Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isten adam cikartmak?

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

olay ole degil tam oalrak

simdi ben bu adama dunku toplantida 2 tane uyari verdim uyarisi yoktu.

birinci uyariyi kurtce muzik dinlerken sesini acmis
mudurde uyarmis(mudur emekli albay) buda burasi askeriye degil sana ne demis.

ikinci uyariysa isine gec gelmis ve isini cok yavas yapiyormus ondan dolayi verdik.

yani iki uyariyi yeni verdik. Ucuncu uyari icin bri sonraki toplanti kaldi duzelt kendini dedim.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

atın sokağa gitsin piyasada o işi ondan daha iyi yapabilecek ama işsiz olan iyi yürekli insanları düşün[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 17 Temmuz 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm olabilir tabii, ama merak ettim. Öyle bile olsa ne demiş merak ettim.

Kürtçe müzik dinliyor diye önyargı yapmış arkadaş gibi geldi.
Yazılarından onu çıkardım..
edit: konu hakkında görüşümüde yazıyım polemik olmasın..

Çalışmıyorsa işten çıkarıcaksın tabii, babanın hayrına durmuyor orada bu kadar işsiz insan varken..

[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 17 Temmuz 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pkk yanlısı olmak, kürt devleti istemek (kuzey ırakta), kürtçe müzik dinlemek ve hele ki kürt olmak, bunların herbiri cok farklı şeyler, birbirleriyle karıştırmamak lazım..

ilk yazdıgım secenekse işten cıkart ugrazma bile ama anladıgım kadarıyla öle birşey zaten yok..

dolayısıyla kararını adamın işini yapıp yapmamasına göre ver derim..

[Bu mesaj Ceday tarafından 17 Temmuz 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 17 Temmuz 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
birinci uyariyi kurtce muzik dinlerken sesini acmis
mudurde uyarmis(mudur emekli albay) buda burasi askeriye degil sana ne demis.

ya işte dediğim gibi,
bu şekilde, asi, sivri adamlar sana, işine zarar.o ikaz sistemi sadece bu şekildeki davranışların tespitinde ve standartlar oluşturulmasında kolaylık olması için oluşturulmuş bir şey, asiliği, sivriliği devam ediyorsa ilk uyarısını bile almadan göndermek, senin yönetici olarak sorumluluğun. işyerini sahne zannediyorsa zaten güle güle.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

pkk illegal yasadışı terörist bir örgüt. bağlantılı herkes polise bildirilmelidir.
tüm dünyada yasaklı bir örgüttür.
pkk lılar sizi ailenizi her şeyinizi her an tehdit edebilir öldürebilir. daha önce bunlar gerçekleşmiştir şaka değildir.

kürtçü olmak suç değildir. pratik olarak ırkçıdırlar. böylelikle sizin de milliyetçi damarınıza basmış olurlar. teorik olarak kovmamalısınız. pratik olarak, onlar aynı durumda sizi kovarlardı. siz pratik olarak insani ve yasal yaklaşın. nasılsa topluma uyum sağlayamayacak ve son ihtarı alacaktır.

medeniyeti kim kaybetmiş ki kürtçüler bulsun.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

sen adres ını ver PKK yanlısı bu sahsın ben sızı toptan ısten cıkarma tazmınat vsvs olaylarından adamın bogazını kesmek suretıyle kurtarayım ...
adamın PKK yanlısı oldugunu bıle bıle ıhbar etmıyorsanız buda suc ortaklıgına (sessız kalmak suretıyle) gırer sızın yaptıgınız da suctur suan ...
ote yandan adam ısını yapmıyosa zaten kıcına bır tekme kım olursa olsun sokaklar aç ınsanlarla dolu ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu adam sempatizan falan değilmiş, kürtmüş, kürtçe müzik dinliyormuş, lakin bünyede asilik ve artizliği aynı anda barındırdığından böyle bi hareket sergilemiş, ne yaptınız, boğaz kesmeler, vatanı bölmeler, polise yakalattırmalar falan..

kaldı ki burada yapılacak şeyin aslında x yandaşı olmasıyla bi alakası da yok, kardeşim o tavırı sergilese, kardeşimi bile barındırmam bi dakika daha, olayın kimlikle falan pek de alakası kalmamış yani anlatılan durumda.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Cagirir yanima, bi cay ikram ederim. Biraz havadan sohbet edip, isin zorluklarini falan anlatirim, biraz dertleri falan anlatirim. Sonra da bu boyle olmuyor, is ortami bozuluyor, duzeltmen lazim kendini, bu yol yanlis yol vs. Gene de bir iyilesme olmazsa o zaman baska carem kalmadi deyip cikartirdim.

tabi teror orgutu uyesi oldugundan eminseniz o zaman direk polisi cagirmak lazim. Yarin obur gun bir bomba falan atar, insanlar olur, o sorumlulugu tasimak istemem vicdanen.
Sosyal ağlarda paylaş

cevaplari veriyim.

bu adamin pkk yanlisindan cok kurt devleti olaylarina destek veren bir tip oldugunu biliyorum cunku diger calisanlar konusmalarindan gelip soyluyorlar. Yani benim icin kurt devleti kurmaya calisanla pkk yanlisi olmak ayni sey. Mudur beyde bir cok kere bunlari duymus.

diger olaya gelince niye direk atamiyoruz birin direk atarsaniz bir yigin tazminat verirsiniz uc kere ihtarda boyle birsey yoktur.

Birde bu adaminda para pul kazanmasi lazim ben bunu salarim iki gun sonra canli bomba geri doner patlatir bir yerleri turkiyede onuda dusunmek lazim. Kandirilmaya uygun tipler cunku bunlar.

Ha cay icme olaylarina gelince ben muhatap olmam bu adamlarla ben site yoneticisiyim hadi yoluna derim en fazla.

Acikcasi son acigini bekliyorum bir acigini daha gorursem tak sepeti koluna yapicam[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE

[Bu mesaj onlyreal tarafından 17 Temmuz 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 16 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Konulan kurallara uymuyorsa gereğini yapacaksınız..
[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle site ne demek sitede çalışıyorum diyorsun ?
Kürtce müzik dinlemek diğer yabancı ezgileri dinlemek gibi serbesttir.PKK lı diye yargılıyorsan sunu unutma bir ideoloji sahibi olmak için zekaya ihtiyac var belli ki zeki sitedeki fasist konuşmalar yapan bir çogundan daha zekidir bence önce empati yap onun yaşadıklarını kendine uygula sonra içinden geleni yap ama ;
Burda kıstas işi yapıp yapmamasıdır .Dinlediği müzik vb konular sizi baglamamalı fasizan tavırla yaklaşmanız sizi ondan daha alcak duruma düşürür siyaset ayrı iş ayrı sen neden su müziği dinliyorsun dese sana eminim sende onun üzerine yürürsün.1980 sonrası yetişen insanlara verilen bilinç aynen sizleri bu noktaya getirdi nasıl ki kürtse kow diyen vatandaşa bu ögretildi ise onada türkse saldır denmiştir emin ol bu devleti yöneten bir takım dış güçlerin önümüze koydugu dayatmadır bizlerde saf saf yuttuk bunu bırakalım insanları su bu diye yargılamayı sadece sorumluluk konusunda yanlışı yoksa bırak istediğini yapsın bu ulke bu sekilde ancak iç savasa gider ama bize toplumsal barış ve beraberlik lazım dostum

[Bu mesaj gici tarafından 18 Temmuz 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...