helena Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 uçlarda olma çabası içinde olmak/fanatizm bu da sonuçlarından küçük bir örnek olmuş[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hip hop dinleyeceğine arabesk dinle daha iyi...çaktırmayın yine dünyada en iyi hip hop ı ancak biz yaparız..dilimizin kusursuzluğu sağolsun.. yalnız son zamanlarda çıkan reklamlar felan sanki tüm Türk gençliği hip hop dinliyor havası veriyor...kıl oluyorum tiskiniyorum yauvv..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Wendigo, 18 Temmuz 2005 18:12 tarihinde demiş ki: said: trapt, 18 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 18 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki: hiphopçuların sonu bu... , Rock,Rap,Pop herşeyin fazlası zarar.. ne olursa olsun evet cok fazla rock kendini tanrı gibi hissetmene yol açıyor hatta *! !rock to live, live to rock! *[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hip hop sen bizim herşeyimiz sin ? beşiktaş ta artııııııııııııııı 2pac de[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 2pac is dead so as rap derim[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hehe kızılayda yolda satıcılardan biri İstanbul Malı İstanbul Malııııeeaa İstanbuuuuuuul.. derken .. Geeel gelen gördü İstanbulun çilesini çeeek çek ki isntabullu olasın diye girdi yarıldım heuheu[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hadi o adam fazla hiphop'tan garip hareketler yapıyor, ya bizim aşırı doz müslüm kullananlar ne olacak ?[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 offfffffff diyorum bende :)[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
mr_crafty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kızılayda paso dost kitab evinin önünde toplanıyolar belediye onları ordan toplayıp şehir dışına döküyoo :) (bende dinlerim ama asla o kadar abrtmadım)
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 insanı hayata ve insanlara küfrettiren müzik.. bişeylere kızdığım zaman dinlemek gayet güzel oluyo ama..[signature][hline]where's my mind??
Baron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2pac & Notorious B.I.G. rulez ....[signature][hline]Baron was here ...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 screenshot alsaydın merak ettim tipi :P
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Neden insan oğlu sevmediği şeyi kötüler hala anlayabilmiş değilim , buna en büyük örnekte müzik olsa gerek. Orn: Hiphopcuların sonu bu, hiphop dinliyeceğine arabesk dinle daha iyi. Niye hala zevkleri ve renkleri tartışma konusunda sınırları zorluyoruz ki bırakın ya isteyen istediğini , hoşlandığını dinlesin. karşıt görüşe laf atma zihniyeti nezaman bitecek. Cidden bu -eleştiri yapan arkadaşlar bana biraz misyoner gibi geliyo misyonlarıda kendi dinledikleri müzik kültürünü dünyaya yaymak sanki,[signature][hline]
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bizim arkadaşın abisi piano çalardı. ama delisiydi parmakları durmuyordu.herşeyin fazlası evet zararlı[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hmm..ok..[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Öne çıkan mesajlar