SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Kürt=PKK şeklinde bir düşünce ırkçılıktır ırkçılık tüm dünyanın lanet ettiği faşizmin ilk adımıdır. İnsanları ait oldukları ırka göre yargılamak yanlıştır. PKK yanlısı olduğumdan değil insan haklarına saygılı olduğumdan dolayı bunları söylüyorum bu bir. Bir insanı işten çıkarmak için çalışma kanunları senin ilacındır. Yanında çalışan insanın nesinden rahatsızlık duyduğuna iyi karar ver çünkü bir insanı fikirlerinden dolayı işten çıkartman sana tazminata malolur karşındaki insan haklarını arayan bir insansa. Hemen geçiştirdiğin kısmı açıklarsan, yani verilen görevleri yerine getirmiyor, daha aydınlatıcı olur. Diğer bahsettiklerin ofiz düzenini bozmak ile ilgili hadiseler ki bunun için yasal olarak yapabileceğin şey sadece ikaz etmek ve kural koymak o kurallara uyulmadığı taktirde ki bu kurallarda çalışma kanunlarına sadık olmak zorundadır, o şahsı işten çıkartmaya hakkın olur. İşverenin kafasına göre işten eleman çıkartmak gibi bir özgürlüğü yoktur kanunlarla sınırlıdır.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ne zekası ? insan gibi işini yapıyosa yapar yoksa alı ihtarı çok zekiyse bilimadamı olsun[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 @gici kisisel olarak fikrimi belirtiyim. Birincisi ideolojin olmasi icin zeki degil tam zittina gerzek olman gerekir cogu zaman. Ideoloji yonetenlerle ideolojiye inananlar arasinda cok fark vardir. Hele bu kurt devleti kurma ideolojisiylecok daha gerzek ve bilmemne cocugu olman gerekir bilmem anlatabildim mi? bunun disinda bu site benim sitem kardesim istersem, hoporlorle turkiyem benim diye caldiririm. Yani kimin ne muzik dinledigi ne yaptigi beni ilgilendirir bu sitede. Bunun disinda fasist bilmemne demissin vatanimin icinde ulke kurmaksa konu fasistim, vatan sevmekse fasistim. Ama konu kurtleri sayip sevmemekse dur derim. Benim bir yigin kurt ermeni arkadasim var. Gozumde herhangi bir tr vatandasindanda farklari yok. Neyse olay dedigim gibi hata yapmasini bekliyorum.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Site insanlarin oturudugu yer anlamina geliyor. Burada 2 blok 14 calisan var birde mudur var bizde secimle bunlari kontrol etmekten sorumlu site yoneticileriyiz.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 18 Temmuz 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gerçi ben halen merak ediyorum. Adamla hem çay içmem bile diyosun, hemde oturmuş siyaset tartışmış gibi adamın ideolojisini biliyosun.. Merak ettim adam " hebele hübele kürt devleti" diye mi geziyo ortalıkta? Yani bu adamla oturup siyaset tartışmadan böyle bir isteği olduğunu bilmen zor. Ben onu merak ettim. Ayrıca Kürt devleti istemek ne zaman PKK ayarında oldu? Türkiye'de PKK'lıyım demek suç, ama sınırların dışında olmak kaydı ile Kürt devleti istemek suç değil. Neyse aklıma takıldı yani, ben şu ana kadar bi sürü kapıcı gördüm, hiç birinin ideolojisini felan bilmiyorum sen nasıl öğrendin. 40 yıllık kapıcımın bile bilmiyorum yani..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 benim bağlantılarımı kullanarak bu adamı çıkarırdım. mesela ordu dan bi paşa tanıyosan bu adamı çıkarmak çok kolay olur. bunu yanlış anlamayın lutfen ben burokrasinin bu açığını kapatmaya çalışıyorum...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben olsam şimdiye kadar çıkarmıştım 2-3 kez :) pkk lı olduğundan değil , müdüre yürüdüğü için[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çıkart abi işten. beş para etmez kompleksli bi adam belli ki. hem işine geç gel, hem işi savsakla, hem üstlerine saygısızlık et, bi de yetmediği gibi bişeylerin propogandası ile uğraş. hiç gerek yok bence bu adamı çekmeye, o parayı ona vereceğine hakedecek birine verirsiniz, bunda etik açıdan yanlış bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 defetç[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Görüldüğü kadarıyla zaten kararını vermişsin. E o zaman burada yazmanın amacı nedir, başkalarından destek alıp vicdanını rahatlatmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: onlyreal, 18 Temmuz 2005 11:52 tarihinde demiş ki: @gici kisisel olarak fikrimi belirtiyim. Birincisi ideolojin olmasi icin zeki degil tam zittina gerzek olman gerekir cogu zaman. Ideoloji yonetenlerle ideolojiye inananlar arasinda cok fark vardir. Hele bu kurt devleti kurma ideolojisiylecok daha gerzek ve bilmemne cocugu olman gerekir bilmem anlatabildim mi? bunun disinda bu site benim sitem kardesim istersem, hoporlorle turkiyem benim diye caldiririm. Yani kimin ne muzik dinledigi ne yaptigi beni ilgilendirir bu sitede. Bunun disinda fasist bilmemne demissin vatanimin icinde ulke kurmaksa konu fasistim, vatan sevmekse fasistim. Ama konu kurtleri sayip sevmemekse dur derim. Benim bir yigin kurt ermeni arkadasim var. Gozumde herhangi bir tr vatandasindanda farklari yok. Neyse olay dedigim gibi hata yapmasini bekliyorum. Sana hakkında yorum yaptıgın konular hakkında bilgi edinmeni tavsiye ederim sokak edebiyatını bırakalım okulların asli görevi bu zihniyeti yok etmek ama artık okullarda tuvalet edebiyatı ogretiliyor herkez vatanını sever vatan sever olmak fasist olmakla taban tabana zıttır bunu ogrenmeli insan fasistler vatan sevse kimseyi kimseye kırdırtmazlar vatanı uyusturucu ve beyaz kadın ticaretinin koprusu durumuna dusurmezler ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 acele cevap yaziyorum adamin ideolojisini bilmem nasil oldu. Birincisi mudurun bize soylemesi(kiskirtma olabilir). kararimi vermeye gelince acikcasi vicdan muhasebesi icin geldim benim durumumda olan diger insanlar ne yapar diye sordum. ki kaldiki aldigimiz kararlarida burada tartisabiliriz dimi fedaykin? yoksa tek tartismamiz gereken konu kiz arkadasimla yiyisirken kafeci bizi kovaladi napsak mi olmali? @gici okullarda ne egitim veriliyordu 80 oncesi okumadim bilemem ama okullarimizda sosyalizmdir fasizmdir tipi egitimler verilmedigini 80 oncesi insanlarin ole asmis tipler olmadigini yasadigim ortamdan goruyorum. Ha okumaksa emin ol en az senin kadar okumusumdur gecmisi. Sadece bu ulkeyi bu hala sadece ozal getirmedi taksimin ortasinda kirmizi bayrak sallayan ecevitinde buyuk , belki ozaldan daha buyuk emegi var onuda unutma. ha tekrar soyluyorum bir insanin benim yanimda biz kurt devleti kurucaz demesini kaldiramiyorum. Yada odasina bununla ilgili bayraklar asmasini. Bunu fasizmle bir tutan herhangi birinede selam soylerim. ama ben bunun icin fasist sayilacaksam birsey diyemem. [Bu mesaj onlyreal tarafından 18 Temmuz 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: gici, 18 Temmuz 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Öncelikle site ne demek sitede çalışıyorum diyorsun ? Kürtce müzik dinlemek diğer yabancı ezgileri dinlemek gibi serbesttir.PKK lı diye yargılıyorsan sunu unutma bir ideoloji sahibi olmak için zekaya ihtiyac var belli ki zeki sitedeki fasist konuşmalar yapan bir çogundan daha zekidir bence önce empati yap onun yaşadıklarını kendine uygula sonra içinden geleni yap ama ; Burda kıstas işi yapıp yapmamasıdır .Dinlediği müzik vb konular sizi baglamamalı fasizan tavırla yaklaşmanız sizi ondan daha alcak duruma düşürür siyaset ayrı iş ayrı sen neden su müziği dinliyorsun dese sana eminim sende onun üzerine yürürsün.1980 sonrası yetişen insanlara verilen bilinç aynen sizleri bu noktaya getirdi nasıl ki kürtse kow diyen vatandaşa bu ögretildi ise onada türkse saldır denmiştir emin ol bu devleti yöneten bir takım dış güçlerin önümüze koydugu dayatmadır bizlerde saf saf yuttuk bunu bırakalım insanları su bu diye yargılamayı sadece sorumluluk konusunda yanlışı yoksa bırak istediğini yapsın bu ulke bu sekilde ancak iç savasa gider ama bize toplumsal barış ve beraberlik lazım dostum [Bu mesaj gici tarafından 18 Temmuz 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Şimdi faşist gibi kelimeleri yazmandan siyasi görüşünü tahmin edebiliyoruz. Ancak Pkk gibi bir oluşuma destek veren insan insan olamaz.. Ama Kürtçe konuşuyor , öyle şarkı dinliyor diye saçmalayan adamda da beyin aranmaz. Hiç bir mahsuru yok Kürtçe konuşmanın veya şarkı dinlemenin.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 @gici taQMa K3nK loL[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aklinda boyle duygusal takintilar olan arkadaslara abd de calisan buyuk ceo larin kitaplarini okumalarini saglik veririm . jack welch , lou gestner bu adamlar isletmeler hakkinda nasil fikirlere sahipler bilmek lazim. jack welch , ge deyken calisanlarinin 3 te 1 ni isten cikarmis . 400.000 kisinin 3 te 1 i . daha sonra cikardiklarindan fazlasini ise almis ama . demek ki once isletme sonra duygu . bir sirket sadece sen ve isten cikarman gerekenlerden olusmaz . sizden baska orda ekmegini cikaran bir suru kisi var .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kesinlikle halka zarar veren olusumları desteklemiyorum ideolojimi yaymaya calısmıyorum aamma bizlere sayatılanlar dısında seylerde var dunyada hersey cocacola değil. Aslında hatalıyım evet sunu bılın aynı sekilde onlarda kürt fşizmi yaptıkalrı için daha şidddetli tartışmalar yaşıyorum ve dogruyu yüzlerine vurdugum için nefret ediyorlar benden ama kim ne derse desin ben sınırsız kimliksiz sınıfsız insanlık istiyorum enternasyonal olmalı herkez aynı alman turk kurt japon yok insan var bunun dısında kalan goruslere su yada bu denebılır ama bence neticede fasızme ulasır hepsi [Bu mesaj gici tarafından 19 Temmuz 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 PKK yanlisi bir adama maas verip, o maasin potansiyel kursunlar olarak askerlerimize yagabilecegini düsünürsen, bence cikarmalisin[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hiç düşünmeden kovardım...adama bak ya müdüre artizlik yapmış...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 % 45 i kürt olan bir ülkede neden bahsetiğini bilmiyorsun bence sen adamlar istese tükürükleri ile bizi bogar siz yangına körükle gidiyorsunuz bırakın kurulsun s.. gitsinler ne uzattınız bu mevzuyu işlernize sahip cıkın elinizden alırlar çünkü turkler üşengectir işguzardır kürtler gelir işi yapar parayı kapar ulkeyi ele geçirir sizde burda yazar durursunuz bi işe yaramaz ama forumda yazmak [Bu mesaj gici tarafından 19 Temmuz 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: gici, 19 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki: % 45 i kürt olan bir ülkede neden bahsetiğini bilmiyorsun bence sen adamlar istese tükürükleri ile bizi bogar siz yangına körükle gidiyorsunuz bırakın kurulsun s.. gitsinler ne uzattınız bu mevzuyu işlernize sahip cıkın elinizden alırlar çünkü turkler üşengectir işguzardır kürtler gelir işi yapar parayı kapar ulkeyi ele geçirir sizde burda yazar durursunuz bi işe yaramaz ama forumda yazmak Bak arkadasim. Türkiye, Türk Milleti'nindir. Türk Milleti, Rum'dan da olusur, Kürt'ten de olusur, Türk'ten de olusur, Cerkez'den de olusur, Laz'dan da olusur, olusur da olusur. Sen daha irk-millet ayrimini yapamamissin, sacma sapan seyler yaziyorsun. Kürtlükle bu isin alakasi yok. Cok Kürt tanidigim var ki Türkiye'yi her seyden cok severler. PKK'ya bunu nerden sokuyorsun? PKK dedigin sey bir terör örgütüdür, Kürt halkini falan temsil etmez. Sacma sapan seyler söyleme, hasta etme insanlari gece gece. Utanmadan PKK'yi savunacaksin burada ya. Ayip.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue [Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Temmuz 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o zımbırtı orgutun uyesi,sempatizani oldugunu nerden cikardin,her kurtce muzik dinleyen yada kitap dergi okuyana yada ' devlet insanini ezmekten itmekten ayirmaktan baska hic bir nane yemiyo ' dienleri vatan haini yapacaksaniz sizlerle isimiz var bizim ,bu paranoyak dusunce degilmi bizi 3. dunya ulkesi yapan ; kaybettiren, yanlizlastiran; fransizin almanin itip kakmasina 'siz eziksiniz fakirsiniz die bize dayatmasini devamli tokatlamasini olagan kilan...az bir rahatlayin adam ne dinlerse dinlesin ,sonucta arabesk yada diger jiletci genclik varyasyonlari benim icin ayni derece itici ancak ben bu insanlarin gercek bir sanat olan muzigi katletmelerini hic bir zaman ideolojik sosyolojik yada dini herhangi bir sembole, dusunceye baglamadim ..az onyargilarinizi,tabularinizi aşın, siz kırmazsaniz cok erken benimsediginiz ,girmek icin cogumuzun duacisi oldugu beyaz kı.lı masum somurgen? Ab birligi bunlari zaten dayatacak ..yani olay ya ....ya ...'ya donecek ,adaptaston surecini dogal seleksiyona birakip doganin dongusune izin vermek yapacagimiz en humanist en pragmatist yol olacaktir . .[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec [Bu mesaj streamin tarafından 19 Temmuz 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_Duncan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Penthesilea, 19 Temmuz 2005 01:06 tarihinde demiş ki: said: gici, 19 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki: % 45 i kürt olan bir ülkede neden bahsetiğini bilmiyorsun bence sen adamlar istese tükürükleri ile bizi bogar siz yangına körükle gidiyorsunuz bırakın kurulsun s.. gitsinler ne uzattınız bu mevzuyu işlernize sahip cıkın elinizden alırlar çünkü turkler üşengectir işguzardır kürtler gelir işi yapar parayı kapar ulkeyi ele geçirir sizde burda yazar durursunuz bi işe yaramaz ama forumda yazmak Bak arkadasim. Türkiye, Türk Milleti'nindir. Türk Milleti, Rum'dan da olusur, Kürt'ten de olusur, Türk'ten de olusur, Cerkez'den de olusur, Laz'dan da olusur, olusur da olusur. Sen daha irk-millet ayrimini yapamamissin, sacma sapan seyler yaziyorsun. Kürtlükle bu isin alakasi yok. Cok Kürt tanidigim var ki Türkiye'yi her seyden cok severler. PKK'ya bunu nerden sokuyorsun? PKK dedigin sey bir terör örgütüdür, Kürt halkini falan temsil etmez. Sacma sapan seyler söyleme, hasta etme insanlari gece gece. Utanmadan PKK'yi savunacaksin burada ya. Ayip. Senin okuman varmı adam nerde boyle birsey demiş bende sevmem halka zarar vereni demiş hatta ayrıca forum ortamında hasta etme vs cok yanlış ![signature][hline]I stand on the brink of your mind Living inside a nightmare from which I just cannot awaken stand on the Edge of your life just give me Another moment From which I will never Awaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadasim ulkede yasayan herkes ya turk oldugunu kabul edecek ya da susacak . turklukten kastimin kafatasi turkcuklugu olmadini tarih bolumunu az cok takip edenler bilir . turkiyede yasiyoruz ve turkuz . ben lazim huleyn diye ortaya cikmiyorsam kimse cikmayacak .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bu soylediklerin gore cikar bencede bu arada pati kardeslerim kendinize dikket edin yine patlamya basldilar yine mayin dusuyolar yine eskiyalik yapip biz kurtlerin ozgurlugunu istiyoruz diyerek cok buyuk acilara yol aciyolar mehmetcigi ve bizleri allah korusun onlardan ama kurtlere karsi bir sorunum yok bunuda belirtmek isterim hatta gayet iyi sevdigim arkideslerimde var[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_Duncan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: huun, 19 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: arkadasim ulkede yasayan herkes ya turk oldugunu kabul edecek ya da susacak . turklukten kastimin kafatasi turkcuklugu olmadini tarih bolumunu az cok takip edenler bilir . turkiyede yasiyoruz ve turkuz . ben lazim huleyn diye ortaya cikmiyorsam kimse cikmayacak . Lazmış bak laz bizim okulda tarihi eşşek baglasan bitiriyordu külhanlık yapma kırarlar kanatlarını turkıyede yasıyoruz turkuz ee almanyada yasasak almanmı olacaz laz saat 12 den sonra yazma abim sen ![signature][hline]I stand on the brink of your mind Living inside a nightmare from which I just cannot awaken stand on the Edge of your life just give me Another moment From which I will never Awaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar