St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaşlar italyanca sözlerini bilen yada bulabileceğim bir yer var mı? p.s.aramaya inandım ve google dada bulamadım[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mirah - Bella Ciao From to all we stretch the open arm Questa mattina, mi son svegliata. Oh bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao. Questa mattina, mi son svegliata E ho trovato l'invasor. Oh partigiano, portami via. Oh bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao. Oh partigiano, portami via, Che mi sento di morir. E se muoio da partigiano Oh bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao. E se muoio da partigiano Tu mi devi seppellir. E seppellire lassù in montagna Oh bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao. Seppellire lassù in montagna Sotto l'ombra di un bel fior. E le genti che passeranno Oh bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao. E le genti che passeranno E diranno che bel fior. E' questo il fiore del partigiano Oh bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao. E' questo il fiore del partigiano Morto per la libertà.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 harikasın dostum bu ne hızlı servis böle çok saol :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Chav Bella diil miydi o?[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 20 Temmuz 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 türkçesi çav bella=) google search bar vardı, bella ciao olduğunu biliyordum orjinal isminin cıkan 2. sonuç bu oldu=) rica ederim...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hmm yalnız bu nakaratı birde pianura padana diye bir teyzenin nakarattan önce sölediği kısımlar var onu biliyon mu?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ehe cev bella diye aratırsan tabiki bulamazsın :) işte tamamı Alla mattina appena alzata o bella ciao bella ciao bella ciao ciao ciao alla mattina appena alzata in risaia mi tocca andar. E fra gli insetti e le zanzare o bella ciao bella ciao bella ciao ciao ciao e fra gli insetti e le zanzare un dur lavor mi tocca far. Il capo in piedi col suo bastone o bella ciao bella ciao bella ciao ciao ciao il capo in piedi col suo bastone e noi curve a lavorar. O mamma mia, o che tormento! o bella ciao bella ciao bella ciao ciao ciao o mamma mia o che tormento io t'invoco ogni doman. Ma verrà un giorno che tutte quante o bella ciao bella ciao bella ciao ciao ciao ma verrà un giorno che tutte quante lavoreremo in libertà.[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bi sürü farklı versiyon vardı zaten, anlamamıştım ben de=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bendeki bu versiyonu,önce yadığımı söylüyor sonra senin nakarat giriyor[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 la ben indirdim bunu mirah falan söylemio başka biri söylüyor yabancı uzun bi adam[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yaw biraz kıllısını istemek olacak ama italyancası olan var mı acaba çevirse?:) (italyan liseliler falan?)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 harbi kıllısını istedin black bu parçayı manu chao dan chumbawambaya bir sürü insan söyledi, başka bir versiyonun u bulmuşsundur edit: mirah erkek ismidir belki, nerden biliyorsun=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 20 Temmuz 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar