Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aslında aşk vardı buralarda, bazılarının her gece yattıgı yastıgının ucunda veya geceleri açık olan pencerenin dibindeydi.. ama o aşkı kaybetti bazıları.. belkide o camın kenarına hiç bakmadı, korktu bakmaya.. kaybetti.. aşk diye birşey vardı belkide, aldım, gömdüm toprağa.. (iki yol var demistim. hangisini seceyim.. korkma bebeğim, hepsinin sonu aynı.. çok yukarlarda birimiz bunları yaptı..)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ask pencerenın dıbındeydı belkı ama o pencere cok yuksekteydı...yetısmek ıcın buyumek,buyumek ıcın cesaret gereklıydı tamamen sarkmak korkmadan sarkmak gerekırdı... ask kaybettı... ask neydı kı kaybettı?? kazmalıyım topragı ama toprak nerde?[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 19 Temmuz 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 o toprak iki yolun birisindeydi.. (Neden soruyorsun Nereye gideyim iki yol var demistin hangisini seceyim korkma bebegim hepsinin sonu ayni cok yukarlarda biriymis bunlari yapti neden soruyorsun nereye gidiyorum iki yol var demistin birinden gidiyorum gözyaslari bebegim hepsinin sonu ayni birinin eksigi birinin fazlasi birden bire bosalan yollarin ortasindayim hedefler hep cok cok kolay olmustu nereye nereye nereye gideyim korkma bebegim hepsinin sonu ayni cok yukarlarda biriymis beni aldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 korkma bebegım hepsının sonu aynı[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: _gZm_, 19 Temmuz 2005 20:21 tarihinde demiş ki: korkma bebegım hepsının sonu aynı Şu an tamda bu şarkıyı dinliodum:D Birdenbire boşalan yolların ortasındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Aşk bomboş bir park şimdi...Oof of...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: _gZm_, 19 Temmuz 2005 20:00 tarihinde demiş ki: ask yok buralarda... cok uzaklarda belkıde hıc ugramadı... gelmelıydı gelıp bı tanıtmalıydı kendını belkıde ama olmadı tanıtmadı kendını bekledım, bekledım... artık yapabılcek bıseyım yok hakkımı kaybettım solenecek bı soz de yok susma zamanı sımdı susma ve dınleme... mavi sakal-iki yol... son defa soylensın benım ıcın oofff yaa çok kötü oldu içim:( çok sevdiim birini hatrlattı bu sözler bana:(:([signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bir arkadaş benim için şunu yazmıştı bende bunu kullanıyorum artık gerçi kendisine pek sormadım ama bi şey demez inşallah :) " Love is an act of blood and i am bleeding .." güzel anlatmış tam bana göreymiş teşekkür ederim[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eheh arkadaşın sana mı yazmıştı, kevin moore'u tanıyo mu?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aynı benm durumdasn resmlerine bakım ağlıom valla ya uff :([signature][hline]balıklar terler mi ?!?! Paris Apeton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kevin Moore'u bizzat tanıyorum , kankadır. :B ben yazdım ya eğer Yeni Gelenler bölümündeki yazdığımdan bahsediyosan.bu arada sabah ezanından sonra Disappear dinledim , acayip tırstım ikide birde etrafıma bakınıyorum 0_o[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kevin Moore mu bilmem artık :) evet yeni gelenlerden bahsediyorum çok güzel oturan bi laf oldu teşekkür ederim[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar