bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Şimdi bazı filmleri indirilen klasorde açıp bakıyorum çalışıyor bs playerda sonra Fİlmler klasorune taşıyorum bi kaç gün sonra açıyım diyorum BS player kitleniyor kapatıyorum bilgisayar yavaşlıyor ???[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bsplayer task managerdan bakarssan processes kısmında acık kalmıs oluor.Ekranda bsplayer gui si kapanmakta.Ama arka planda askıda kalmıs oluyor.Eger task managerı acıp processes sekmesınden bsplayerı secıp end proceses dersen sorun ortadan kalkar.Bu yavaslama sorunun ıcın. Ama fılmın yerını degıstırdıgınde yasadıgın sorun ise biraz karısık.Sebebı hdd de olabılecek bır bad sector deolabılır.Kontrol etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar