Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SON DAKİKA!!!

Seperate

Öne çıkan mesajlar

kaynak : yarın açıklanıyor

yarın 11den itibaren öğrenebilirsiniz..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 19 Temmuz 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Seperate tarafından 19 Temmuz 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dark_Soul, 19 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
yaw şimdi ntv nerden biliyo diecem ayıp olacak:)
ösymden falan açıklama gelmedi yarın açıklanacak die,hiçbi gazete tvdede yok,ama ntv nin vardır bi bildiği.

http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?DIL=1&BELGEBAGLANTIANAH=1996 Kaynak burası...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 19 Temmuz 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
said:
Dark_Soul, 19 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
yaw şimdi ntv nerden biliyo diecem ayıp olacak:)
ösymden falan açıklama gelmedi yarın açıklanacak die,hiçbi gazete tvdede yok,ama ntv nin vardır bi bildiği.

http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?DIL=1&BELGEBAGLANTIANAH=1996 Kaynak burası...

Ramses burada yazıyor.[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan
Sosyal ağlarda paylaş

Ya offf çok osrunlu geçer bugün sabah bi kalkıcam annem bilg başına oturmuş sonuçlara benden önce bakıo olcak.. kriz geçircem fln.. oof offf stres oldum şimdiden.. sınava girmesi bi dert sonuçları bi dert.. bi yere kapa atıımda kurtulıım şu sorundan artık[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi sınava girerken heyecan olmamıştım şimdi heyecan bastı,sabaha kdr oturup yarın tüm gün uyumayı düşünüyorum.

birde bilenler açıklasın şu tercihler nasıl olacak ?hangi zaman aralıklarında ?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...