kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bu dj'i dinleyen arkadaşlar var mı ya power fm de bazen arabada rastlıyorum çok güzel geliyor adamın ses tonu bir ilginç birde çok hızlı konuşuyor ve konuşurken kelimeleri yutmuyor buda güzel geliyor kulağa : ) sözlükte falan okumuştum bayağı bir bilgi edindim merak ettim acaba patideki arkadaşlarımız biliyor mu : )[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Onun anlattıgı bir fıkra acıkcası bir başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 dinlemek lazım ne zamanlar yayın yapmakta yazarsan sevinirim arkadaşım[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 heh dinleyen adam varmış ona sevindim en azından :-) gerçekten adamda bişiler var ya ses tonu,diksiyon,hızlı konuşma,gülüş falan adamın anlattığı espiri ne kadar kötü olursa olsun süper geliyor :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eskiden trabzon radyosunda bişeyler yapıyordu.Abim konuşmuştu... Comandos oyunun Main menu müziğini kullanır bişeyler anlatırdı süper adamdır.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dinlemez miyiz, müdavimiyiz. İş çıkışına geliyo saati babam eve giderken beni aldığında hep arabada rastlıyorum. Yabancı uyruklu biri. Gerçek ismini bilmiyoruz, merak etmekteyiz (: Bi de kel olduğunu biliyorum. Galiba yani (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: 2pac, 17 Temmuz 2005 02:06 tarihinde demiş ki: dinlemek lazım ne zamanlar yayın yapmakta yazarsan sevinirim arkadaşım işte sorun orda adam okadar süper anlatıyor ki saate falan bakmıyorsunuz arabada :p (hep arabada dinledim bu güne kadar) genelde hava ağırmadan akşam saatleri gibi yayın yapıyor rakamla 5-6-7-8 civarı atıyorum tabi lol[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 geveseninde hakkını yemeyelim ikiside süperdir geveze sabah 8 bay j akşam 6 yanılmıyorsam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cok abartı geliyor ya bana, sevmiyorum açıkçası fazla ama onlar gibi sağlam alternatifleri de yok bana, mecbur dinliyorum=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 2 senedir bıkmadan dinliyorum saat 7 8 arası açıyorum genelde yayına ne zmaan başlıyo bilmiyorum :) çok şeker şirin bi şey :D acayip eylendiriyo :)[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ne çok sevilen bi adammış dinlemek lazım =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 şu zamana kadar power fm'i Türkiye'nin en iyi radyosu zannediyordum yanılmışım demek kimse bilmiyor yani peh.(bilen adam sayısına bak anca futbol takımı bile etmez :p)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ehe. Ben de herkes dinliyodur zannediyodum valla demek patiler ilgilenmiyolar pek radyolarla. Ya da o saatlerde radyo ile işi olan olmuyo.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 çoook eskiden. taa grup vitamin zamanlarında ilkokulda felan super fm dinlerdim. hani bon jovi - blaze of glory şarkısını cingıl olarak çalan radyo. işte şimdinin "kirli" diye tanıdığı kadir çöpdemiri dinlerdim ben o sıralar. daha bir iki adam vardı ilgimi çeken. uzun süre radyo dinlemedim sonra. lisede felan bir ara radyo dinlemeye başladım tekrar. bu sefer yabancı kanalları tercih ediyordum. o sıralar bir adam keşfetmiştim. adı sanırım bay j'ydi. eğer yanlış hatırlamıyorsam tabii. bay j komik bir adamdı severek dinlerdim. özellikle böyle okul akşamları zevkli olurdu dinlemek. ama sonra dinlediğim kanalda kayboldu gitti. neden gitti hatırlamıyorum, belki de ben gittim, onu da net hatırlamıyorum. o zamandan bu zamana kaç sene geçti aradan, hatırlamam normal yalnız adamın sevdiğim yönü şeydi. hadi bazı radyo dj'leri olur ya, şebek şebek güler, "ehehe beni dinliyormuşsunuz, fax geldi, askerdeki sevgilisine selam yolluyormuş, ne iyi insanlar var, böyle yardımlaşın sevin siz de birbirinizi, ehehe durun aklıma fıkra geldi onu anlatıyım" tarzında muhabbetler yapar. hem şakacıdır hem duygusaldır felan garip bir tiptir. bu adamın sevdiğim yönü ise bu kadar basit muhabbetler etmemesiydi. daha zevkliydi onu dinlemesi. bir de şey esprisi vardı onun: "senin o beyaz kıçına tekmemi basıcam adamım" gibisinden birşeydi. hatta o sıralarda bir şarkı vardı sanırım popüler. santana - maria şarkısı. bunda bir laf vardı mamo cola. o zamanların dale don dale'siydi. bu adamın sloganı gibi birşey olmuştu hatta mamo cola. esprilerinde bunu da kullanırdı. ha bir de aynı radyoda, sabah kuşağında bir başka adam çıkardı. sesi cem ceminaya benzerdi. gazete haberleri okuyup yorum yapardı. onu dinlerken, kendimi espresso içermiş gibi hissederdim. bak bu adamın da adını hatırlayamadım. bay j bu olmasın? yok ya sanmıyorum, sabah 8 gibi çıkan adamın adı farklıydı sanırım. her neyse. benim o dönem asıl hastası olduğum ayça şenbaşkan'dı telefon işletmelerini geç "Carlos" muydu neydi öyle bir adam vardı Ayça Şenbaşkan'ın konuştuğu. Bizi işletmiyorsa bu Carlos denilen adam sürekli trenle seyahet ederdi, muhabirdi, süper geyik muhabbetler yapardı. Ayça'yı sırf bu yüzden dinlerdim. Lise'deki bir arkadaşa benzetirdim konuşma tarzını ses tonunu felan, hayalimde de hep o arkadaşa benzeyen bir tip gelirdi. bir selçuk erdem bir yiğit özgür tadı vardı. ama tabii benim radyo kültürüm bu kadardır, herkesin bildiği trivia, ilginç reklamlar, süper dj'ler felan olsa da, radyolarda rastladıklarım genelde "fax gençliği" tarzında yayınlar olduğundan radyodan soğumuştum. bir işte kadir çöpdemir, bay j felan gibi adamlar var bildiğim ve sevdiğim.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Temmuz 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu "j" nin açılımı ne?[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yoksa o sen misin Joker?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar