Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok hip hop un zararları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uçlarda olma çabası içinde olmak/fanatizm

bu da sonuçlarından küçük bir örnek olmuş[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
hip hop dinleyeceğine arabesk dinle daha iyi...çaktırmayın yine dünyada en iyi hip hop ı ancak biz yaparız..dilimizin kusursuzluğu sağolsun..

yalnız son zamanlarda çıkan reklamlar felan sanki tüm Türk gençliği hip hop dinliyor havası veriyor...kıl oluyorum tiskiniyorum yauvv..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 18 Temmuz 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
said:
trapt, 18 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
said:
Ferrero, 18 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
hiphopçuların sonu bu...
,
Rock,Rap,Pop herşeyin fazlası zarar..
ne olursa olsun

evet cok fazla rock kendini tanrı gibi hissetmene yol açıyor

hatta
*! !rock to live, live to rock! *[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
Hehe kızılayda yolda satıcılardan biri İstanbul Malı İstanbul Malııııeeaa İstanbuuuuuuul.. derken ..
Geeel gelen gördü İstanbulun çilesini çeeek çek ki isntabullu olasın diye girdi yarıldım heuheu[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
Hadi o adam fazla hiphop'tan garip hareketler yapıyor, ya bizim aşırı doz müslüm kullananlar ne olacak ?[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Mesaj tarihi:
Neden insan oğlu sevmediği şeyi kötüler hala anlayabilmiş değilim , buna en büyük örnekte müzik olsa gerek.
Orn: Hiphopcuların sonu bu, hiphop dinliyeceğine arabesk dinle daha iyi.

Niye hala zevkleri ve renkleri tartışma konusunda sınırları zorluyoruz ki bırakın ya isteyen istediğini , hoşlandığını dinlesin.
karşıt görüşe laf atma zihniyeti nezaman bitecek.
Cidden bu -eleştiri yapan arkadaşlar bana biraz misyoner gibi geliyo misyonlarıda kendi dinledikleri müzik kültürünü dünyaya yaymak sanki,[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bizim arkadaşın abisi piano çalardı. ama delisiydi parmakları durmuyordu.herşeyin fazlası evet zararlı[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

• Yeni Oluştur...