Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşam sebebimdi belkide o..

Anathema

Öne çıkan mesajlar

aslında aşk vardı buralarda, bazılarının her gece yattıgı yastıgının ucunda veya geceleri açık olan pencerenin dibindeydi..
ama o aşkı kaybetti bazıları..
belkide o camın kenarına hiç bakmadı, korktu bakmaya..
kaybetti..

aşk diye birşey vardı belkide, aldım, gömdüm toprağa..

(iki yol var demistim. hangisini seceyim.. korkma bebeğim, hepsinin sonu aynı.. çok yukarlarda birimiz bunları yaptı..)
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ask pencerenın dıbındeydı belkı ama o pencere cok yuksekteydı...yetısmek ıcın buyumek,buyumek ıcın cesaret gereklıydı
tamamen sarkmak korkmadan sarkmak gerekırdı...

ask kaybettı... ask neydı kı kaybettı??

kazmalıyım topragı ama toprak nerde?[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

o toprak iki yolun birisindeydi..

(Neden soruyorsun Nereye gideyim iki yol var demistin hangisini seceyim korkma bebegim hepsinin sonu ayni cok yukarlarda biriymis bunlari yapti neden soruyorsun nereye gidiyorum iki yol var demistin birinden gidiyorum gözyaslari bebegim hepsinin sonu ayni birinin eksigi birinin fazlasi birden bire bosalan yollarin ortasindayim hedefler hep cok cok kolay olmustu nereye nereye nereye gideyim korkma bebegim hepsinin sonu ayni cok yukarlarda biriymis beni aldi)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_gZm_, 19 Temmuz 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
ask yok buralarda... cok uzaklarda belkıde hıc ugramadı...
gelmelıydı gelıp bı tanıtmalıydı kendını belkıde
ama olmadı tanıtmadı kendını bekledım, bekledım...
artık yapabılcek bıseyım yok

hakkımı kaybettım solenecek bı soz de yok
susma zamanı sımdı
susma ve dınleme...
mavi sakal-iki yol... son defa soylensın benım ıcın

oofff yaa çok kötü oldu içim:(
çok sevdiim birini hatrlattı bu sözler bana:(:([signature][hline]Apeiron...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaş benim için şunu yazmıştı bende bunu kullanıyorum artık gerçi kendisine pek sormadım ama bi şey demez inşallah :)
" Love is an act of blood and i am bleeding .." güzel anlatmış tam bana göreymiş teşekkür ederim[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...