçada eagles topiğinde vermek ayıp olur :-) ... bilmiyorsan hemen download ediyorsun eagles-hotel california.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hotel California'yı bilmez miyim. Onsuz bir playlist olabilir mi :) Sadece bu ayarda başka şarkıları var mı yok mu onu bilmiyorum. Ama aklıma Drive geldi ne biliyim hoş şarkı böyle gitarla falan giriyo ya :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 o ayarda akdeniz aksamları var O_o[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 evet evet,hatta ibrahim tatlıses'in coverladığı demi Ô_ô[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aakdeniiiiz akşamlarıııı diyince aklıma bodruum bodruum gelir.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: KucukHusamettin, 20 Temmuz 2005 01:33 tarihinde demiş ki: sweet home alabama (!) bu efsane grup lynyrd skynyrd'in bi şarkısı (hatta en kral şarkılarından) lynyrd skynyrd versiyonunu çekmeni öneririm[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Peaceful Easy Feeling daha country tarzında... Victim of Love diyebilirim :) Hatta teker teker dl yapacağına mp3 compilation bir cd al bence :D Eagles iyidir güzeldir dinlenmeli dinlendirilmelidir...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 holiday white dove tequila sunrise[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tequila Sunrise'ı beğenmiştim , bi de klasik şarkıları var onun dışında aklımda kalmamış ne yalan söyliyim. :P[signature][hline]peace!
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Delirium, 20 Temmuz 2005 01:46 tarihinde demiş ki: o ayarda akdeniz aksamları var O_o +1 hotel california en az o derece baydı hehe. Eagles - The Complete Greatest diye bi albümü var onu tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar